Dynaamisten kassapainikkeiden mukauttaminen

Voit muokata dynaamisten kassapainikkeiden väriä ja fonttia niin, että ne sopivat verkkokauppaan. Painikkeita, joissa on liikemerkki, ei voi muokata.

Ennen kuin muokkaat dynaamisia kassapainikkeita, varmista, että lisäät ne verkkokauppaan.

Dynaamisten kassapainikkeiden värin mukauttaminen

Toimintovaiheet:

1. Etsi teema, jota haluat muokata, ja klikkaa Mukauta.

2. klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Värit.

4. Muokkaa taustavärin säätävää asetusta ja dynaamisen kassapainikkeen tekstin värin säätävää asetusta. Jokaisessa teemassa on erilaiset asetukset.

5. Klikkaa Tallenna.

Dynaamisten kassapainikkeiden fontin vaihtaminen

Toimintovaiheet:

1. Etsi teema, jota haluat muokata, ja klikkaa Mukauta.

2. klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Typografia.

4. Muokkaa dynaamisen kassapainikkeen tekstin typografia-asetusta. Tämä asetus vaihtelee teemasta toiseen.