Ilmoitukset

Kaupassasi on sähköpostimallit, joita voitmuokata logon ja brändin korostusvärillä. Voit määrittää, että sähköpostiviestit lähetetään joko sinulle, henkilökunnallesi tai asiakkaillesi riippuen siitä, mitä order notifications -asetuksissa (tilaustietojen asetukset) on määritetty.

Kaupallasi on myös tekstiviesti-ilmoituksia tilausvahvistuksille ja toimitusten päivityksille. Lisätietoja näiden päivitysten käyttöönottamisesta ja määrittämisestä on kohdassa SMS notifications (tekstiviesti-ilmoitukset).

Voit katsella ja päivittää kauppasi ilmoitusasetuksia Shopify admin -paneelisi Notification -asetussivulla (Ilmoitukset).

Kaikki tärkeimmät sähköpostiohjelmat , mukaan lukien seuraavat, tukevat sähköposti-ilmoituksia:

• Apple Mail 8,9
  • Outlook 2007 ja uudemmat
  • Thunderbird
  • iOS Mail iPadin ja iPhonen IOS Mail
  • Android-puhelimen Gmail
  • AOL Mail
  • Gmail (verkkosovellus)
  • Office 365
  • Yahoo! posti
  • Outlook.com