Flash sale ‑myynnit

Flash sale ‑myynnit voivat olla hyvä tapa myyydä suuria eriä lyhyessä ajassa, mutta saattavat vaatia valmisteluja lisääntyneiden maksutapahtumien vuoksi. Yleensä erityisvalmisteluja suositellaan vain, jos odotat flash sale -myynnistä kymmenien tuhansien asiakkaiden aloittavan maksun muutaman minuutin sisällä.

Esimerkiksi Shadi saa yleensä 10 000 kävijää ja 100 tilausta päivässä. He ovat aloittaneet flash sale -myynnin ja odottavat 50 000 kävijää ja 1000 tilausta 24 tunnin aikana. Tämä alennus ei vaadi erityistä valmistelua. Myöhemmin Shadin yritystä esitellään merkittävällä sivustolla ja flash sale käynnistetään näkyvyyden saamiseksi. He odottavat huomattavaa kysynnän kasvua ja kymmenien tuhansien asiakkaiden kilpailua varastoista, jotka voidaan myydä loppuun muutamassa minuutissa täydennyksen jälkeen. Tämä on huomattavaa lisäystä ja vaatii jonkin verran valmisteluja, jotta flash sale sujuu hyvin.

Suunnittele etukäteen

Jos odotat, että flash sale ‑myynti tuottaa tarpeeksi tilauksia, jotta sinun on tehtävä etukäteisvalmisteluja, sinun on aloitettava mahdollisimman pian. Aloita valmistautumisesi tarvittaessa viikkoja etukäteen varmistaaksesi, että sinulla on aikaa.

Esikatseltavien tuotteiden valmistelu

Jos haluat tarjota mahdollisuuden esikatsella flash sale ‑myynnin tuotteita, sinun on luotava esikatselutuotteita, jotka ovat erillään tapahtuman aikana tarjoamistasi tarjoustuotteista. Kun julkaiset verkkokaupassasi varastossasi olevia tuotteita, asiakkaat voivat ostaa nämä tuotteet kassalla. Vaikka jotkin teemamuutokset voivat piilottaa Lisää ostoskoriin -toiminnon, niiden avulla ei kannata estää asiakkaita tekemästä ostoksia.

Kansainvälisen myynnin tuotetietojen tarkasteleminen

Jos myyt tuotteita kansainvälisesti ja veloitat tulleja ja tuontiveroja, harkitse tullien ja tuontiverojen veloittamisen poistamista käytöstä siihen asti, kunnes alennusmyynti on ohi. Jos päätät periä tulleja ja tuontiveroja alennusmyyntisi aikana, tarkista alennuksessa olevat tuotteesi ja varmista, että ne sisältävät seuraavat tiedot:

Kun varmistat, että myyntituotteidesi osalta on täytetty nämä kentät, pystyt paremmin arvioimaan tulleja ja tuontiverokustannuksia. Jos tuotteellasi ei ole HS-koodia tai tuotetyyppiä, kyseiselle tuotteelle ei lasketa tulleja ja tuontiveroa.

Brändätyn salasanasivun luominen

Jos kolmannesta osapuolesta johtuva tekninen ongelma vaikuttaa kykyysi palvella asiakkaitasi, ongelman paheneminen kannattaa estää lukitsemalla myyntipaikkasi. Jos aktivoit salasanasivusi, uudet kävijät eivät pysty maksamaan kassalle kaupassasi, mutta taas asiakkaat, jotka ovat jo kassalla, voivat suorittaa ostoksensa. Näin voit tehdä muutoksia ja selvittää ongelmia taustalla sekä vakuuttaa käyttäjät siitä, että yrität ratkaista ongelman ja jatkaa myyntiäsi.

Tapahtumakohtaisia kokoelmia ja tuotesivuja sisältävän teeman luominen

Sinun kannattaa luoda tarjoustuotteillesi tarkoitettu kokoelma ja, jos mahdollista, tuotesivujasi korostava ja yksinkertaistava teema. Tehostettujen kokoelmien ja tuotesivujen näyttäminen alennusmyynnin aikana tarjoaa asiakkaillesi helpomman ja nopeamman ostoskokemuksen. Harkitse erityisesti seuraavien ominaisuuksien poistamista:

• kokoelman suodatusvalikot
  • suositellut tuotteet
  • sosiaalisen median syötteet
  • diaesitys tai karusellinäkymät
  • ponnahdusikkunat tai lisämyyntitoiminnot.

Jakelupaikkojen poistaminen käytöstä

Jos sinulla on useampi kuin yksi aktiivinen jakelupaikka, poista käytöstä kaikki muut jakelupaikat lukuun ottamatta varastoa, johon myyntitapahtuma on kohdennettu. Jos sinulla on poistomyynnin aikana useampi kuin yksi aktiivinen varastopaikka, verkkokauppasi reagointi voi olla hidasta tai se voi aiheuttaa virheitä, jotka estävät asiakkaita suorittamasta maksutapahtumaa loppuun.

