POS-kirjautumisen QR-koodin luominen

Tavallisesti ennen kuin Shopify POS ‑sovellusta voi käyttää myynnin käsittelemiseen, Point of Sale -henkilöstön jäsenen on kirjauduttava sisään sovellukseen ylläpitäjän käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Voit kuitenkin helpottaa tätä luomalla QR-koodin. Koodin avulla POS-henkilöstön jäsenet, joilla ei ole omia ylläpitäjän sisäänkirjautumistietoja, voivat avata Shopify POS ‑sovelluksen yhdellä laitteella tietyssä sijainnissa käyttäen omaa PIN-koodiaan. Jotta voit luoda QR-koodin, sinulla on oltava rooli, jolla on kaikki ylläpitäjän oikeudet.

Luo QR-koodi

Ennen kuin luot QR-koodin, varmista seuraavat asiat:

• POS-henkilöstön jäsenellä on POS-PIN-koodi
  • sijainnilla on voimassa oleva POS Pro ‑tilaus.

Toimi näin:

1. Klikkaa Shopify-ylläpitäjän MYYNTIKANAVAT-osiosta Point of Sale > Sijainnit.
  2. Valitse sijainti, jolle haluat luoda koodin.
  3. Klikkaa Määritä QR-koodikirjautuminen.
  4. Hae Lähetä QR-koodi sähköpostitse ‑kohdan alta Point of Sale -henkilöstön jäsen, jolle haluat koodin lähettää, ja klikkaa sitten Lähetä QR-koodi sähköpostitse.
  5. Valinnainen: Jos henkilöstösi jäsenen on voitava kirjautua sisään useisiin eri laitteisiin samassa sijainnissa tai jos koodi on vanhentunut, klikkaa Luo uusi QR-koodi. Uuden koodin luominen ei vaikuta aiempiin koodeihin, ja niiden voimassaolo säilyy.

Sisäänkirjautuminen QR-koodilla

1. Napauta Shopify POS ‑kirjautumisnäytössä Kirjaudu sisään QR-koodilla.
  2. Skannaa QR-koodi laitteesi kameralla.
  3. Valinnainen: jos et pysty skannaamaan QR-koodia, napauta Käytä URL-osoitetta, syötä URL-osoite ja napauta Seuraava.