Tap & Chip Reader

Saatavilla vain Shopifysta

Shopifyn Tap & Chip -kortinlukija on EMV-yhteensopiva kortinlukija, joka yhdistetään langattomasti iPadiin, iPhoneen tai Android-laitteeseen. Voit käyttää Shopifyn Tap & Chip -lukijaa lähi- ja sirukorttimaksujen hyväksymiseen Shopify POS -sovelluksella.

Shopify POS:n Tap & Chip -lukija

Kortinlukijavaatimukset

Jotta voisit käyttää Tap & Chip -lukijaa, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• kauppa sijaitsee Yhdysvalloissa tai Kanadassa
  • kaupan maksupalveluntarjoajana on aktivoitu Shopify Payments
  • uudistettu Shopify POS -sovellus (vain Kanada)
  • yhteensopiva iPad- tai iPhone-laitteen kanssa, jossa on iOS 11 ja joka tukee Bluetooth 4.2:ta tai uudempaa versiota:
    Laitteet, jotka toimivat Tap & Chip -lukijassa
    Laite Kuvaus
    iPhone iPhone 5 tai parempi ja iOS 11.4 tai uudempi
    iPad Air 2. sukupolvi tai parempi ja iOS 11.4 tai uudempi
    iPad 4. sukupolvi tai parempi ja iOS 11.4 tai uudempi
    iPad mini 2. sukupolvi tai uudempi ja iOS 11.4 tai uudempi
    iPad Pro Kaikki iOS 11.4-käyttöjärjestelmää tai uudempaa käyttävät iPad Pro -mallit
    Android Android-laite, jossa on versio 5.0 (Lollipop) tai uudempi

Yhdysvalloissa tuetut maksutyypit

Yhdysvalloissa voit käyttää Tap & Chip ‑lukijaa maksujen vastaanottamiseksi seuraavilta maksutyypeillä:

• Visa ja Visa Debit
  • MasterCard ja MasterCard Debit
  • American Express
  • Discover
  • Apple Pay
  • Apple Pay Cash
  • Google Pay
  • Samsung Pay

Kanadassa tuetut maksutyypit

Kanadassa voit hyväksyä seuraavien maksutyyppien maksuja käyttämällä Tap & Chip -lukijaa:

• Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Interac Flash
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Samsung Pay

Visaa, Mastercardia ja American Expressiä käytettäessä rajoitukseksi on asetettu 250 Kanadan dollaria, kun korttia käytetään lähimaksuun. Rajoitusta ei ole, jos korttiin on liitetty Apple Pay ‑palvelu tai Google Pay ‑lompakko.

Interactilla on käytössä 100 Kanadan dollarin (CAD) maksuraja, kun käyttäjä maksaa kortin lähimaksulla, ja 200 dollarin raja, kun kortti on liitetty Apple Pay- tai Google Pay ‑lompakkoon. Tuotetta ei voi vaihtaa Interactin debit-korttimaksulla tehdyissä tilauksissa. Interactin debit-kortilla maksetun tuotteen maksu voidaan palauttaa, jos kortti on fyysisesti paikalla petoksen välttämiseksi (eli maksun palautusta ei voi tehdä ylläpitäjän kautta). Tämä on Interacin, ei Shopifyn, asettama rajoitus.

Huomioi: Kauppasi Shopify-tilaussopimukseen liittyvien käsittelymaksujen lisäksi Interac Flash ‑tapahtumista veloitetaan 0,10 CAD.

Mistä voit ostaa Tap & Chip -lukijan

Tap & Chip -lukija on saatavilla vain Yhdysvaltojen ja Kanadan Shopify Hardware Storesta.

Suojausominaisuudet

Tap & Chip -lukija on PCI-vaatimusten mukainen laite. Jotta vaatimuksia noudatetaan jatkossakin, kortinlukija ja POS-sovellus suorittavat turvatarkastuksia koko päivän ajan Kanadassa sijaitsevissa kaupoissa. Turvatarkastuksia ei voi ohittaa, ja niitä voi esiintyä tapahtumien aikana.

