Shopify POS -ostoskorin verokantojen muuttaminen

Shopify POS -sovellus määrittää veron sen kaupan sijainnin perusteella, jonka olet liittänyt laitteeseesi. Voit muuttaa Shopify POS -sijainnin verokantaa Shopify Adminissa.

Ostoskorin verokantojen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä kaikkien tilauksen tuotteiden verokannat seuraavasti:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksen etusivulla ostoskorissa Verot.
  2. Poista tilauksesi verokannat käytöstä tai ota ne käyttöön ja napauta Sulje.

Tuotteen verokantojen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tilauksen yksittäisen tuotteen verokannan seuraavasti:

1. Napauta ostoskorissa olevaa tuotetta Shopify POS -sovelluksesi etusivulla.
  2. Poista tuotteen verokannat käytöstä tai ota ne käyttöön ja napauta Tallenna.