Siirron luominen toimittajalta (Shopify-ylläpitäjä)

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyn ylläpitäjä -sivulta valintaan Tuotteet > Siirrot. Kaikki siirrot näkyvät tällä sivulla.

2. Klikkaa Lisää siirto.

3. Valinnainen: Jos haluat lisätä toimittajan, klikkaa LÄHTÖPAIKKA-osiossa Valitse lähtöpaikka ja klikkaa sen jälkeen toimittajaa, jonka kautta tilaat. Jos sinulla on useita sijainteja, toimittajat on lueteltu TOIMITTAJAT-osiossa sijaintiluettelon jälkeen.

Voit lisätä toimittajan napauttamalla Luo uusi toimittaja ja sen jälkeen kirjoittamalla toimittajan nimen ja kaikki muut tiedot.

4. Jos käytät useita sijainteja, sinun täytyy valita määränpää, joka vastaanottaa tuotteet. Klikkaa MÄÄRÄNPÄÄ-osiossa Valitse määränpää ja valitse sitten sijainti, jonka haluat vastaanottavan varaston.

5. Kirjoita päivämäärä Toimitus-osion Odotettu saapuminen -kenttään.

6. Kirjoita Lisää tuotteet ‑osioon joko tuotteen nimi, jonka haluat lisätä siirtoon, tai jos haluat nähdä luettelon kauppasi tuotteista, kokoelmista, tuotetyypeistä, tunnisteista ja myyjistä, klikkaa Selaa-valintaa. Valitse tuotteet ja tuoteversiot, jotka haluat lisätä siirtoon.

1. Klikkaa Lisää siirtoon ‑valintaa lisätäksesi valitsemasi tuotteet ja versiot.

2. Syötä Määrä-sarakkeeseen kunkin toimittajalta tulossa olevan tuotteen määrä.

3. Valinnainen: Syötä Lähetyksen tiedot -osiossa Odotettu saapuminen -kenttään päivämäärä ja lähetyksen seurantanumero ja valitse Kuljetusliike. Kuljetusliike voidaan valita automaattisesti antamasi seurantanumeron perusteella ja sitä voidaan säätää manuaalisesti.

4. Valinnainen: Jos haluat liittää siirtoon viitenumeron tai tunnisteen, kirjoita se Lisätiedot-osioon. Valitse tai poista aiemmin käyttämäsi tunnisteet klikkaamalla Näytä kaikki tunnisteet. Klikkaa Ota muutokset käyttöön, kun haluamasi tunnisteet näkyvät KÄYTETYT TUNNISTEET -osiossa.

Tunnisteissa voi olla korkeintaan 255 merkkiä. Voit käyttää viitenumeroita ja tunnisteita siirtojen suodattamiseen ja järjestämiseen Siirrot-sivulla. Voit esimerkiksi luoda Urgent-tunnisteen, joka ilmaisee, että kyseessä on kiireellinen pyyntö.

5. Klikkaa Tallenna siirto.

Kun olet luonut siirron, voit tarkastella saapuvia tuotemääriä tuotetietosivulla.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?