Lukija on suojattu muutoksilta, ja se siirtyy mukautettuun tilaan, jos sitä peukaloidaan tai jos se pudotetaan korkealta. Mukautettu tila ilmaistaan punaisella LED-valolla, joka näkyy sekä laitteen vasemmalla että oikealla puolella. Kun lukija on mukautetussa tilassa, se on käyttökelvoton ja se on vaihdettava.

Tap & Chip -lukijan kytkeminen päälle ja pois päältä

Voit kytkeä Tap & Chip -lukijan päälle painamalla lyhyesti sen virtapainiketta. Merkkivalot syttyvät. Jos olet jo liittänyt ja yhdistänyt lukijan POS-laitteeseesi, lukija muodostaa automaattisesti yhteyden laitteeseen.

Tap & Chip -lukijan komponentit

Tunnin käyttämättömyyden jälkeen Tap & Chip -lukija siirtyy lepotilaan. Herätä lukija painamalla virtapainiketta lyhyesti. Jos pidät virtapainiketta painettuna vähintään 4 sekunnin ajan, lukija nollaa kaikki bluetooth-liitokset, ja se on yhdistettävä uudelleen.

Tap & Chip -lukijan lataaminen

Voit ladata Tap & Chip -lukijan käyttämällä sen mukana toimitettua USB-kaapelia. Jos haluat ladata lukijan, kytke USB-liittimen pienempi pää kortinlukijaan tai sen alustaan ja sitten suurempi pää puhelinlaturiin tai tietokoneeseen.

Tap & Chip -lukijan täyteen lataaminen 1–2 tuntia. Kun lukija on täyteen ladattu, sen akun pitäisi kestää viikon verran myyntiä.

Neljä merkkivaloa näyttävät lukijan akun lataustilan, kun painat virtapainiketta:

Akun varaustason tila palaa Tap & Chip -lukijassa (lähimaksu- ja sirukortinlukijalla)
● ● ● ● Täyteen ladattu
● ● ● ○ Akkua jäljellä 75 %
● ● ○ ○ Akkua jäljellä 50 %
● ○ ○ ○ Akkua jäljellä 25 %
● ○ ○ ○ (punainen) Akku lähes tyhjä
● ❂ ○ ○ (vilkkuu) Lataa

Tap & Chip -lukijan liittäminen ja yhdistäminen POS-laitteeseen

Jos haluat käyttää kortinlukijaa Shopify POS ‑sovelluksen kanssa, sinun on muodostettava pariliitos lukijan ja laitteesi välille Shopify POS ‑sovelluksessa. Kun pariliitos on muodostettu lukijan ja laitteen välille, lukija muodostaa automaattisesti yhteyden laitteeseen, kun sekä lukijassa että laitteessa on virta päälle kytkettynä ja molemmat ovat kantavuusalueella.

Toimintovaiheet:

1. Kytke lukuohjelma päälle painamalla virtapainiketta ja vapauttamalla se.

2. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Määritä laitteisto.

3. Napauta Kortinlukija-valintaa.

4. Napauta Valitse lukija -sivulla Tap & Chip-valintaa.

5. Pidä kortinlukijassa olevaa virtapainiketta painettuna 4 sekunnin ajan ja vapauta se. Yläosan yli asetetut 4 LED-valoa vilkkuvat ja osoittavat, että lukija on valmis pariliitosta varten.

1. Kun kortinlukija näkyy kohdassa Käytettävissä olevat kortinlukijat, napauta sen vieressä Yhdistä.

Pura Tap & Chip -lukijan ja POS-laitteen pariliitos

Voit käyttää Tap & Chip -lukijaa vain yhdessä laitteessa kerrallaan. Jos haluat käyttää kortinlukija toisessa laitteessa, sinun on ensin purettava lukijan ja sen senhetkisen laitteen välinen pariliitos.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Napauta Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.

