Ota siirto vastaa sijainnista

Kun varasto saapuu uuteen sijaintiinsa, vahvista, että se on siirretty merkitsemällä se vastaanotetuksi.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta valintaan Tuotteet > Siirrot.

2. Klikkaa siirron numeroa.

3. Klikkaa Vastaanota tuotteita.

Vinkki: jos sinun ei tarvitse tarkastaa varastoa rivi kerrallaan, voit napauttaa Merkitse suoritetuksi osoittaaksesi nopeasti, että olet saanut, hylännyt tai peruuttanut kaikki siirron jäljellä olevat tuotteet.

1. Valitse jokaisen tuotteen kohdalla Kaikki tai kirjoita vastaanotettujen tuotteiden määrä Hyväksy-sarakkeeseen.

Klikkaa ...-painiketta ja syötä hylättävien (esimerkiksi vahingoittuneiden tuotteiden) tai peruutettavien tuotteiden lukumäärä. Kohteiden määrä muuttuu tämän mukaisesti.

1. Klikkaa Tallenna.

2. Voit päättää siirron napauttamalla Arkistoi. Vain siirrot, joiden tilana on Valmis, voidaan arkistoida.