Varaston vastaanottaminen toimittajalta (Shopify admin)

Kun varasto saapuu, voit siirtoa käyttäen varmistaa, että saat kaiken, mitä odotit. Kun vahvistat, että olet saanut siirron yhteydessä tuotteen, Varasto-sivun tuotemäärä päivittyy.

Varmista, että olet ottanut käyttöön tuotteiden ja tuoteversioiden varastojen seurannan.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta valintaan Tuotteet > Siirrot.

2. klikkaa siirron numeroa:

Siirron numeron napauttaminen

3. klikkaa Vastaanota tuotteita.

Vinkki: jos sinun ei tarvitse tarkastaa varastoa rivi kerrallaan, voit napauttaa Merkitse suoritetuksi osoittaaksesi nopeasti, että olet saanut, hylännyt tai peruuttanut kaikki siirron jäljellä olevat tuotteet.

1. Valitse jokaisen tuotteen kohdalla Kaikki tai kirjoita vastaanotettujen tuotteiden määrä Hyväksy-sarakkeeseen.

klikkaa ...-painiketta ja syötä hylättävien (esimerkiksi vahingoittuneiden tuotteiden) tai peruutettavien tuotteiden lukumäärä. Kohteiden määrä muuttuu tämän mukaisesti:

Siirron hylkääminen tai peruuttaminen

1. klikkaa Tallenna.

2. Voit päättää siirron napauttamalla Arkistoi. Vain siirrot, joiden tilana on Valmis, voidaan arkistoida.

Näet Siirrot-sivulla kaikki siirrot, joiden tilana on Odottaa (avoin), Osittainen, Valmis ja arkistoitu (himmennetty Valmiit). Jos haluat päivittää siirron myöhemmin, voit napauttaa sen siirron numeroa.