Shopify POS -sovelluksen vianmääritys

Jos Shopify POS -sovelluksessa esiintyy suorituskykyongelmia, voit kokeilla niiden vianmääritykseen joitakin yleisiä toimenpiteitä.

Shopify suosittelee, että et poista Shopify POS ‑sovellusta ja asenna sitä uudelleen, jos sinulla on ongelmia. Jos poistat sovelluksen, menetät sovelluslokit, joita käytämme, kun annamme sinulle teknistä apua. Menetät myös kaikki tallennetut tiedot, kuten kassavuorot ja tallennetut ostoskorit.

Shopify POS -sovellus toimii laitteissa, jotka täyttävät seuraavat vaatimukset:

Shopify POS -sovelluksen kanssa toimivat laitteet
Laite Kuvaus
iPhone iPhone 7 tai uudempi, jossa on iOS 15 tai uudempi
iPad Air 2. sukupolvi tai uudempi, jossa on iPadOS 15 tai uudempi
iPad 5. sukupolvi tai uudempi, jossa on iPadOS 15 tai uudempi
iPad mini 4. sukupolvi tai uudempi, jossa on iPadOS 15 tai uudempi
iPad Pro Kaikki iPad Pro -mallit, joissa on iPadOS 15 tai uudempi
Android Puhelin tai tabletti, jossa on virallinen Android-versio 10.0 tai uudempi

Shopif-myyntipistesovellus on saatavilla vain iOS- ja Android-laitteille. Se ei ole saatavilla tietokoneille.

Huomautus: Shopify POS -sovellus ei tue beta-käyttöjärjestelmiä. Turvallisuuden vuoksi Shopify POS -sovellusta ei tueta käyttöjärjestelmissä, joita on muokattu ”jailbreaking”-, ”rooting”- tai vastaavilla tekniikoilla. Kannustamme kaikkia käyttäjiä pitämään käyttöjärjestelmänsä ajan tasalla, jotta voimme varmistaa parhaan mahdollisen tietoturvan.

iOS 14-käyttöoikeus­edellytykset

Jos olet päivittänyt laitteesi iOS 14:ään tai uudempaan ja käytät kolmannen osapuolen Shopify-sovelluksia, saatat joutua aktivoimaan verkkosivujen välisen seurannan iOS:n asetuksista. Verkkosivujen välisen seurannan avulla kolmannen osapuolen Shopify-sovellukset, jotka olet asentanut Shopify-ylläpitäjään, pysyvät yhdistettyinä Shopify Inboxiin, Shopify Point of Saleen ja Shopify-sovellukseen.

Voit aktivoida verkkosivujen välisen seurannan näin:

1. Avaa laitteesi asetusten sovellus.
  2. Napauta Shopify, Shopify POS tai Shopify Inbox.
  3. Aktivoi Salli verkkosivujen välinen seuranta.

Varmista, että ohjelmisto on ajan tasalla

Varmista, että laitteessa on uusimmat versiot sekä käyttöjärjestelmästä että Shopify POS -sovelluksesta. Päivitä Shopify POS -sovellus uusimpaan versioon, jotta voit hyödyntää edelleen uusimpia ominaisuuksia, suojauspäivityksiä ja ohjelmavirhekorjauksia.

Kaikki tarvittavat päivitykset näkyvät Shopify POS -sovelluksessa.

Tee näin:

1. Valitse Shopify POS ‑sovelluksessa Lisää > Tuki.
  2. Napauta Näytä laitteen tiedot.
  3. Jos laitteelle täytyy ladata jokin iOS- tai Shopify POS -päivitys, napauta Lataa uusin päivitys.

Automaattisten päivitysten aktivointi

Jotta ohjelmiston pitäminen ajan tasalla olisi helpompaa, ota käyttöön automaattiset päivitykset. Kun otat tämän vaihtoehdon käyttöön, ohjelmistopäivitykset latautuvat ja asentuvat automaattisesti.

Tee näin:

Jos otat Automaattiset päivitykset ‑toiminnon käyttöön, se otetaan käyttöön kaikissa sovelluksissa. Jos haluat määrittää, mitkä sovellukset päivitetään tai milloin sovellukset päivitetään, älä ota valintaa käyttöön, vaan päivitä sovellukset manuaalisesti.

