Kuittitulostimet

Jos haluat tulostaa paperikuitteja, vähittäiskaupan asetuksissasi tulee olla asetettuna seuraavat kohdat:

• Shopify POS iPadilla
  • tuettu Star Micronics -kuitintulostin.

Shopifyn tukemien Star Micronics -tulostinten mallit

Shopify tukee seuraavia kirjoitinmalleja:

Ole huolellinen mallinimien kanssa

Jos ostat USB- tai LAN-kuittitulostimen, saatat huomata, että tulostimen malli on ilmoitettu tulostimen etuosassa muodossa TSP100. Tästä ei tarvitse huolestua, koska numero ei ole yksittäisen mallin nimi, vaan koko Star Micronics -kirjoitinmalliston nimi.

Jos haluat päästä varmuuteen kirjoittimesi tarkasta mallinumerosta, etsi etiketti, joka on tyypillisesti kiinnitetty tulostimen alapintaan. Tarrasta ilmenee:

• kirjoitinmallisto (TSP100)
  • sarjanumero
  • nimellisteho
  • mallinumero (100IIILAN tai 100USB).

Kirjoittimen kaapeleiden kytkeminen

Shopifyn mukautetun vähittäismyyntipaketin mukana toimitetaan kaksi kaapelia, joissa on hieman toisistaan poikkeavat liittimet. Yksi kaapeli yhdistää tulostimen kassalaatikkoon ja toinen tulostimen reitittimeen. Ole huolellinen kaapeleiden kanssa ja varmista, että käytät oikeaa kaapelia molemmissa tapauksissa:

Shopify POS -sovelluksen kanssa käytettävän kuitintulostimen kaapelit

Kuittitulostuksen oletustulostimen määrittäminen

Kun yhdistät tulostimen, se asetetaan automaattisesti oletustulostimeksi kuittitulostusta varten. Jos oletustulostin ei ole käytettävissä, et voi tulostaa kuittia. Jos sinulla on useampi kuin yksi tulostin, voit vaihtaa oletusarvoisen tulostimen Shopify POS -sovelluksesta.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ja napauta sen jälkeen Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.

2. Napauta Kuittitulostimet-kohdassa tulostinta, jonka haluat asettaa oletustulostimeksi.

3. Ota Oletusarvoinen kuittitulostin -asetus käyttöön.

Tulosta testikuitti

Kun olet määrittänyt kuittitulostimen, lyhyt diagnostiikkaraportti tulostuu. Tämän jälkeen sinun on tulostettava testikuitti, jolla vahvistat, että kaikki toimii.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ja napauta sen jälkeen Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.

2. Napauta testattavan tulostimen nimeä.

3. Napauta Testaa kuittitulostin.