Dynaamisten kassapainikkeiden mukauttaminen

Voit muokata dynaamisten kassapainikkeiden väriä ja fonttia niin, että ne sopivat verkkokauppaan. Painikkeita, joissa on liikemerkki, ei voi muokata.

Ennen kuin muokkaat dynaamisia kassapainikkeita, varmista, että lisäät ne verkkokauppaan.

Dynaamisten kassapainikkeiden värin mukauttaminen

Toimintovaiheet:

1. Etsi teema, jota haluat muokata, ja napauta Mukauta.

2. Napauta Teeman asetukset.

3. Napauta Värit.

4. Muokkaa taustavärin säätävää asetusta ja dynaamisen kassapainikkeen tekstin värin säätävää asetusta. Jokaisessa teemassa on erilaiset asetukset.

5. Napauta Tallenna.

Dynaamisten kassapainikkeiden fontin vaihtaminen

Toimintovaiheet:

1. Etsi teema, jota haluat muokata, ja napauta Mukauta.

2. Napauta Teeman asetukset.

3. Napauta Typografia.

4. Muokkaa dynaamisen kassapainikkeen tekstin typografia-asetusta. Tämä asetus vaihtelee teemasta toiseen.

5. Napauta Tallenna.