Maksut veloittaminen manuaalisesti

Jos veloitat maksut automaattisesti, sinun kannattaa harkita asetusten muuttamista niin, että maksut veloitetaan manuaalisesti alennuskampanjan aikana. Maksujen suorittaminen manuaalisesti estää mahdolliset korkeat luottokorttimaksut tapauksissa, joihin liittyy liikamyyntiä tai peruutettuja tilauksia. Sen avulla voit tarkastaa ja varmistaa, että tilaukset ovat oikein ennen maksun suorittamista ja jakelun aloittamista.

Uusien asiakastilien kirjautumistavan poistaminen käytöstä

Asiakastileistä on kaksi versiota: perinteiset ja uudet asiakastilit. Perinteisiä asiakastilejä käytettäessä asiakkaat voivat kirjautua sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Uusia asiakastilejä käytettäessä asiakkaat voivat kirjautua sisään käyttämällä kertakäyttöistä kuusinumeroista vahvistuskoodia, joka lähetetään asiakkaan sähköpostiosoitteeseen. Kun sinulla on käynnissä poistomyyntikampanja, kauppasi voi käyttää perinteisten asiakastilien kirjautumistapaa, mutta et voi käyttää uusien asiakastilien kirjautumistapaa. Voit piilottaa uusien asiakastilien kirjautumisen poistomyyntikampanjan aikana. Shopify yhdistää tilaukset asiakkaisiin kassalla, vaikka asiakas ei olisi kirjautunut sisään asiakastililleen.

Kolmannen osapuolen toimintojen tarkistaminen

Suurissa flash sale ‑myynneissä sinun on varmistettava, että kolmannen osapuolen integraatiot pystyvät käsittelemään kaupan lisääntyneen liikenteen.

Sovellukset

Jos käytät maksuprosessissasi kolmannen osapuolen sovelluksia, sinun kannattaa ottaa yhteyttä kehittäjiin ja kertoa heille arviosi odottamiesi tilausten määrästä ja alennusmyynnin kesto. He voivat antaa tietoja sovelluksensa tehokkuudesta. Jos he eivät ole varmoja siitä, pystyykö sovellus tukemaan odotettua kassatapahtumien määrää, harkitse sovelluksen poistamista käytöstä alennusmyynnin ajaksi.

Lähetyssovellukset

Lähetyssovellukset toimivat tyypillisesti heikolla teholla erityisen vilkkaina aikoina. Koska maksua ei voida suorittaa loppuun, jos toimituskuluja ei ole annettu, harkitse toimituskulujen ja kuljetuspalveluiden laskemia maksuja kaupan myynnin ajaksi. Määritä sen sijaan mukautetut kiinteät hinnat suoraan Shopify Adminissa. Jos esimerkiksi Shopifyn ylläpitopaneeliisi on asennettu toimitussovellus, joka tuottaa asiakkaillesi laskettuja toimitusmaksuja, harkitse sovelluksen poistamista käytöstä ja käytä sen sijaan omia mukautettuja kiinteitä hintojasi. Kun käytät omia mukautettuja kiinteitä hintoja, asiakkaat voivat suorittaa maksuvaiheet ilman viiveitä toimituskulujen laskemisesta.

Mukautetut sovellukset

Jos kauppaasi on asennettu mukautettuja sovelluksia, sinun kannattaa tarkistaa ne, jotta voit olla varma, että ne ovat mahdollisimman tehokkaita ja että API-kutsujen taso on riittävä. Jos et ole varma, pystyykö sovellus käsittelemään odottamasi myyntimäärän, harkitse sen poistamista käytöstä tapahtuman ajaksi. Saat lisätietoja tutustumalla oppaaseemme, joka käsittelee Shopify API:n käytön maksimointia.

Maksupalveluiden tarjoajat

Jos et käytä Shopify Payments -palvelua, ota yhteyttä palveluntarjoajaan ja varmista, että se pystyy käsittelemään odottamasi myynnin määrän. Toisen maksupalveluntarjoajan määrittämistä kannattaa harkita siinä tapauksessa, jos ensisijainen palveluntarjoajasi ei pysy tilaustesi vauhdissa. Testaa palveluntarjoajia etukäteen, jotta asiakkaasi eivät kohtaa ongelmia kassalla.

Ulkopuoliset maksupalveluntarjoajat

Ulkopuolinen maksupalvelujen tarjoaja on palvelu, joka ohjaa asiakkaat suorittamaan maksun Shopifyn ulkopuolelle. Palvelu sisältää myös maksuvaihtoehtoja, joiden avulla asiakkaat voivat maksaa maksuja myöhemmin tai osamaksuna. Nämä maksuvaihtoehdot voivat johtaa tavaroiden ylimyyntiin, sillä maksun siirtäminen kolmannen osapuolen palveluun ja takaisin maksutietojen kanssa vie aikaa. Jos tarjoat tämänkaltaista maksutapaa, sinun kannattaa ehkä poistaa maksutapa käytöstä alennusmyynnin ajaksi.

Aiheeseen liittyvät linkit