Swipe (jakkiliitin) -kortinlukija

Saatavilla vain Shopifysta

Pyyhkäisykortinlukija (kuulokeliitäntä) on kevyt ja edullinen ratkaisu usein mobiililaitteita käyttäville kaupoille.

Shopify POS - kuulokeliitäntäkortinlukija

Kortinlukija liitetään iPadin tai iPhonen kuulokeliitäntään. Jos käytät iOS-laitteesta, voit poistaa kortinlukijan käytöstä yleisistä asetuksista, jotta voit käyttää kuulokeliitäntää musiikin toistoa varten.

Huomaa: Jos haluat käyttää mitä tahansa Shopifyn tukemaa salattua pyyhkäisykortinlukijaa, käytössäsi on oltava Shopify Payments -palvelu tai POS-tuettu maksupalveluntarjoaja.

Kenelle tämä kortinlukija on tarkoitettu?

Pyyhkäisykortinlukija (kuulokeliitäntä) on kevyt ja edullinen, minkä vuoksi se on hyvä vaihtoehto kauppiaille, jotka ovat vasta aloittelemassa luottokorttimaksujen käyttöä. Kortinlukija liitetään POS-laitteen kuulokeliitäntään, eikä siinä ole johtoja, joten se on ihanteellinen messuilla, markkinoilla tai pop-up-kaupoissa.

Yhteensopivat laitteet ja maksupalveluntarjoajat

Seuraavassa taulukossa on esitetty, mitkä laitteet ja maksupalveluiden tarjoajat ovat yhteensopivia pyyhkäisykortinlukijan (kuulokeliitäntä) kanssa.

Laitteet ja maksupalveluntarjoajat, jotka ovat yhteensopivia pyyhkäisykortinlukijan (kuulokeliitäntä) kanssa
Laite Tuetut maksupalveluiden tarjoajat
  • iPad
  • iPhone
Shopify Payments (Yhdysvallat ja Kanada)
Authorize.net (Yhdysvallat ja Kanada)
First Data Payeezy (Yhdysvallat)

Mistä Swipe-kortinlukijan (kuulokeliitäntä) voi ostaa?

Pyyhkäisykortinlukija (kuulokeliitäntä) on saatavilla Kanadassa sijaitsevasta Shopify-laitteistokaupasta.

Pyyhkäisykortinlukijan (kuulokeliitäntä) asentaminen

Toimintovaiheet:

1. Varmista, että laitteesi äänet ovat täysillä. Jos laitteen äänet eivät ole täysillä, kortinlukijaa ei tunnisteta.

2. Kytke kortinlukija laitteen kuulokeliitäntään. Jos käytät Windfall -iPad-jalustaa, lukija lepää jalustan päällä.

3. Kun sinua kehotetaan sallimaan pääsy iPadin mikrofoniin seuraavan luottokorttimaksun yhteydessä, napauta Ok.

Kortin pyyhkäiseminen

Pyyhkäise luottokortti kortinlukijan läpi niin, että kortin magneettiraita osoittaa itsestäsi kohti:

Shopify POS - kuulokeliitäntäkortinlukija

Kortinlukijan vianmääritys

Jos sinulla on ongelmia pyyhkäisykortinlukijan (kuulokeliitäntä) käytön kanssa, kokeile näitä vianmääritysohjeita.

1. Näetkö Pyyhkäisy epäonnistui -virheen?

2. Onko sinulla internet-yhteys?

3. Käytätkö yhteensopivaa maksupalveluntarjoajaa ja valuuttaa?

4. Napautitko kassalla Luotto?

5. Onko POS-laite kotelossa?

6. Käytetäänkö laitetta musiikin toistamiseen?

7. Onko Shopify POS sovelluksella lupa käyttää mikrofonia?

8. Onko laitteen äänenvoimakkuus täysillä?

9. Oletko poistanut käytöstä Use audio jack for card reader (Käytä kuulokeliitäntää kortinlukijaa varten) -valinnan (vain iOS)?

10. Onnistuuko luottokorttimaksu toisella kortilla?

11. Pystytkö käsittelemään maksun syöttämällä luottokorttitiedot manuaalisesti?

1. Näetkö Pyyhkäisy epäonnistui -virheen?

Jos näet Pyyhkäisy epäonnistui -virheen, kun pyyhkäisit kortin, varmista, että pyyhkäiset kortin oikealla tavalla.

