Swipe (Lightning) -kortinlukija

Saatavilla vain Shopifysta

Kestävä Swipe (Lightning) -kortinlukija käsittelee suuren määrän korttien pyyhkäisyjä luotettavasti.

Shopify POS:n Swipe (Lightning) -kortinlukija

Huomaa: Jos haluat käyttää mitä tahansa Shopifyn tukemaa salattua pyyhkäisykortinlukijaa, käytössäsi on oltava Shopify Payments -palvelu tai POS-tuettu maksupalveluntarjoaja.

Kenelle tämä kortinlukija on tarkoitettu?

Swipe (Lightning) -kortinlukija on kevyt mutta tukeva kortinlukija ja saatavilla Kanadassa. Se liitetään suoraan iPadiin tai iPhoneen, eikä siinä ole johtoja, joten se sopii ihanteellisesti kauppiaille, jotka ovat usein liikkeellä. Laite on tukevampi kuin Swipe (audio-jack) -kortinlukija, mikä tekee tästä kortinlukijasta hyvän valinnan kauppiaille, jotka käsittelevät säännöllisesti luottokorttimaksuja.

Yhteensopivat laitteet ja maksupalveluntarjoajat

Seuraavassa taulukossa on esitetty, mitkä laitteet ja maksupalveluiden tarjoajat ovat yhteensopivia Swipe (Lightning) -kortinlukijan kanssa:

Laitteet ja maksupalveluiden tarjoajat, jotka ovat yhteensopivia Swipe (Lightning) -kortinlukijan kanssa
Laite Tuetut maksupalveluiden tarjoajat
  • iPad 4/Air/Air 2
  • iPhone 5/5S/6/6 Plus/7/7 Plus/8/8 Plus/X
Shopify Payments (Yhdysvallat ja Kanada)
Authorize.net (Yhdysvallat ja Kanada)
First Data Payeezy (Yhdysvallat)

Swipe (Lightning) -kortinlukijan ostaminen

Swipe (Lightning) -kortinlukija on saatavilla Kanadassa olevasta Shopify-laitteistokaupasta.

Swipe (Lightning) -kortinlukijan asentaminen

Asenna kortinlukija kytkemällä lightning-liitin iPadiin tai iPhoneen. Voit käyttää lukijan mukana toimitettuja muovisovittimia varmistamaan, että se on kunnolla kiinni.

Jos haluat ladata iPhonea tai iPadia käyttäessäsi kortinlukijaa, yhdistä toimitettu micro-USB-kaapeli kortinlukijan läpivienti-micro-USB-porttiin.

Kortin pyyhkäiseminen

Pyyhkäise luottokortti kortinlukijan läpi niin, että kortin magneettiraita on itsestäsi poispäin:

Kortti, jota pyyhkäistään vasemmalta oikealle sen magneettiraidan osoittaessa poispäin ja sirun osoittaessa eteenpäin

Vianmääritys

Jos kortinlukija ei toimi, käy läpi seuraavat toimet 1,00 dollarin Quick Sale -tuotteen testitilauksella (voit hyvittää tilauksen myöhemmin).

Toimintovaiheet:

1. Tarkista, että sinulla on Internet-yhteys. Käsitelläkseen maksuja Shopify POS -sovellus on yhdistettävä Internetiin WiFi-yhteyttä tai laitteen mobiilidataa käyttäen. Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Internetiin, et voi käsitellä korttimaksuja.

2. Käytätkö yhteensopivaa maksupalveluntarjoajaa ja valuuttaa? Voit käyttää Swipe (Lightning) -kortinlukijaa vain, jos:

- kauppasi sijaitsee Yhdysvalloissa tai Kanadassa - käytät yhteensopivaa maksupalvelujen tarjoajaa - kaupan valuuttana on Yhdysvaltain tai Kanadan dollari.

Jos et täytä jotakin näistä vaatimuksista, sinun täytyy vastaanottaa luottokorttimaksut tuettua kortinlukijaa käyttämällä.

1. Varmista, että valitset maksunäytöstä kohdan Luotto. Ulkoinen pääte -maksutapa valitaan vain, jos käytät ulkoista maksupäätettä Shopifyn tukeman kortinlukijan sijaan.

2. Tarkista, että kortinlukija on kytketty oikein POS-laitteeseen ja että laitteen kotelo ei ole tiellä.

3. Varmista, että pyyhkäiset kortin oikein, niin että magneettiraita osoittaa poispäin itsestäsi.

4. Kun olet valinnut maksunäytössä Credit, irrota kortinlukija ja kytke se sitten uudelleen POS-laitteeseen. Tarkista, että näet Yhteys kortinlukijaan on muodostettu -ilmoituksen.

5. Yritä syöttää luottokorttitiedot manuaalisesti. Jos tämä onnistuu, ongelma on kortinlukijassa.

6. Jos manuaalinen syöttö ei toimi, pakota Shopify POS -sovellus lopettamaan, sammuta laite ja irrota kortinlukija. Käynnistä laite uudelleen, avaa Shopify POS, kytke kortinlukija ja yritä tehdä uusi testitilaus.

Jos kortinlukija ei vieläkään toimi, ota yhteyttä Shopifyn tukeen. Voit myös tutustua valmistajan asennus-ja käyttöoppaaseen, jos kortinlukijassa on ongelmia.