Yhteenveto Shopify POS -sovelluksen lahjakorteista

Vaatimukset

Jotta voit myydä ja lunastaa digitaalisia lahjakortteja Shopify POS -sovelluksen avulla, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

Jos haluat myydä ja lunastaa fyysisiä lahjakortteja, sinun täytyy aktivoida myös digitaalisten tai fyysisten lahjakorttien myöntäminen -asetus Shopify POS -sovelluksessa.

Fyysiset lahjakortit

Fyysiset lahjakortit ovat valmiita muovikortteja, joissa on ostohetkellä skannattavat, ennalta määritetyt koodit.

Voit valita mukautettavien fyysisten lahjakorttien tyylin ja tilata ne Shopify Hardware Storesta tuetuissa maissa.

Lahjakortteja tukevat myyntikanavat

Asiakkaat voivat lunastaa lahjakorttinsa millä tahansa myyntikanavallasi, jossa Shopify-kassa on käytössä:

• Verkkokauppa
  • Osta-painike
  • Facebook Shop
  • Messenger
  • Shopify POS