Myynnin määrittäminen henkilöstölle

Kun käsittelet tilausta Shopify POS:ssä, voit määrittää myynnin tai tietyt tuotteet myynnistä joko ostoskorin tai älykkään ruudukon kautta. Voit etsiä henkilöstöä kirjoittamalla nimen tai selaamalla henkilöstöluetteloa ja valitsemalla työntekijän nimen. Äskettäin käytetyt työntekijöiden nimet näkyvät ylhäällä, kun haet henkilöstöä.

Voit seurata henkilöstön tehokkuutta ja panosta myyntiin käyttämällä Vähittäismyynti myyntitapahtumaan osallistuneen työntekijän mukaan -raporttia. Esimerkiksi, jos tarjoat provisiota henkilöstöllesi, voit seurata heidän provisiotaan raportista.

Henkilöstön määrittäminen ostoskorin myynnille

Voit määrittää kaikkien tilauksessa olevien tuotteiden myynnin yhdelle henkilöstölle.

Jos sinulla on Shopify POS Pro -tilaus, voit määrittää myynnin määrittämisen asetukset. Voit halutessasi vaatia, että henkilöstö määrittää myynnin manuaalisesti henkilöstölle, tai määrittää myynnin automaattisesti kassalla olevalle henkilöstölle kassavaiheessa.

Tee näin:

1. Napauta ostoskorissa Lisää toimintoja.
  2. Napauta Määritä myynti henkilöstölle.
  3. Hae ja valitse henkilöstö, jolle haluat määrittää myynnin, ja napauta sitten Tallenna.

Määritä henkilöstöä ostoskorin tuotteelle

Voit määrittää tilauksen kaikkien kohteiden myynnin yhdelle henkilöstön jäsenelle. Jos tilauksessasi on tuotteita, joiden myynti merkitään eri henkilöstön jäsenille, voit tarvittaessa toistaa nämä vaiheet eri henkilöstön jäsenillä.

Jos sinulla on Shopify POS Pro -tilaus, voit määrittää myynnin määrittämisen asetukset. Voit halutessasi vaatia, että henkilöstö määrittää myynnin manuaalisesti henkilöstölle, tai määrittää myynnin automaattisesti kassalla olevalle henkilöstölle kassavaiheessa.

Tee näin:

1. Napauta kohdetta ostoskorissa.
  2. Napauta Määritä myynti henkilökunnan jäsenelle -näkymässä kohtaa hallinnoi myyntiä.
  3. Hae ja valitse henkilöstö, jolle haluat määrittää myynnin, ja napauta sitten Tallenna.

Määritä henkilöstö täydelliseen tapahtumaan älykkäästä ruudukosta

Voit määrittää tilauksen kaikkien kohteiden myynnin yhdelle henkilöstölle Smart Grid -ruudukostasi.

Tee näin:

1. Klikkaa älykkäässä ruudukossa Kohdenna myynti.
  2. Hae ja valitse henkilöstö, jolle haluat määrittää myyntiin, ja napauta sitten Tallenna.

Valmiiden tilausten henkilöstön attribuution muokkaaminen

Voit muokata valmiin tilauksen kaikkien tuotteiden henkilöstön attribuutiota, jos Hallinnoi tilausten myyntimäärityksiä -oikeuden asetukseksi on määritetty Sallittu

Tee näin:

1. Siirry sen tilauksen tilaustietoihin, jonka henkilöstön attribuutiota haluat muokata.
  2. Napauta henkilöstöosion Henkilöstön attribuutio -kohtaa.
  3. Muuta vastaavan tuotteen henkilöstön attribuutiota napauttamalla yksittäistä tuotetta tai Määritä kaikki tuotteet -kohtaa.
  4. Valitse uusi henkilöstö ja napauta sitten Tallenna.

Henkilöstön jäsenen poistaminen tapahtuman tuotteesta

1. Napauta ostoskorissasi tuotetta, johon olet lisännyt henkilöstöä.
  2. Napauta Myynyt.
  3. Napauta Tyhjennä tai valitse uusi henkilöstön jäsen.
  4. Napauta Tallenna.

Näytä henkilöstön attribuutio tilaustiedoissa

Valmiiden tilausten henkilöstö näkyy Tilaustietosivun Henkilöstö-osiossa.

Tilauksen henkilöstöosiossa on seuraavat tiedot:

• Henkilöstön attribuutio: rivikohtaan merkitty henkilöstön jäsenen nimi tai nimet. Voit tarkastella lisätietoja napauttamalla tätä osaa.
  • Henkilöstö kassalla: sen henkilön nimi, joka suoritti alkuperäisen tilauksen.

Lue lisää siitä, miten voit etsiä tilauksia Shopify POS -kaupasta.

Näytä henkilöstön attribuutio vaihdon tai palautuksen aikana

Voit tarkastella rivikohtiin määritettyä henkilöstöä, kun palautat tai vaihdat tilauksen tuotteita.

Voit tarkastella henkilöstön attribuutiota napauttamalla sen tuotteen rivikohtaa, jota olet palauttamassa tai vaihtamassa. Henkilöstön attribuutio näkyy Henkilöstö-osiossa.

Lähetä ostoskori ‑määritteet

Kun asiakas on suorittanut verkkomaksun myymälän lähettämästä sähköpostilinkistä, Lähetä ostoskori ‑ominaisuus määrittää myynnin POS-kanavalle, myymälälle ja henkilöstön jäsenelle. Seuraavat raportit kuvastavat, sitä miten ostoskorin lähettäminen luo tilausluonnoksen määrittämisen myymälälle:

• Myynti kanavan mukaan
  • Jälleenmyynti Point of Sale -sijainnin mukaan
  • Henkilöstön jälleenmyynti kassalla
  • Vähittäismyynti myyntitapahtumaan osallistuneen työntekijän mukaan