3. Napauta laitteeseesi liitetyn kortinlukijan nimeä.

4. Napauta Unohda kortinlukija.

Hyväksy kosketusmaksu Tap & Chip -lukijalla

Voit käyttää Tap & Chip -lukijaa lähimaksujen hyväksymiseen.

Lähimaksun maksuraja voi vaihdella maksutyypeittäin, tai sen mukaan missä maassa yrityksesi toimii. Asiakkaan on ehkä käytettävä eri maksutapaa kalliimpien ostosten tekoon, tai mikäli ostosten summa ylittää lähimaksurajan.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa kassaa. Jos Tap & Chip -lukija on yhdistetty ja valmis käytettäväksi, Napauta korttia tai syötä se -vaihtoehto tulee näkyviin.

2. Vie lähimaksukortti tai -laite kortinlukijan päälle ja pidä se paikallaan, kunnes näet neljä sinistä merkkivaloa. Kun Shopify POS näyttää Maksu on vastaanotettu -viestin, tapahtuma on valmis.

Sirumaksun hyväksyminen Tap & Chip -lukijalla

Voit käyttää Tap & Chip -lukijaa sirukorttimaksujen vastaanottamiseen.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa kassaa. Jos Tap & Chip -lukija on yhdistetty, Napauta korttia tai syötä se -vaihtoehto on näkyvissä näytön yläosassa.

2. Anna asiakkaan syöttää korttinsa laitteeseen. Sirun pitäisi osoittaa ylöspäin Shopifyn logoa kohti.

3. Jos PIN-koodi vaaditaan, anna asiakkaan syöttää PIN-koodi PIN-koodin syöttö -näytössä. Kun asiakas on syöttänyt PIN-koodin, hän napauttaa vihreää painiketta, jossa on vahvistusmerkki.

1. Jos maksuun vaaditaan allekirjoitus, anna asiakkaan allekirjoittanut maksun, hän napauttaa Lähetä allekirjoitus -valintaa.

2. Kun tapahtuma on valmis, valitse, tulostatko kuitin, ja napauta sitten Start new order (aloita uusi tilaus). Asiakas voi nyt poistaa korttinsa.

Tap & Chip -lukijan vianmääritys

Jos kortinlukija ei toimi, voit määrittää vian suorittamalla seuraavat toimet testitilauksella:

1. Tarkista, että täytät Tap & Chip -lukijan käytön vaatimukset .

2. Tarkista, että sinulla on Internet-yhteys. Käsitelläkseen maksuja Shopify POS -sovellus on yhdistettävä Internetiin WiFi-yhteyttä tai laitteen mobiilidataa käyttäen. Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Internetiin, et voi käsitellä maksuja Tap & Chip -lukijalla.

1. Tarkista, että laitteessasi on bluetooth käytössä ja että kortinlukija näkyy yhdistettynä Shopify POS -laitteistoasetuksissa. Jos kortinlukija ei näy yhdistettynä, kokeile muodostaa pariliitos kortinlukijan ja laitteen välille.

2. Jos käytät myös lähimaksu-, siru- ja pyyhkäisylukijaa (käytettävissä vain Yhdysvalloissa), napauta oikeassa alakulmassa olevaa yhteysvalikkoa ja tarkista, onko laitteesi ja lähimaksu-, siru- ja pyyhkäisylukijan välille muodostettu pariliitos.

Kun molempien kortinlukijoiden ja laitteesi välille on muodostettu pariliitos, Shopify POS priorisoi lähimaksu-, siru- ja pyyhkäisylukijan, koska siinä on eniten ominaisuuksia. Jos haluat sen sijaan käyttää lähimaksu- ja sirulukijaa, poista lähimaksu-, siru- ja pyyhkäisylukija käytöstä.

Jos kortinlukija ei vieläkään toimi, lähetä raportti Shopify-tukeen napauttamalla > Tuki > Lähetä raportti. Tuesta otetaan sinuun yhteyttä, kun raportti on lähetetty.

