mPOP all-in-one

Voit käyttää Star mPOP -monitoimikuittitulostinta, jossa on integroitu kassalaatikko ja saatavilla USB-viivakoodinlukija. Voit käyttää myös Heckler Windfall -iPad-telinettä yhdessä mPOPin kanssa lisäämällä Heckler PopTop -kiinnitysalustan.

Star mPOP -monitoimilaitetta ei tueta iPhonessa.

Mistä mPOPin voi ostaa

mPOP ja sen lisävarusteet on saatavilla Shopify-laitteistokaupassa Yhdysvalloissa, Kanadassa, Iso-Britanniassa ja Irlannissa.

mPOP on saatavilla myös kolmansien osapuolien vähittäiskauppiailta ympäri maailmaa.

mPOPin yhdistäminen iPadin kanssa

Kun mPOP ja iPad ovat yhdistetty, kassalaatikko, kuittitulostin ja viivakoodinlukija toimivat Shopify POS -sovelluksen kanssa.

Toimintovaiheet:

1. Varmista, että tulostin on kytketty virtalähteeseen ja että virta on kytketty päälle. Jos sinulla on USB-viivakoodinlukija, varmista, että myös se on kytketty mPOP-laitteeseen.

2. Napauta iPadin pääasetuksista Bluetooth.

3. Luo laitepari iPadisi kanssa napauttamalla mPOPia kohdassa MUUT LAITTEET. Kun mPOP tulee näkyviin OMAT LAITTEET -kohdan Bluetooth-asetukset näytössä, laitepari on luotu ja yhteys muodostettu.

4. Napauta Shopify POS -myyntipisteessä, > Asetukset.

5. Napauta Hallinnoi yhdistettyä laitteistoa ja varmista, että mPOP-kuittitulostin tulee näkyviin. Jos sinulla on viivakoodinlukija, se näkyy erikseen samassa näytössä.

6. Valinnainen: Kun mPOP tulee näkyviin Shopify POS -sovelluksen laitteiston asetuksissa, voit määrittää sen oletustulostimeksi.

Pura mPOPin ja iPadin pariliitos

mPOP muodostaa yhteyden automaattisesti viimeiseen laitteeseen, jonka kanssa se on muodostanut pariliitoksen. Jos haluat käyttää mPOPia toisella laitteella, sinun täytyy purkaa mPOPin ja iPadin välinen pariliitos.

Toimintovaiheet:

1. Napauta iPadin pääasetuksista Bluetooth.
  2. Napauta ⓘ-kuvaketta mPOPin vieressä.
  3. Napauta Katkaise yhteys.
  4. Napauta Unohda tämä laite.
  5. Vahvista, että haluat iPadin unohtavan mPOPin napauttamalla OK.
  6. Voit poistaa mPOP -kuittitulostimen ja skannerin Shopify POS -sovelluksen laitteiston asetuksissa pyyhkäisemällä vasemmalle ja napauttamalla sitten Poista.

Valmistajan käyttöopas

Lisätietoja mPOPin käyttöönotosta ja käyttämisestä, sekä kuittipaperin asentamisesta, Star-lukijan kytkemisestä ja mPOPin vianmäärityksestä voit lukea valmistajan käyttöoppaassa.

Kuittipaperin ostaminen mPOP-tulostimelle

Seuraavanlaiset lämpöpaperirullat toimivat mPOPin kanssa:

mPOP-tulostimen paperia koskevat tiedot
Leveys 57–58 mm
Paksuus 0,053–0,075 mm
Rullan halkaisija enintään 50 mm

Voit ostaa kuittipaperia kaikkiin Star mPOP -monitoimilaitteisiin Shopify-laitteistokaupasta.

Vianmääritys

• Ota automaattinen yhdistäminen käyttöön
  • Tuetut viivakoodityypit
  • Valmistajan vianmääritysohjeet

Ota automaattinen yhdistäminen käyttöön

Jos ostat mPOPin muualta kuin Shopify-laitteistokaupasta, tai jos palautat laitteen tehdasasetukset, Automaattinen yhdistäminen -valinta saattaa olla poissa käytöstä. Tässä tapauksessa sinun täytyy yhdistää mPOP manuaalisesti iPadiin aina, kun yhteys on katkennut.

Jos Automaattinen yhdistäminen -valinta on poistettu käytöstä, voit ottaa sen käyttöön mPOP Utility -sovelluksella. Kun olet ottanut valinnan käyttöön, mPOP muodostaa automaattisesti yhteyden viimeisimpään iPadiin, jonka kanssa se on muodostanut laiteparin, kun molemmat laitteet ovat päällä.

Toimintovaiheet:

1. Varmista, että olet muodostanut mPOPin iPadin pariliitoksen ja että ne ovat yhdistetty.

2. Asenna ja avaa MPOP Utility -sovellus iPadillasi.

3. Varmista mPOP Utility -sovelluksesta, että valittuna laitteena on mPOP.

4. Napauta näytön alaosassa olevasta valikosta Asetukset.

5. Napauta Asetus-näytössä Bluetooth-asetukset.

6. Poista New Pairing Permission (Uusi pariliitoksen muodostuslupa) käytöstä napauttamalla vaihtopainiketta.

7. Ota Automaattinen yhdistäminen käyttöön napauttamalla vaihtopainiketta.

8. Klikkaa ensin Käytä ja sitten Kyllä.

9. Napauta OK-valintaa.

10. Ota muutokset käyttöön mPOPissa sammuttamalla ja käynnistämällä laite uudelleen. mPOP yhdistetään nyt iPadiin automaattisesti aina, kun se on päällä ja kantaman sisällä.

Tuetut viivakoodityypit

Star-viivakoodinlukija tukee seuraavia 1D-viivakoodityyppejä:

• Bookland EAN
  • Codabar/NW7
  • Code 11, 39, 93, 128
  • Interleaved 2 of 5 (ITF)
  • Industrial 2 of 5
  • Matrix 2 of 5
  • MSI/Plessey
  • UK/Plessey
  • Telepen
  • RSS (Limit, Stack, Expansion limit, Expansion stack)
  • UPC/EAN (UPC-A, UPC-E, EAN-13, EAN-8)

Valmistajan vianmääritysohjeet

Star Micronicsin vianetsintäohjeesta voit hakea apua, jos sinulla on ongelmia mPOPin kanssa. Jos et pysty ratkaisemaan ongelmaa, voit myös ottaa yhteyttä Shopifyn tukeen.