Palomuurin asetusten tarkistaminen

Jos verkossa on käytössä palomuuri, se voi häiritä POS-myyntipisteen toimintaa.

Verkkotunnusten lisääminen sallittujen luetteloon

Verkkotunnusten lisääminen sallittujen luetteloon varmistaa, että Shopify POS toimii oikein. Lisää palomuurin asetuksissa kaikkien seuraavien verkkotunnusten kaikkien isäntänimien kaikki portit sallittujen luetteloon:

• shopify.com
  • myshopify.com
  • shopifyapps.com
  • shopifycs.com
  • shopify.cdn
  • shopifysvc.com
  • stripe.com
  • bbpos.com
  • bugsnag.com
  • clients3.google.com
  • storage.googleapis.com
  • your store's custom domains

Sinun täytyy lisätä kaupan mukautetut verkkotunnukset sallittujen luetteloon, koska Shopify POS ja sovellukset käyttävät usein mukautetun verkkotunnuksen nimeä muodostaessaan yhteyden Shopify-palveluihin.

Jos tarvitset apua näiden isäntänimien lisäämiseksi sallittujen osoitteiden luetteloon, ota yhteyttä verkon järjestelmänvalvojaan.

Maantieteellinen IP-osoitteiden suodatus

Päivityspalvelimet ovat maailmanlaajuisia. Päivityspalvelimet ovat maailmanlaajuisia. Jos palomuurisi suodattaa IP-osoitteita maantieteellisen sijainnin perusteella, sinun on poistettava tämä suodatin käytöstä.

Jos tarvitset apua palomuurin asetusten muuttamiseen, ota yhteyttä verkon järjestelmänvalvojaan.

Shopify POS:n synkronointi uudelleen Shopify Adminin kanssa

Shopify POS -sovelluksen pitäisi synkronoitua automaattisesti näyttämään kaikki Shopify Adminissa tehdyt muutokset, kun avaat sovelluksen.

Jos teet Shopify Adminissa muutoksen, joka ei näy POS-myyntipisteessä, voit yrittää korjata ongelman synkronoimalla POS-myyntipisteen manuaalisesti Adminisi kanssa.

Vaiheet:

1. Avaa POS-valikko napauttamalla Lisää-valintaa ja valitse sitten Yhteys.
  2. Napauta valintaa Tietojen synkronointi. Tällä näytöllä näkyy seuraavien kaupan tietojen synkronointitila:

• Laite
    • Toimipaikat
    • Tuotteet ja varasto
    • Henkilöstö
    • Kaupan asetukset
  3. Tee näytettävästä synkronointitilasta riippuen jokin seuraavista:

• Jos haluat synkronoida kaikki tiedot, napauta valintaa Päivitä kaikki.
    • Jos haluat synkronoida tiettyjä kaupan tietoja, napauta valintaa Päivitä niiden kaupan tietojen alla, jotka haluat synkronoida manuaalisesti uudelleen.

Voit myös pakottaa sovelluksen synkronoimaan uudelleen siirtymällä väliaikaisesti pois sovelluksesta ja avaamalla sen uudelleen tai sulkemalla sovelluksen ja avaamalla sen sitten uudelleen.

Shopify POS -sovelluksen pakotettu sulkeminen

Jos huomaat, että Shopify POS -sovellus on hidas, ei synkronoidu Shopify Adminin kanssa tai jumiutuu joskus, kokeile pakottaa sovellus sulkeutumaan ja avaa se sitten uudelleen.

Tee näin:

Raportin lähettäminen Shopify POS -sovelluksesta

Jos olet kokeillut edellä mainittuja vianmääritysvaiheita ja Shopify POS -sovelluksessa on edelleen tehokkuusongelmia, lähetä raportti sovelluksesta ja pyydä teknistä apua Shopify-tuelta.

Tee näin:

1. Valitse Shopify POS ‑sovelluksessa Lisää > Tuki.
  2. Napauta Ilmoita ohjelmointivirheestä.
  3. Kirjoita Ilmoita ohjelmointivirheestä -valintaikkunaan kuvaus ongelmasta.
  4. Napauta Lähetä.

Palaute ja laitteen sovelluslokit lähetetään Shopifylle, jolloin voimme auttaa sinua paremmin, kun otat yhteyttä Shopify-tukeen.