Retail Barcode Labels -sovellus

Retail Barcode Labels -sovelluksen avulla voi suunnitella ja tulostaa viivakooditarroja Shopifyssa. Sinulla täytyy olla myös tietokoneeseen yhdistetty tuettu tarratulostin.

Retail Barcode Labels -sovelluksen avulla tarroja voidaan tulostaa Shopifysta tai Shopifyn mobiilisovelluksesta, mutta ei Shopify POS:sta.

Tuetut tarrakoot

Retail Barcode Labels -sovellus tukee seuraavia tarrakokoja:

• Dymo - 30252 suuri (1 1/8" x 3 1/2"), enintään 40 merkkiä
  • Dymo - 30336 pieni (1" x 2 1/8"), enintään 22 merkkiä
  • Dymo - 30332 neliö (1" x 1"), enintään 6–8 merkkiä
  • Dymo - 30299 hintalappu (3/8" x 3/4"), enintään 8 merkkiä (ei saatavilla Iso-Britanniassa)
  • Avery Standard - 5160 (2,63" x 1")

Retail Barcode Labels -sovelluksen asentaminen Shopifyhin

Voit määrittää Retail Barcode Labels -sovelluksen vain muutamassa vaiheessa.

1. Asenna Retail Barcode Labels -sovellus Shopify App Storesta.
  2. Luo viivakoodimalli Shopifyssa.
  3. Luo tuotteillesi viivakoodit.

Luo viivakooditarramalli

Viivakoodimallit määrittävät viivakooditarrojen sisältämät tuotetiedot. Pienemmissä malleissa on vähemmän mukauttamisen varaa tarran rajoitetun tila vuoksi.

Toimintovaiheet:

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa Sovellukset-kohtaan.

2. Klikkaa Retail Barcode Labels.

3. Klikkaa Luo malli. Jos et ole vielä luonut yhtään mallia, Klikkaa Aloita ja Valitse aloitusvalintaikkunasta jokin seuraavista:

- Ohita: Ohita viivakoodien luonti ja siirry suoraan mallien luontisivulle. - Luo viivakoodeja: Luo tuotteillesi viivakoodit.

1. Kirjoita mallin nimi.

2. Valitse tarratyyppi suosituimpien tarratyyppien -valikoimasta tai valitse muista tarratyypeistä. Tämän jälkeen voit valita paperin brändin ja koodin.

3. Valitse Tarran määritteet -kohdasta ne tiedot, jotka haluat lisätä tarraan. Muuta tietojen järjestystä tarrassa napauttamalla ja vetämällä niiden vieressä olevia pisteitä.

4. Klikkaa Luo malli.

Viivakoodien luomien kaikille tuotteille

Retail Barcode Labels -sovelluksen avulla voit automatisoida kaikkien tuotteidesi yksilöllisten viivakoodien luomisen. Sovellus luo 8-numeroisia viivakoodeja. Voit muokata viivakoodia tuotteen tai version tietojen sivulla tai joukkotoiminnon avulla.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa Sovellukset-kohtaan.

2. Klikkaa Retail Barcode Labels.

3. Klikkaa Luo viivakoodit ja valitse sitten Luo viivakoodit kaikille tuotteille.

4. Valitse Luo viivakoodit tuotteille -valintaikkunassa jokin seuraavista:

- Luo viivakoodit vain tuotteille tai tuoteversioille, joilla ei ole vielä viivakoodeja: Tämä toimenpide luo viivakoodit tuotteille, jolla ei vielä ole viivakoodeja. - Korvaa olemassa olevat viivakoodit uusilla. Jos tuotteella tai versiolla ei ole vielä viivakoodia, luo uusi viivakoodi: Tämä luo uuden viivakoodin kaikille luettelosi tuotteille. Et voi kumota tätä toimintoa.

1. Klikkaa Luo viivakoodit.

Luo viivakoodeja tietylle tuotteelle

Retail Barcode Labels -sovelluksen avulla voit luoda yksilöllisiä viivakoodeja tietyille tuotteille. Sovellus luo 8-numeroisia viivakoodeja. Voit muokata viivakoodia tuotteen tai version tietojen sivulla tai joukkotoiminnon avulla.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa Sovellukset-kohtaan.

2. Klikkaa Retail Barcode Labels.

3. Klikkaa Luo viivakoodit ja valitse sitten Luo viivakoodit tietyille tuotteille.

4. Valitse Lisää tuotteita -valintaikkunassa ne tuotteet, joille haluat luoda viivakoodit, ja valitse sitten Lisää.

5. Valitse Luo viivakoodit tuotteille -valintaikkunassa jokin seuraavista:

- Luo viivakoodit vain tuotteille tai tuoteversioille, joilla ei ole vielä viivakoodeja: Tämä toimenpide luo viivakoodit tuotteille, jolla ei vielä ole viivakoodeja. - Korvaa olemassa olevat viivakoodit uusilla. Jos tuotteella tai versiolla ei ole vielä viivakoodia, luo uusi viivakoodi.: Tämä luo uuden viivakoodin kaikille luettelosi tuotteille. Et voi kumota tätä toimintoa.

1. Klikkaa Luo viivakoodit.

Viivakooditarrojen tulostaminen tuoteluettelonäkymästä

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa kohtaan Tuotteet > Kaikki tuotteet.

2. Valitse tuotteet, joille haluat luoda viivakooditarran.

Retail Barcode Labels - valitse tuoteluettelo

3. Klikkaa Lisää toimintoja ja valitse sitten Tulosta viivakooditarroja.

4. Valitse tarramalli.

5. klikkaa Tuotteet-osiossa tuotteen nimeä ja syötä sitten kutakin tuoteversiota varten haluamasi tarrojen määrän.

6. Valinnainen: voit esikatsella kutakin tuotetarraa napsauttamalla Esikatsele tarroja.

7. Tarkista Tulostustyö -osiossa näkyvät tulostusasetukset.

8. Klikkaa painiketta Tulosta tarrat.

9. Valinnainen: Jos haluat tallentaa viivakooditarroista PDF-muotoisen kopion, valitse Kohde-kohdassa Tallenna PDF-muodossa.

10. Päivitä tulostimen asetukset suositeltujen asetusten mukaisesti ja klikkaa Tulosta.

Tulosta viivakooditarrat Retail Barcode Labels -sovelluksella

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa Sovellukset-kohtaan.

2. Klikkaa Retail Barcode Labels > Tulosta tarroja.

3. Valitse tuotteet, joille haluat tulostaa viivakooditarroja, ja klikkaa sitten Lisää.

4. Valinnainen: voit esikatsella kutakin tuotetarraa napsauttamalla Esikatsele tarroja.

5. Tarkista Tulostustyö -osiossa näkyvät tulostusasetukset.

6. Klikkaa painiketta Tulosta tarrat.

7. Valinnainen: Jos haluat tallentaa viivakooditarroista PDF-muotoisen kopion, valitse Kohde-kohdassa Tallenna PDF-muodossa.

8. Päivitä tulostimen asetukset suositeltujen asetusten mukaisesti ja klikkaa Tulosta.

Viivakooditarroja varten suositellut tulostusasetukset

Toimi seuraavasti, jotta voit varmistaa, että viivakooditarrat tulostuvat oikein.