Ostoskorin tietojen lähettäminen asiakkaalle sähköpostitse

Shopify POS:n sähköpostiostoskorissa voit luoda ostoskorin ja lähettää asiakkaalle sähköpostiviestin, jonka avulla asiakkaat voivat suorittaa maksun verkossa. Sähköposti sisältää yhteenvedon asiakkaan ostoskorista ja linkin verkkokaupan kassalle.

Kun sähköpostiviesti on lähetetty, tilaus tallennetaan luonnoksena Shopifyssa, kunnes asiakas klikkaa linkkiä ja suorittaa maksun. Kun asiakas on maksanut ostoskorinsa, luonnos tallennetaan valmiiksi tilaukseksi Shopifyn Tilaukset-sivulle.

Kun käytät Shopify POS:in sähköpostikoria iOS-laitteella, näet sähköpostikoritilausten myyntiattribuution. Myynti liitetään sille henkilöstön jäsenelle, joka on kirjautunut sähköpostinsa kautta Shopify POS -sovellukseen sähköpostikoriviestin lähettämisen yhteydessä. Sähköpostikorit eivät voi seurata henkilöstön jäseniä, jotka ovat kirjautuneet PIN-koodinsa avulla. Voit seurata henkilöstön myyntiä Myynti henkilöstön mukaan -raportista.

Voit lähettää ostoskorisähköpostin vain, jos veloitat maksun koko tilauksesta. Et voi hyväksyä osittaista maksua henkilökohtaisesti ja lähettää sitten sähköpostiostoskoria loppuosan veloittamiseksi.

Vaiheet:

1. Lisää Shopify Point of Saleen kassalla asiakkaan haluamat tuotteet ostoskoriin.
  2. Valinnainen: Mukauta ostoskoria tarpeen mukaan.
  3. Kun olet valmis lähettämään sähköpostiviestin, napauta ..., jotta voit käyttää lisää toimintoja.
  4. Napauta Lähetä sähköposti asiakkaalle.
  5. Anna asiakkaan sähköpostiosoite.

6. Valinnainen: kirjoita viesti, joka sisällytetään sähköpostiin.

7. Napauta Lähetä.

Tilaus tallennetaan tilausluonnokseksi Shopifyssa, ja asiakas vastaanottaa sähköpostiostoskorin sähköpostiviestin. Sähköposti sisältää linkin kassalle, jossa asiakas voi maksaa ostoskoristaan. Kun asiakas maksaa ostoskoristaan, siitä luodaan tilaus Shopifyssa.