Tap & Chip Reader

Saatavilla vain Shopifysta

Shopifyn Tap & Chip -kortinlukija on EMV-yhteensopiva kortinlukija, joka yhdistetään langattomasti iPadiin, iPhoneen tai Android-laitteeseen. Voit käyttää Shopifyn Tap & Chip -lukijaa lähi- ja sirukorttimaksujen hyväksymiseen Shopify POS -sovelluksella.

Shopify POS:n Tap & Chip -lukija

Kortinlukijan vaatimukset ja tuetut maksutyypit

Jotta voisit käyttää Tap & Chip -lukijaa, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• kauppa sijaitsee Yhdysvalloissa
  • kaupan maksupalveluntarjoajana on aktivoitu Shopify Payments
  • yhteensopiva iPad- tai iPhone-laitteen kanssa, jossa on iOS 11 ja joka tukee Bluetooth 4.2:ta tai uudempaa versiota:
    Laitteet, jotka toimivat Tap & Chip -lukijassa
    Laite Kuvaus
    iPhone iPhone 5 tai parempi ja iOS 11.2 tai uudempi
    iPad Air 2. sukupolvi tai parempi ja iOS 11.2 tai uudempi
    iPad 4. sukupolvi tai parempi ja iOS 11.2 tai uudempi
    iPad mini 2. sukupolvi tai tehokkaampi ja iOS 11.2 tai uudempi
    iPad Pro Kaikki iOS 11.2-käyttöjärjestelmää käyttävät iPad-mallit tai uudemmat
    Android Android-laite, jossa on versio 5.0 (Lollipop) tai uudempi

Voit hyväksyä seuraavien maksutyyppien maksuja käyttämällä Tap & Chip -lukijaa:

• Visa
  • Visa Debit (vain Yhdysvalloissa)
  • Mastercard
  • MasterCard Debit (vain Yhdysvalloissa)
  • American Express
  • Discover (vain Yhdysvalloissa)
  • Apple Pay
  • Google Pay

Mistä voit ostaa Tap & Chip -lukijan

Tap & Chip -lukija on saatavilla vain Yhdysvaltojen Shopify-laitteistokaupasta.

Suojausominaisuudet

Lukija on suojattu muutoksilta, ja se siirtyy mukautettuun tilaan, jos sitä peukaloidaan tai jos se pudotetaan korkealta. Mukautettu tila ilmaistaan punaisella LED-valolla, joka näkyy sekä laitteen vasemmalla että oikealla puolella. Kun lukija on mukautetussa tilassa, se on käyttökelvoton ja se on vaihdettava.

Tap & Chip -lukijan kytkeminen päälle ja pois päältä

Voit kytkeä Tap & Chip -lukijan päälle painamalla lyhyesti sen virtapainiketta. Merkkivalot syttyvät. Jos olet jo liittänyt ja yhdistänyt lukijan POS-laitteeseesi, lukija muodostaa automaattisesti yhteyden laitteeseen.

Tap & Chip -lukijan komponentit

Tunnin käyttämättömyyden jälkeen Tap & Chip -lukija siirtyy lepotilaan. Herätä lukija painamalla virtapainiketta lyhyesti. Jos pidät virtapainiketta painettuna vähintään 4 sekunnin ajan, lukija nollaa kaikki bluetooth-liitokset, ja se on yhdistettävä uudelleen.

Tap & Chip -lukijan lataaminen

Voit ladata Tap & Chip -lukijan käyttämällä sen mukana toimitettua USB-kaapelia. Jos haluat ladata lukijan, kytke USB-liittimen pienempi pää kortinlukijaan tai sen alustaan ja sitten suurempi pää puhelinlaturiin tai tietokoneeseen.

Tap & Chip -lukijan täyteen lataaminen 1–2 tuntia. Kun lukija on täyteen ladattu, sen akun pitäisi kestää viikon verran myyntiä.

