Dynaamiset kassapainikkeet

Dynaamista kassapainiketta käyttäen asiakkaat voivat nopeasti ostaa tarkastelemansa tuotteen. He ohittavat ostoskorin ja suorittavat maksun kassalle painikkeessa näkyvää maksutapaa käyttäen. Painike muuttuu dynaamisesti vastaamaan asiakkaan ensisijaista nopeutettua maksutapaa.

Kaksi esimerkinomaista tuotesivua, joissa on dynaamisia kassapainikkeita. Yhdellä sivulla näkyy painike, jossa ei ole liikemerkkiä ja jossa on teksti Osta se nyt. Toisella sivulla näkyy painike, jossa on liikemerkki ja teksti Buy with PayPal.

Painike näkyy Lisää ostoskoriin -painikkeen vieressä ja sitä voidaan käyttää vain yksittäisten tuoteversioiden ostamiseen. Asiakas voi käyttää dynaamista kassapainiketta esimerkiksi ostaessaan kaksi punaista t-paitaa, mutta ei ostaessaan punaisen t-paidan ja sinisen t-paidan.

Painikkeessa näkyvä maksutapa riippuu seuraavista asioista:

• kaupan maksuasetukset
  • asiakkaan käyttämä selain
  • asiakkaan käyttämä laite
  • asiakkaan henkilökohtainen maksuhistoria

Dynaamisia kassapainikkeita on kaksi:

• Ei liikemerkkiä - näissä painikkeissa on teksti Osta se nyt. Kun asiakas napauttaa painiketta, jossa ei ole liikemerkkiä, hän ohittaa ostoskorin ja siirtyy Shopifyn kassalla maksuun.

• Painike, jossa on liikemerkki - näissä painikkeissa näkyy kolmannen osapuolen nopeutetun maksun logo. Kun asiakas napauttaa painiketta, jossa on liikemerkki, hän suorittaa maksun nopeutettua maksua noudattaen. Seuraavat kolmannen osapuolen nopeutetut maksutavat ovat käytettävissä:

Pelkästään maksuasetuksissa käyttöön ottamasi maksutavat näkyvät vaihtoehtoina asiakkaille. Jos kolmannen osapuolen nopeutettu maksu ei ole käytössä, näyttöön tulee vain painike, jossa ei ole liikemerkkiä.