Siirron luominen toimittajalta (Shopify Admin)

Tee näin:

1. Siirry Shopifyn ylläpitäjä -sivulta kohtaan Tuotteet > Siirrot. Kaikki siirrot näkyvät tällä sivulla.

2. Klikkaa Lisää siirto.

3. Valinnainen: Jos haluat lisätä toimittajan, klikkaa LÄHTÖPAIKKA-osiossa Valitse lähtöpaikka ja klikkaa sen jälkeen toimittajaa, jonka kautta tilaat. Jos sinulla on useita sijainteja, toimittajat on lueteltu TOIMITTAJAT-osiossa sijaintiluettelon jälkeen.

4. Jos käytät useita sijainteja, sinun täytyy valita määränpää, joka vastaanottaa tuotteet. Klikkaa MÄÄRÄNPÄÄ-osiossa Valitse määränpää ja valitse sitten sijainti, jonka haluat vastaanottavan varaston.

5. Kirjoita päivämäärä Toimitus-osion Odotettu saapuminen -kenttään.

6. Kirjoita Lisää tuotteet ‑osioon joko tuotteen nimi, jonka haluat lisätä siirtoon, tai jos haluat nähdä luettelon kauppasi tuotteista, kokoelmista, tuotetyypeistä, tunnisteista ja myyjistä, klikkaa Selaa-valintaa. Valitse tuotteet ja tuoteversiot, jotka haluat lisätä siirtoon.

1. Klikkaa Lisää siirtoon ‑valintaa lisätäksesi valitsemasi tuotteet ja versiot.

2. Syötä Määrä-sarakkeeseen kunkin toimittajalta tulossa olevan tuotteen määrä.

3. Valinnainen: Syötä Lähetyksen tiedot -osiossa Odotettu saapuminen -kenttään päivämäärä ja lähetyksen seurantanumero ja valitse Kuljetuspalvelu. Kuljetuspalvelu voidaan valita automaattisesti antamasi seurantanumeron perusteella ja sitä voidaan säätää manuaalisesti.

4. Valinnainen: Jos haluat liittää siirtoon viitenumeron tai tunnisteen, kirjoita se Lisätiedot-osioon. Valitse tai poista aiemmin käyttämäsi tunnisteet klikkaamalla Näytä kaikki tunnisteet. Klikkaa Ota muutokset käyttöön, kun haluamasi tunnisteet näkyvät KÄYTETYT TUNNISTEET -osiossa.

5. Klikkaa Tallenna siirto.

Kun olet luonut siirron, voit tarkastella saapuvia tuotemääriä tuotetietosivulla.