Star Micronics TSP100III LAN -kuittitulostin

Mallinumero: 39463110

Star MicronicsTSP100III LAN -kuittitulostimen ostaminen

Star Micronics TSP100III LAN -kuittitulostin on saatavilla Shopify-laitteistokaupasta.

Tulostuspaperin ostaminen

Kaikki seuraavanlaiset lämpöpaperirullat toimivat tulostimen kanssa:

• leveys on 3 1/8" (80 mm)
  • pituus ei ole yli 70 m (230 ft).

Voit lukea ohjeet kuittitulostimen lataukseen valmistajan laitteiston käyttöohjeista.

Asennus ja määritys

TSP100III LAN -kuittitulostin muodostaa yhteyden verkkoon Ethernet-kaapelilla. Jotta voit käyttää tulostinta, toimipaikassasi täytyy olla verkkoyhteys ja reititin, jonka voit yhdistää tulostimeen Ethernet-kaapelilla.

Ennen kuin aloitat, varmista, että sinulla on tarvitsemasi kaapelit.

Kaapelityyppi Etsi tämä liitin Saatavuus
Kassalaatikon kaapeli
Kassalaatikon kaapeli on mukana Shopifyn mukautetussa vähittäismyyntipaketissa. Jos olet ostanut kassalaatikon erikseen, toimittajan pitäisi voida myydä sinulle kaapeli.
Ethernet-kaapeli (reitittimeen yhdistämistä varten)
Kun ostat tämän tulostimen Shopifysta, se sisältää noin yhden metrin pituisen ethernet-kaapelin. Jos ostat tulostimen muualta, sinun täytyy ostaa myös ethernet-kaapelin.

Toimintovaiheet:

1. Liitä kuittitulostin virtalähteeseen.

2. Kytke kuittitulostimesi virta päälle virtakytkimen avulla.

3. Aseta lämpöpaperirulla tulostimeen.

4. Liitä kuittitulostin APG Vasario 320 -sarjan kassalaatikkoon kassalaatikkokaapelin avulla.

5. Yhdistä kuittitulostin reitittimesi Ethernet-porttiin. Näin Shopify POS ‑sovellus havaitsee tulostimen.

TSP100III LAN -kuittitulostimen takaosa

Kun olet yhdistänyt tulostimen, muista:

Jos TSP100III LAN -tulostin lakkaa toimimasta

Tulostimesi voi olla toimimatta useista eri syistä.

Toimintovaiheet:

1. Tarkista nähdäksesi, että verkkokaapeli on kytketty langattomaan reitittimeen.

2. Tarkista, että olet yhdistettynä Internetiin. Tulostin edellyttää, että Internet-signaali toimii oikein.

3. Tarkista, että tulostimesi näkyy Shopify POS -sovelluksen Laitteisto-asetusnäytössä.

4. Yritä kytkeä tulostin pois päältä/päälle. Tämä käynnistää tulostimen uudelleen ja korjaa yleensä minkä tahansa tulostimeen liittyvän ongelman.

5. Jos haluat korjata tulostimen virheet, kytke tulostin pois päältä ja pidä FEED-syöttöpainike painettuna. Samalla kun pidät FEED-syöttöpainiketta painettuna, kytke tulostin uudelleen päälle. Anna tulostimen tulostaa laiteohjelmiston tiedot ja vapauta sitten syöttöpainike. Tulostin yrittää muodostaa yhteyden Internetiin ja jatkaa sitten diagnostiikkatietojen tulostamista. Tarkastele tulostettua paperia nähdäksesi, vastaako jokin seuraavista ongelmista tulostettua tekstiä:

- "Current IP Parameters Status" (nykyinen IP-parametrien tila) -kohdan IP-osoite näyttää nollia.

Sammuta ensimmäiseksi tulostin, odota viisi sekuntia ja kytke virta uudelleen päälle. Kokeile virheenkorjausprosessia uudelleen.

Jos tämä ei toimi, varmista, että olet yhdistettynä reitittimen LAN-porttiin ja että reititin on kytketty oikein ja että se toimii. Katso lisätietoja tulostimen asennusvideosta.

Lopuksi, jos mikään yllä olevista ratkaisuista ei toimi, ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi. Vika saattaa olla Internetin asennuksessa.

TSP100III LAN, nolla-IP-osoite

• Näen "No Host Connection" (ei isäntäyhteyttä) -viestin.

Näin tapahtuu yleensä, kun kadotat Internet-yhteyden tai kun tulostintasi ei ole kytketty reitittimeen oikein. Tarkista Internet-signaali ja reititinkaapeli.

TSP100III LAN, ei isäntäyhteyttä

Jos tulostimesi on kaukana reitittimestä

Mukana tuleva verkkokaapeli on vain noin 90 cm pitkä. Jos reitittimesi on kaupan takaosassa ja POS-järjestelmäsi kaupan etuosassa, kaapelin pituus ei riitä.

Vaihtoehtoisia ratkaisuja on kaksi:

• Osta pidempi verkkokaapeli ja vedä se reitittimestä tulostimeen.

• Jos pitkien kaapeleiden kulkeminen kauppasi läpi ei ole sopiva ratkaisu, voit ostaa osaksi kauppasi verkkoa lisäreitittimen, johon voit muodostaa yhteyden.

Jos virheen merkkivalo vilkkuu punaisena

Tämä johtuu siitä, että tulostimessa ei ole paperia. Avaa tulostin, lisää paperi ja sulje kansi. Virheen merkkivalon pitäisi sammua ja valmis-merkkivalon syttyä.

Paperitukokset

Jos paperi syötetään kuittitulostimeen vinosti, tuloksena on todennäköisesti paperitukos. Jos näin tapahtuu, sammuta tulostin, avaa se ja syötä paperi uudelleen.

Jos yrität tehdä kuitin määritettyä kolmea tuumaa kapeammaksi, varmista, että käytät mukana toimitettua jakajaa. Älä taita paperia, kun syötät sen tulostimeen.

kuittien mukauttaminen

Voit mukauttaa sekä kuitin perusasettelua että tapahtumakuvausta.

Star Micronics TSP100III LAN-kuittitulostimen käytön rajoitukset

Shopify POS ei toimi samanaikaisesti useiden TSP100III LAN-kuittitulostimien kanssa.