Tilausten käsittely Facebookista

Asiakkaiden Facebook-sivullasi tekemiin tilauksiin pätee yrityksesi julkaisemat käytännöt, koska tilausten maksu käsitellään Shopifyn kassalla.

Facebook-tilausten tunnistaminen

Facebookissa tehdyt ja Shopifyhin Facebook-kaupan kautta synkronoidut tilaukset näkyvät Shopifyn Tilaukset ‑sivulla. Tilaukset näkyvät noin tunnin kuluttua siitä, kun ne on tehty. Voit suodattaa tilauksesi niin, että vain Facebookin kautta tehdyt tilaukset näkyvät.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.
    1. klikkaa Lisää suodattimia > Myyntikanava. 4. Valitse Facebook Shop. 4. klikkaa Valmis. 5. klikkaa Tilaukset-sivulta sen tilauksen numeroa, jota haluat tarkastella.