Star Micronics TSP143IIILAN -kuittitulostin

Vaatimukset

Jotta voit käyttää tätä laitteistoa Shopify-kaupassasi, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Shopify POS -sovellus.
  • yhteensopiva iPad, jonka käyttöjärjestelmä on iPadOS 15 tai uudempi, iPhone, jossa on iOS 15 tai uudempi, tai yhteensopiva Android-laite, jossa on versio 10 tai sitä uudempi versio

Star Micronics TSP143IIILAN -kuittitulostimen ostaminen

Star Micronics TSP143IIILAN -kuittitulostin on saatavilla Shopify Hardware Storessa tuetuissa maissa.

Tulostuspaperin ostaminen

Kaikki seuraavanlaiset lämpöpaperirullat toimivat tulostimen kanssa:

• leveys on 3 1/8" (80 mm)
  • pituus ei ole yli 230 jalkaa (70 m).

Voit lukea, miten kuittitulostimeen lisätään paperia valmistajan laitteiston käyttöohjeista.

Asennus ja määritys

TSP143IIILAN -kuittitulostin muodostaa yhteyden verkkoon Ethernet-kaapelilla. Jotta voit käyttää tulostinta, toimipaikassasi täytyy olla verkkoyhteys ja reititin, jonka voit yhdistää tulostimeen Ethernet-kaapelilla.

Ennen kuin aloitat, varmista, että sinulla on tarvitsemasi kaapelit.

Kaapelityyppi Etsi tämä liitin Saatavuus
Kassalaatikon kaapeli
Kassalaatikon kaapeli on mukana Shopifyn mukautetussa jälleenmyyntipaketissa. Jos olet ostanut kassalaatikon erikseen, toimittajan pitäisi voida myydä sinulle kaapeli.
Ethernet-kaapeli (reitittimeen yhdistämistä varten)
Kun ostat tämän tulostimen Shopifysta, se sisältää noin yhden metrin pituisen ethernet-kaapelin. Jos ostat tulostimen muualta, sinun täytyy ostaa myös ethernet-kaapelin.

Tee näin:

1. Liitä kuittitulostin virtalähteeseen.

2. Kytke kuittitulostimesi virta päälle virtakytkimen avulla.

3. Aseta lämpöpaperirulla tulostimeen.

4. Valinnainen: Yhdistä kuittitulostin tuettuun kassalaatikkoon kassalaatikon kaapelin avulla.

5. Yhdistä kuittitulostin reitittimesi Ethernet-porttiin. Näin Shopify POS ‑sovellus havaitsee tulostimen.

TSP100III LAN -kuittitulostimen takaosa

Kun olet yhdistänyt tulostimen, muista:

Jos TSP143IIILAN -tulostin lakkaa toimimasta

Tulostimesi voi olla toimimatta useista eri syistä.

Tee näin:

1. Tarkista nähdäksesi, että verkkokaapeli on kytketty langattomaan reitittimeen.

2. Tarkista, että olet yhdistettynä Internetiin. Tulostin edellyttää, että Internet-signaali toimii oikein.

3. Tarkista, että tulostimesi näkyy Shopify POS -sovelluksen Laitteisto-asetusnäytössä.

4. Yritä kytkeä tulostin pois päältä/päälle. Tämä käynnistää tulostimen uudelleen ja korjaa yleensä minkä tahansa tulostimeen liittyvän ongelman.

5. Jos haluat korjata tulostimen virheet, kytke tulostin pois päältä ja pidä FEED-syöttöpainike painettuna. Samalla kun pidät FEED-syöttöpainiketta painettuna, kytke tulostin uudelleen päälle. Anna tulostimen tulostaa laiteohjelmiston tiedot ja vapauta sitten syöttöpainike. Tulostin yrittää muodostaa yhteyden Internetiin ja jatkaa sitten diagnostiikkatietojen tulostamista. Tarkastele tulostettua paperia nähdäksesi, vastaako jokin seuraavista ongelmista tulostettua tekstiä:

• Näen "No Host Connection" (ei isäntäyhteyttä) -viestin.

Jos tulostimesi on kaukana reitittimestä

Mukana tuleva verkkokaapeli on vain noin 90 cm pitkä. Jos reitittimesi on kaupan takaosassa ja POS-järjestelmäsi kaupan etuosassa, kaapelin pituus ei riitä.

Vaihtoehtoisia ratkaisuja on kaksi:

• Osta pidempi verkkokaapeli ja vedä se reitittimestä tulostimeen.

• Jos pitkien kaapeleiden kulkeminen kauppasi läpi ei ole sopiva ratkaisu, voit ostaa osaksi kauppasi verkkoa lisäreitittimen, johon voit muodostaa yhteyden.

Jos virheen merkkivalo vilkkuu punaisena

Tämä johtuu siitä, että tulostimessa ei ole paperia. Avaa tulostin, lisää paperi ja sulje kansi. Virheen merkkivalon pitäisi sammua ja valmis-merkkivalon syttyä.

Paperitukokset

Jos paperi syötetään kuittitulostimeen vinosti, tuloksena on todennäköisesti paperitukos. Jos näin tapahtuu, sammuta tulostin, avaa se ja syötä paperi uudelleen.

Jos yrität tehdä kuitin määritettyä kolmea tuumaa kapeammaksi, varmista, että käytät mukana toimitettua jakajaa. Älä taita paperia, kun syötät sen tulostimeen.

Mukauta kuitteja

Voit mukauttaa sekä kuitin perusasettelua että tapahtumakuvausta.

Star Micronics TSP100III LAN-kuittitulostimen käytön rajoitukset

Shopify POS ei toimi samanaikaisesti useiden TSP100III LAN-kuittitulostimien kanssa.