Neljä merkkivaloa näyttävät lukijan akun lataustilan, kun painat virtapainiketta:

Akun varaustason tila palaa Tap & Chip -lukijassa (lähimaksu- ja sirukortinlukijalla)
● ● ● ● Täyteen ladattu
● ● ● ○ Akkua jäljellä 75 %
● ● ○ ○ Akkua jäljellä 50 %
● ○ ○ ○ Akkua jäljellä 25 %
● ○ ○ ○ (punainen) Akku lähes tyhjä
● ❂ ○ ○ (vilkkuu) Lataa

Tap & Chip -lukijan liittäminen ja yhdistäminen POS-laitteeseen

Jos haluat käyttää kortinlukijaa Shopify POS:n kanssa, sinun on liitettävä ja yhdistettävä lukija POS-laitteeseesi. Kun olet liittänyt lukijan ja laitteen, lukija muodostaa yhteyden laitteeseen automaattisesti, kun molemmissa on virta kytkettyjä ja molemmat ovat kantavuusalueella.

Toimintovaiheet:

1. Kytke lukuohjelma päälle painamalla virtapainiketta ja vapauttamalla se.

2. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Määritä laitteisto.

3. Napauta Kortinlukija-valintaa.

4. Napauta Valitse lukija -sivulla Tap & Chip-valintaa.

5. Pidä kortinlukijassa olevaa virtapainiketta painettuna 4 sekunnin ajan ja vapauta se. Yläosan yli asetetut 4 LED-valoa vilkkuvat ja osoittavat, että lukija on valmis pariliitosta varten.

1. Kun kortinlukija näkyy kohdassa Käytettävissä olevat kortinlukijat, napauta sen vieressä Yhdistä.

Pura Tap & Chip -lukijan ja POS-laitteen pariliitos

Voit käyttää Tap & Chip -lukijaa vain yhdessä laitteessa kerrallaan. Jos haluat käyttää kortinlukija toisessa laitteessa, sinun on ensin purettava lukijan ja sen senhetkisen laitteen välinen pariliitos.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Napauta Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.

3. Napauta laitteeseesi liitetyn kortinlukijan nimeä.

4. Napauta Unohda kortinlukija.

Maksun hyväksyminen Tap & Chip -lukijalla

Tap & Chip -lukijan vianmääritys

Jos kortinlukija ei toimi, voit määrittää vian suorittamalla seuraavat toimet testitilauksella:

1. Tarkista, että täytät Tap & Chip -lukijan käytön vaatimukset .

2. Tarkista, että sinulla on Internet-yhteys. Käsitelläkseen maksuja Shopify POS -sovellus on yhdistettävä Internetiin WiFi-yhteyttä tai laitteen mobiilidataa käyttäen. Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Internetiin, et voi käsitellä maksuja Tap & Chip -lukijalla.

Jos haluat käsitellä luottokorttimaksuja, mutta sinulla ei ole internetyhteyttä, sinun on käytettävä ulkoista maksupäätettä.

3. Tarkista, että laitteessasi on bluetooth käytössä ja että kortinlukija näkyy yhdistettynä Shopify POS -laitteistoasetuksissa. Jos kortinlukija ei näy yhdistettynä, kokeile muodostaa pariliitos kortinlukijan ja laitteen välille.

4. Muodostaessasi pariliitosta kortinlukijan ja laitteen välille varmista, ettet paina virtapainiketta yli neljän sekunnin ajan. Jos jatkat virtapainikkeen painamista sen jälkeen, kun LED-valot vilkkuvat edestakaisin, voi tapahtua jokin seuraavista:

- Jos kortinlukijan pariliitos on purettu, lukija sammuu. - Jos lukijaan on jo muodostettu pariliitos, lukijan yhteys nykyiseen laitteeseen katkaistaan.