Maksun hyväksymisen vianmääritys

Jos kortinlukija vaikuttaa toimivan, mutta ei käsittele maksuja, voit tehdä vianmäärityksen suorittamalla seuraavat toimet testitilauksella:

1. Varmista, että olet syöttänyt kortin oikein. Jos olet Kanadassa, et voi syöttää debit-korttia lukijaan maksun käsittelemiseksi. Käytä sen sijaan kortin lähimaksua.

2. Jos olet Kanadassa ja kortinlukija hylkää Interacin lähimaksun, varmista, että summa on alle 100 CAD korttimaksujen tai alle 200 CAD Apple Pay- tai Google Pay ‑lompakkomaksujen osalta.

1. Pakota Shopify POS ‑sovellus lopettamaan ja kytke sitten laite pois päältä. Kytke laite jälleen päälle, avaa Shopify POS ja varmista, että kortinlukija on yhdistetty uudelleen. Kun kortinlukijan merkkivalo ilmoittaa, että kortinlukija on kytketty, kokeile tehdä uusi testitilaus.

2. Nollausnapin avulla toteutettava lukijan palautus. Nollausnappi sijaitsee lukijan yläosassa, virtapainikkeen vieressä. Työnnä ohut teräväpäinen esine, kuten paperiliittimen pää, reikään ja paina sitä alaspäin viiden sekunnin ajan kortinlukijan nollaamiseksi.

3. Jos kortinlukija ei vieläkään toimi, lähetä raportti Shopify-tukeen napauttamalla > Tuki > Lähetä raportti. Tuesta otetaan sinuun yhteyttä, kun raportti on lähetetty.

Shopify Dock for the Tap & Chip Reader

Shopify Dock for the Tap & Chip

The dock for the Tap & Chip Reader provides the following benefits:

• keeps the reader powered on

• elevates the reader

• secures the reader to a countertop

The dock is available from the Shopify Hardware Store in the United States and Canada.

Attach the Tap & Chip Reader

You need to power on and pair the Shopify Tap & Chip card reader before you insert it into the dock.

1. Optional: Mount the dock to a countertop using the M5 (0.8 mm) bolt and nut. You need to drill a hole through the countertop. You then screw the bolt through the bottom of the countertop and into the bottom of the dock.

2. Remove the end cap from the dock.

3. Slide the Tap & Chip Reader into the dock. Make sure that the USB-C connector on the dock connects to the card reader.

4. Replace the end cap.

5. Connect the power cable to the dock and then to a power source that has a USB-A connector, such as the Shopify Retail Stand.

Shopify Tap & Chip iPhone -kotelo

Shopify Tap & Chip iPhone -kotelo

Kotelo on suunniteltu kiinnittämään Shopify Tap & Chip -kortinlukija iPhonesi takaosaan. Tämä mahdollistaa liikkuvuuden ja helpon maksujen vastaanottamisen niin, ettei liiketoimintasi rajoitu vain kassan ääreen. Se myös suojaa sekä iPhoneasi että kortinlukijaasi.

Kotelo on yhteensopiva iPhone X- ja iPhone XS-mallien kanssa. Se on saatavilla Yhdysvalloissa ja Kanadassa sijaitsevasta Shopify Hardware Storesta.

Kotelon kiinnittäminen iPhoneen ja Shopify Tap & Chip -kortinlukijaan

Suosittelemme, että kiinnität koteloon ensin iPhonesi ja vasta sen jälkeen Shopify Tap & Chip -lukijan.

Sinun täytyy kytkeä virta päälle ja muodostaa laitepari Shopify Tap & Chip -kortinlukijan kanssa, ennen kuin kiinnität sen koteloon.

Toimintovaiheet:

1. Kytke virta kortinlukijaan ja muodosta sen jälkeen kortinlukijasta ja puhelimestasi laitepari.

2. Kiinnitä kotelo iPhoneen.

3. Kiinnitä kotelo Shopify Tap & Chip -lukijaan.

Poista Shopify Tap & Chip -lukija kotelosta, ennen kuin irrotat iPhonen.