Blogin liittäminen verkkokauppaan

Voit lisätä verkkokauppaan blogeja ja sen jälkeen julkaista blogijulkaisuja pitääksesi asiakkaasi ajan tasalla yritystäsi tai tuotteitasi koskevista muutoksista. Blogijulkaisut lisäävät liikennettä sivustoosi useilla eri tavoilla:

• Kaupan hakukoneoptimointi paranee.
  • Voit kertoa tarinoita, jotka muuttavat vierailijoita asiakkaiksi.
  • Lisäät asiakkaiden sitoutumista.

Blogin liittäminen

Verkkokaupassasi on oletus-blogi, jonka nimi on News. Voit säilyttää tämän blogin, tai voit luoda oman blogin, jolla on mukautettu nimi.

Toimintovaiheet:

1. Kirjoita blogille otsikko ja valitse sen jälkeen, miten haluat hallita kommentteja.

2. Valinnainen: Jos olet luonut mukautetun mallin blogeja varten, voit valita mallin. Valitse Malli-alasvetovalikosta malli, jota haluat käyttää blogissasi. Kaikki blogin julkaisut käyttävät samaa mallia.

3. Klikkaa Tallenna blogi.

Kun olet nyt luonut blogin, voit lisätä sen navigoinnin päävalikkoon.

Blogin nimen muuttaminen

Toimintovaiheet:

1. klikkaa muokattavan blogin nimeä.

2. Kirjoita blogin uusi nimi Muokkaa blogia -sivun Otsikko-kenttään.

3. Klikkaa Tallenna.

Blogin hakukoneluettelossa näkyvän otsikon muokkaaminen

Voit muokata blogin hakukoneiden hakutuloksissa näkyvää tekstiä. Käytä kuvailevaa otsikkoa ja kuvausta auttaaksesi uusia asiakkaita löytämään verkkokaupan ja houkutellaksesi heitä napauttamaan kauppasi linkkiä. Katso lisätietoja hakukoneoptimoinnista.

Voit esikatsella blogisi hakukoneluetteloa ja tehdä muutoksia, jotta uudet asiakkaat löytävät verkkokauppasi.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa muokattavan blogin nimeä.

2. Klikkaa Hakukoneiden luettelon esikatselu ‑osiossa Muokkaa verkkosivuston hakukoneoptimointia.

3. Kirjoita Sivun otsikko -kenttään kuvaava otsikko. Tämä otsikko näkyy linkkinä hakukoneiden tuloksissa. Voit syöttää otsikkoon enintään 55 merkkiä.

4. Kirjoita kuvaus hakukoneiden luetteloa varten. Varmista, että kirjoitat asianmukaiset avainsanat, joiden avulla uudet asiakkaat löytävät linkin, sekä yrityksesi nimen. Voit kirjoittaa kuvaukseen enintään 320 merkkiä.

1. URL-osoite ja kahva -osiossa voit muokata verkko-osoitetta. Yleensä verkko-osoitteeseen ei tarvitse tehdä muutoksia. Jos teet muutoksia, varmista, että olet määrittänyt URL-osoitteiden uudelleenohjaukset vanhasta verkko-osoitteesta. URL-osoitteessa ei saa olla välilyöntejä. Teemoja suunniteltaessa käytetään kahvoja.

2. Klikkaa Tallenna.

Blogin verkko-osoitteen muuttaminen

Voit muuttaa blogin verkko-osoitteen Muokkaa blogia -sivun Hakukoneiden luettelon esikatselu -osiossa Kun luot blogin, URL-osoite ja kutsumanimi luodaan automaattisesti. Voit halutessasi muuttaa tai lyhentää verkko-osoitetta, mutta useimmissa tapauksissa oletusarvoinen osoite toimii hyvin.

Voit muuttaa blogin verkko-osoitteen seuraavasti:

1. klikkaa Muokkaa blogia -sivulla Muokkaa verkkosivuston hakukoneoptimointia -kohtaa, jotta Hakukoneiden luettelon esikatselu avautuu:

Shopify - blogin hakukoneoptimoinnin muuttaminen

2. Muokkaa Hakukoneiden luettelon esikatselu -kohdassa URL-osoite ja kutsumanimi -kenttää.

3. Jos haluat blogin vanhan URL-osoitteen ohjaavan asiakkaat uuteen URL-osoitteeseen, jätä uudelleenohjauksen asetukset valituiksi.

4. Klikkaa Tallenna.

Linkki ulkoiseen blogiin

Voit lisätä verkkokaupan navigointiin linkin blogiin, joka on kolmannen osapuolen alustalla, kuten WordPress, Tumblr tai Blogger. Linkki voi valintasi mukaan näkyä navigoinnin päävalikossa tai valikossa. Valikot ja linkit voidaan määrittää Shopifyn Navigointi-alueella.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa sen valikon nimeä, johon haluat lisätä linkin.

2. Valitse Lisää valikkokohta tai valitse muokattavaksi olemassa oleva valikkokohta.

3. Kirjoita Nimi -kenttään linkin nimi, esimerkiksi Blog.

4. Liitä linkki blogin Linkki-kenttään.

5. Klikkaa Tallenna valikko.