Viesti meille -painikkeen lisääminen verkkokauppaan

Jos käytät Messenger-kanavaa voit lisätä verkkokauppaasi Viesti meille -painikkeen, jolloin asiakkaat voivat ottaa sinuun yhteyttä helposti Facebook Messengerin kautta:

Asiakkaat voivat klikata painiketta ja lähettää sinulle viestin Facebook Messengerillä.

Viesti meille -painikkeen käyttöönotto

Kun otat Viesti meille -painikkeen käyttöön, painike näkyy verkkokaupan jokaisella sivulla lukuun ottamatta kassasivua.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Message Us -painikkeen (Lähetä viesti) -painikkeen osiossa Ota käyttöön.

Viesti meille -painikkeen mukauttaminen

Kun olet ottanut käyttöön Viesti meille -painikkeen, voit muuttaa sen mallia, sijaintia ja kokoa Mukautukset-sivulla.

Toimintovaiheet:

1. Valitse verkkokauppasi Viesti meille ‑painikkeen malli, sijainti ja koko käyttämällä Mukautukset-sivun Viesti meille ‑painike ‑osiossa olevia alasvetovalikkoja.

2. Kun olet tehnyt muutokset, valitse Tallenna.

Näet, miltä valintasi näyttävät verkkokaupassasi, napauttamalla kohtaa Näytä kaupassasi. Voit muuttaa näitä asetuksia milloin tahansa.

Viesti meille -painikkeen poistaminen käytöstä

Jos et halua näyttää Viesti meille -painiketta verkkokaupassasi, voit poistaa sen käytöstä Mukautukset -sivulla.

Toimintovaiheet:

1. Klikkaa Mukautukset-sivun Viesti meille ‑painiketta ‑osiossa kohtaa Poista käytöstä.

Voit ottaa Viesti meille-painikkeen käyttöön milloin tahansa.