Varaston määrittäminen sijaintiin (Shopify admin)

Voit muuttaa niiden sijaintien luetteloa, joissa tuotetta on varastossa, ja muuttaa tuotteen varastotasoja kussakin sijainnissa seuraavin rajoituksin:

• Kaikki tuotteet on varastoitava vähintään yhteen sijaintiin.
  • Et voi poistaa tuotteita varastosta sellaisista sijainneista, joissa on huolitsemattomia tilauksia tai siirtoja, joihin kyseistä tuotetta tarvitaan.

Tuotetta varastoivien sijaintien luettelon muuttaminen

Jos poistat sijainnin tuotetta varastoivien sijaintien luettelosta, sijainnin varastomäärä poistetaan.

Toimintovaiheet:

Tuotteiden varastointi sijainteihin joukkoeditorin avulla

Voit muuttaa sijainteja, jotka varastoivat tuotteita käyttämällä joukkoeditoria Varasto-sivulla.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Tuotteet > Varasto.

2. Valitse sijainti.

3. Valitse yksi tai useampi tuote valintaruutujen avulla.

4. klikkaa Muokkaa versioita.

5. Valinnainen: Valitse Joukkoeditorissa Lisää kenttiä ja lisää kenttiä sijainteihin, joihin haluat varastoida tuotteet.

6. Valitse joukkoeditorin soluissa valinta Varasto tässä sijainnissa tai poista kyseinen valinta. Voit myös päivittää määriä, kuten tässä esimerkissä:

Esimerkki varastoinnista sijainnissa

7. klikkaa Tallenna.

Yleisiä ohjeita joukkoeditorin käyttämisestä voi lukea sivulla Tuotteiden ja versioiden muokkaaminen eränä. Tuotteita koskevat ohjeet pätevät myös varaston muokkaamiseen eränä.