1. Varmista, että valitset maksunäytöstä kohdan Luotto. Ulkoinen pääte -maksutapa valitaan vain, jos käytät ulkoista maksupäätettä Shopifyn tukeman kortinlukijan sijaan.

2. Siirry Shopify POS -asetusten Yhdistetyn laitteiston hallinnointi-osioon ja tarkista, onko laitteesi muodostanut laiteparin myös kortinlukijan kanssa, jossa on lähiluku-, siru- ja magneettijuovatoiminto.

Kun molemmat kortinlukijat on liitetty laitteeseen, Shopify POS yrittää käyttää kortinlukijaa, jossa on lähiluku-, siru- ja magneettijuovatoiminto, koska siinä on eniten toimintoja. Jos haluat olla varma käyttämästäsi kortinlukijasta, poista lukija, jota et halua Shopify POS:n käyttävän.

1. Varmista, että olet syöttänyt kortin oikein.

2. Yritä syöttää korttitiedot manuaalisesti. Jos tämä toimii, kortinlukijassa on ongelma.

3. Jos manuaalinen syöttö ei toimi, pakota Shopify POS -sovelluksen lopetus ja kytke sitten laite pois päältä. Kytke laite jälleen päälle, avaa Shopify POS ja varmista, että kortinlukija on yhdistetty uudelleen. Kun kortinlukijan merkkivalo ilmoittaa, että kortinlukija on kytketty, kokeile tehdä uusi testitilaus.

Jos kortinlukija ei vieläkään toimi, ota yhteyttä Shopifyn tukeen.

Shopify Dock for the Tap & Chip Reader

Shopify Dock for the Tap & Chip

The dock for the Tap & Chip Reader provides the following benefits:

• keeps the reader powered on

• elevates the reader

• secures the reader to a countertop

The dock is available from the Shopify Hardware Store in the United States and Canada.

Attach the Tap & Chip Reader

You need to power on and pair the Shopify Tap & Chip card reader before you insert it into the dock.

1. Optional: Mount the dock to a countertop using the M5 (0.8 mm) bolt and nut. You need to drill a hole through the countertop. You then screw the bolt through the bottom of the countertop and into the bottom of the dock.

2. Remove the end cap from the dock.

3. Slide the Tap & Chip Reader into the dock. Make sure that the USB-C connector on the dock connects to the card reader.

4. Replace the end cap.

5. Connect the power cable to the dock and then to a power source that has a USB-A connector, such as the Shopify Retail Stand.

Shopify Tap & Chip iPhone -kotelo

Shopify Tap & Chip iPhone -kotelo

Kotelo on suunniteltu kiinnittämään Shopify Tap & Chip -kortinlukija iPhonesi takaosaan. Tämä mahdollistaa liikkuvuuden ja helpon maksujen vastaanottamisen niin, ettei liiketoimintasi rajoitu vain kassan ääreen. Se myös suojaa sekä iPhoneasi että kortinlukijaasi.

Kotelo on yhteensopiva iPhone X- ja iPhone XS-mallien kanssa. Se on saatavilla Yhdysvalloissa ja Kanadassa sijaitsevasta Shopify Hardware Storesta.

Kotelon kiinnittäminen iPhoneen ja Shopify Tap & Chip -kortinlukijaan

Suosittelemme, että kiinnität koteloon ensin iPhonesi ja vasta sen jälkeen Shopify Tap & Chip -lukijan.

Sinun täytyy kytkeä virta päälle ja muodostaa laitepari Shopify Tap & Chip -kortinlukijan kanssa, ennen kuin kiinnität sen koteloon.

Toimintovaiheet:

1. Kytke virta kortinlukijaan ja muodosta sen jälkeen kortinlukijasta ja puhelimestasi laitepari.

2. Kiinnitä kotelo iPhoneen.

3. Kiinnitä kotelo Shopify Tap & Chip -lukijaan.

Poista Shopify Tap & Chip -lukija kotelosta, ennen kuin irrotat iPhonen.