Dynaamisten kassapainikkeiden lisääminen ja poistaminen

Voit lisätä tai poistaa dynaamisia kassapainikkeita missä tahansa verkkokaupan osassa, jossa on Lisää ostoskoriin -painike.

Ennen kuin lisäät dynaamisia kassapainikkeita, varmista, että ne ovat yhteensopivia verkkokauppasi kanssa.

Dynaamisten kassapainikkeiden lisääminen tai poistaminen tuotesivuilla

Toimintovaiheet:

1. Etsi teema, jota haluat muokata, ja napauta Mukauta.

2. Valitse yläpalkin alasvetovalikosta Tuotesivut.

3. Valitse vasemmalla olevalta työkaluriviltä Tuotesivut.

4. Valitse Näytä dynaaminen kassapainike tai poista sen valinta.

5. Napauta Tallenna.

Jos et näe Näytä dynaaminen kassapainike -asetusta, sinun pitää päivittää teema tai muokata teeman koodia.

Dynaamisten kassapainikkeiden lisääminen tai poistaminen kotisivulla

Jos kotisivulla on esittelyssä oleva tuote -osio, jossa on Lisää ostoskoriin -painike, voit lisätä tähän osioon dynaamisia kassapainikkeita tai poistaa niitä.

Toimintovaiheet:

1. Etsi teema, jota haluat muokata, ja napauta Mukauta.

2. Napauta vasemmalla olevalla työkalurivillä Lisää osio.

3. Napauta Esittelyssä oleva tuote > Lisää.

4. Anna tuotetiedot ja valitse Näytä dynaaminen kassapainike tai poista sen valinta.

5. Napauta Tallenna.

Jos et näe Näytä dynaaminen kassapainike -asetusta, sinun pitää päivittää teema tai muokata teeman koodia.

Dynaamisten kassapainikkeiden lisääminen valittuihin tuotteisiin

Jos haluat lisätä dynaamisia kassapainikkeita joillekin tuotesivuille, mutta et kaikille, sinun on luotava vaihtoehtoinen malli. Vaihtoehtoinen malli on teemakoodimallin kaksoiskappale, jota voit muokata muuttamatta alkuperäistä teemaa. Voit lisätä vaihtoehtoiseen malliin dynaamisia kassapainikkeita ja käyttää sitten tätä mallia vain joillekin tuotteille.

Katso ohjeet vaihtoehtoisen tuotemallin luontia varten sivulta Vaihtoehtoisten mallien luominen.

Kun olet luonut vaihtoehtoisen tuotemallin ja liittänyt sen tuotteeseen, sinun on otettava käyttöön dynaamiset kassapainikkeet tälle tuotteelle.

Toimintovaiheet:

1. Etsi teema, johon olet luonut vaihtoehtoisen mallin, ja napauta Mukauta.
  2. Siirry teemaeditorissa sen tuotteen sivulle, johon olet liittänyt vaihtoehtoisen mallin.
  3. Valitse vasemmalla olevalta työkaluriviltä Tuotesivut.
  4. Napauta Näytä dynaaminen kassapainike.
  5. Napauta Tallenna. Muutokset koskevat kaikkia tuotteita, joissa vaihtoehtoinen malli on käytössä.