2. Onko sinulla internet-yhteys?

Jotta voit käsitellä maksuja, Shopify POS -sovelluksen täytyy olla yhdistettynä Internetiin joko langattomalla verkolla tai laitteen mobiilidatalla. Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Internetiin, et voi käsitellä korttimaksuja.

3. Onko käytössäsi yhteensopiva maksupalveluntarjoaja ja valuutta?

Voit käyttää pyyhkäisykortinlukijaa (kuulokeliitäntä) vain, jos:

• kauppasi sijaitsee Yhdysvalloissa tai Kanadassa
  • käytät yhteensopivaa maksupalvelujen tarjoajaa
  • kaupan valuuttana on Yhdysvaltain tai Kanadan dollari.

Jos et täytä jotakin näistä vaatimuksista, voi hyväksyä luottokorttimaksuja ulkoista maksupäätettä käyttämällä.

4. Napautitko kassalla Luotto?

Jos haluat vastaanottaa maksuja pyyhkäisykortinlukijalla (kuulokeliitäntä), napauta maksut-näytössä Luotto. Sinun pitää napauttaa ulkoista päätettä vain, jos käytät ulkoista maksupäätettä Shopifyn tukeman kortinlukija sijaan.

5. Onko POS-laite kotelossa?

Osa koteloista estää pyyhkäisykortinlukijan (kuulokeliitäntä) ja laitteen kuulokeliitännän oikeanlaisen sopimisen. Jos laite on kotelossa, ota se pois, kytke kortinlukija ja yritä suorittaa maksu uudelleen.

6. Käytetäänkö laitetta musiikin toistamiseen?

Pyyhkäisykortinlukija (ääniliitäntä) käyttää laitteen audiotoimintoja, joten et voi toistaa musiikkia POS-laitteellasi ja hyväksyä luottokorttimaksuja samanaikaisesti. Jos haluat suorittaa korttimaksuja, katkaise POS-laitteesi yhteys Bluetooth-kaiuttimiin, tarkista, että laitteelle on annettu mikrofonin käyttöoikeudet, ja yritä sen jälkeen suorittaa maksu uudelleen.

7. Onko Shopify POS -sovelluksella lupa käyttää laitteesi mikrofonia?

Shopify POS -sovellus tarvitsee käyttöoikeudet laitteen mikrofoniin, jotta se voi käyttää pyyhkäisykortinlukijaa (ääniliitäntä) luottokorttimaksujen vastaanottamiseen. Jos olet kieltänyt käyttöoikeuksien myöntämisen, voit myöntää ne uudelleen laitteen asetuksista.

Toimintovaiheet:

1. Napauta laitteen aloitusnäytössä Asetukset.

2. Etsi laitteesi Asetukset-näytöstä Shopify POS -sovellus ja napauta sitä.

3. Varmista, että mikrofonin vaihtopainike on käytössä ALLOW SHOPIFY POS TO ACCESS (Anna Shopify POS -sovellukselle käyttöoikeus) -kohdassa.

8. Onko laitteen äänenvoimakkuus täysillä?

Shopify POS ei tunnista pyyhkäisykortinlukijaa (kuulokeliitäntä), ellei laitteen äänet ole päällä ja täysillä. Irrota kortinlukija ja varmista, että laitetta ei ole mykistetty ja että sen äänenvoimakkuus on täysillä. Kytke sen jälkeen kortinlukija ja yritä suorittaa maksu uudelleen.

9. Oletko poistanut käytöstä Tunnista pyyhkäisykortinlukija automaattisesti -valinnan (vain iOS)?

Olet ehkä poistanut Tunnista pyyhkäisykortinlukija automaattisesti -valinnan käytöstä Shopify POS -sovelluksessasi, jos esimerkiksi olet halunnut käyttää laitetta musiikin toistamiseen. Sinun on otettava käyttöön Tunnista pyyhkäisykortinlukija automaattisesti -valinta.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ja napauta sen jälkeen Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.

2. Ota käyttöön Tunnista pyyhkäisykortinlukija automaattisesti -valinta.

1. Onnistuuko luottokorttimaksu toisella kortilla?

Yritä tehdä korttimaksu toista luottokorttia käyttämällä. Jos maksu onnistuu, ongelma on asiakkaan luottokortissa.

11. Voiko maksun käsitellä syöttämällä luottokorttitiedot manuaalisesti?

Yritä tehdä korttimaksu syöttämällä kortin tiedot manuaalisesti. Jos maksu onnistuu, ongelma on kortinlukijassa.