Poistomyynnit

Poistomyyntien avulla on mahdollista myydä suuri määrä tuotteita lyhyessä ajassa, mutta ne saattavat vaatia jonkin verran valmistelua, jos odotat suurta lisäystä kassamaksujen määrässä. Useimmissa tapauksissa erikoisvalmisteluja suositellaan vain, jos sinulla on poistomyynti ja aiot myydä tavanomaisen päivittäisen myynnin yli kymmenkertaisesti kahden tunnin kuluessa.

Esimerkiksi Shadilla on yleensä 10 000 kävijää ja 100 tilausta päivässä. Shadilla on poistomyynti, jonka odotetaan houkuttelevan 50 000 kävijää ja tuottavan 1 000 tilausta 24 tunnin aikana. Tämä alennusmyynti ei vaadi erityistä valmistelua. Myöhemmin Shadin liiketoiminta on esillä suurella kanavalla, ja yritys järjestää poistomyynnin hyötyäkseen tilanteesta. Poistomyyntiin odotetaan miljoonaa kävijää ja sen odotetaan synnyttävän 1 000 tilausta joka minuutti ohjelman lähetyksen aikana. Lisäys on huomattava, ja edellyttäisi jonkinlaista valmistelua, jotta poistomyynti sujuisi jouhevasti.

Suunnittele etukäteen

Jos odotat, että poistomyynti tuottaa tarpeeksi tilauksia, jotta sinun on tehtävä etukäteisvalmisteluja, sinun on aloitettava mahdollisimman pian. Aloita valmistautumisesi tarvittaessa viikkoja etukäteen varmistaaksesi, että sinulla on aikaa.

Esikatseltavien tuotteiden valmistelu

Jos haluat tarjota mahdollisuuden esikatsella poistomyynnin tuotteita, sinun on luotava esikatselutuotteita, jotka ovat erillään tapahtuman aikana tarjoamistasi tarjoustuotteista. Kun julkaiset verkkokaupassasi varastossasi olevia tuotteita, asiakkaat voivat ostaa nämä tuotteet kassalla. Vaikka jotkin teemamuutokset voivat piilottaa Lisää ostoskoriin -toiminnon, niiden avulla ei kannata estää asiakkaita tekemästä ostoksia.

Brändätyn salasanasivun luominen

Jos kolmannesta osapuolesta johtuva tekninen ongelma vaikuttaa kykyysi palvella asiakkaitasi, ongelman paheneminen kannattaa estää lukitsemalla myymälä. Jos aktivoit salasanasivusi, uudet kävijät eivät pysty maksamaan kassalle myymälässäsi, mutta taas asiakkaat, jotka ovat jo kassalla, voivat suorittaa ostoksensa. Näin voit tehdä muutoksia ja selvittää ongelmia taustalla sekä vakuuttaa käyttäjät siitä, että yrität ratkaista ongelman ja jatkaa myyntiäsi.

Tapahtumakohtaisia kokoelmia ja tuotesivuja sisältävän teeman luominen

Sinun kannattaa luoda tarjoustuotteillesi tarkoitettu kokoelma ja, jos mahdollista, tuotesivujasi korostava ja yksinkertaistava teema. Tehostettujen kokoelmien ja tuotesivujen näyttäminen alennusmyynnin aikana tarjoaa asiakkaillesi helpomman ja nopeamman ostoskokemuksen. Harkitse erityisesti seuraavien ominaisuuksien poistamista:

• kokoelman suodatusvalikot
  • suositellut tuotteet
  • sosiaalisen median syötteet
  • diaesitys tai karusellinäkymät
  • ponnahdusikkunat tai lisämyyntitoiminnot.

Tarkista jakelupaikat

Tarkista, onko useat sijainnit otettu käyttöön kaupassasi. Jos näin on, sinun kannattaa harkita sellaisten jakelusijaintien poistamista käytöstä, jotka eivät jakele verkkotilauksia alennusmyynnin aikana. Voit ottaa ne uudelleen käyttöön, kun alennusmyynti on loppunut.

Poista asiakastilit käytöstä

Pohdi, ovatko asiakastilit välttämättömiä alennusmyynnin aikana. Jos ei, ne voidaan poistaa käytöstä tapahtuman ajaksi.

Kolmannen osapuolen toimintojen tarkistaminen

Suurissa poistomyynneissä sinun on varmistettava, että kolmannen osapuolen integraatiot pystyvät käsittelemään kaupan lisääntyneen liikenteen.

Sovellukset

Jos käytät maksuprosessissasi kolmannen osapuolen sovelluksia, sinun kannattaa ottaa yhteyttä kehittäjiin ja kertoa heille arviosi odottamiesi tilausten määrästä ja alennusmyynnin kesto. He voivat antaa tietoja sovelluksensa tehokkuudesta. Jos he eivät ole varmoja siitä, pystyykö sovellus tukemaan odotettua kassatapahtumien määrää, harkitse sovelluksen poistamista käytöstä alennusmyynnin ajaksi.

Lähetyssovellukset

Lähetyssovellukset saattavat toimia huonosti todella korkeavolyymisten tapahtumien aikana. Koska kassalle maksua ei voida suorittaa loppuun, ilman että toimituskulut lasketaan, harkitse lähetyssovellusten poistamista käytöstä alennusmyynnin ajaksi ja kiinteiden hintojen käyttöön ottamista niiden sijaan.

Yksityiset sovellukset

Jos kauppaasi on asennettu yksityisiä sovelluksia, sinun kannattaa tarkistaa ne, jotta voit olla varma, että ne ovat mahdollisimman tehokkaita ja että API-kutsujen taso on riittävä. Jos et ole varma, pystyykö sovellus käsittelemään odottamasi myyntimäärän, harkitse sen poistamista käytöstä tapahtuman ajaksi. Saat lisätietoja tutustumalla oppaaseemme, joka käsittelee Shopify API:n käytön maksimointia.

Maksupalveluiden tarjoajat

Jos et käytä Shopify Payments -palvelua, ota yhteyttä palveluntarjoajaan ja varmista, että se pystyy käsittelemään odottamasi myynnin määrän. Toisen maksupalveluntarjoajan määrittämistä kannattaa harkita siinä tapauksessa, jos ensisijainen palveluntarjoajasi ei pysy tilaustesi vauhdissa. Testaa palveluntarjoajia etukäteen, jotta asiakkaasi eivät kohtaa ongelmia kassalla.

Ulkopuoliset maksupalveluntarjoajat

Ulkopuolinen maksupalvelujen tarjoaja on palvelu, joka ohjaa asiakkaat suorittamaan maksun Shopifyn ulkopuolella, ja se sisältää maksuvaihtoehtoja, joiden avulla asiakkaat voivat maksaa maksuja myöhemmin tai osittain. Nämä maksuvaihtoehdot voivat johtaa tavaroiden ylimyyntiin, sillä maksun siirtäminen kolmannen osapuolen palveluun ja takaisin maksutietojen kanssa vie aikaa. Jos tarjoat tämänkaltaista maksutapaa, harkitse, että poistat nämä vaihtoehdot käytöstä alennusmyynnin ajaksi.

Aiheeseen liittyvät linkit