Varmuuskopiot ja kaksoiskappaleet

Voit varmuuskopioida kaupan tiedot viemällä CSV-tiedostot Shopifyn admin-sivulta. Voit yhdistää nämä CSV-tiedostot muihin tietoihin (esimerkiksi teeman kopioon) luodaksesi kaupastasi varmuuskopion tai kaksoiskappaleen.

Kaupan tietojen varmuuskopiointi CSV-tiedostoon

Voit varmuuskopioida seuraavan tyyppiset tiedot viemällä CSV-tiedostoja:

Voit myös varmuuskopioida verkkokaupan teeman lataamalla sen Shopifyn admin-sivulta.

Kaupan kaksoiskappaleen tuottaminen

Kun tuotat kaupasta kaksoiskappaleen, voit siirtää tietyn tyyppisiä kaupan tietoja CSV-tiedostoja käyttäen, mutta muuntyyppiset tiedot on syötettävä manuaalisesti Shopifyn admin-sivulle.

Kaupan tietojen siirtämiseen liittyy joitakin rajoituksia:

• Et voi tuoda vierailijoiden liikennetietoja, koska seuranta koskee nyt uutta .myshopify.com-verkkotunnusta.
  • Tilauksia ei voi tuoda kauppaan Shopifyn admin-sivun kautta, mutta ne voidaan tuoda Shopify-API:n kautta. Shopify ei tue tätä. Voit palkata Shopify-asiantuntijan tueksesi tilausten tuomiseksi uuteen kauppaan.
  • Alennuskoodeja ei voi siirtää.
  • Myönnettyjä lahjakortteja ei voi siirtää (lahjakorttituotteet siirretään tuotteiden CSV-tiedoston kautta).
  • Tallennettuja mukautettuja raportteja ei voi siirtää.
  • Vierailijoiden liikennetietoja ei voi siirtää.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu kumpaankin kauppaan tilinomistajana.

2. Varmista, että uuden kaupan tilaussuunnitelma on sama kuin alkuperäisessä kaupassa.

3. Valitse uudessa kaupassa sama teema tai lähetä teematiedosto tietokoneestasi.

4. Varmuuskopioi seuraavantyyppiset kaupan tiedot viemällä CSV-tiedostoja:

- tuotteet - asiakkaat

1. Tuo tuotteiden ja asiakkaiden CSV-tiedostot.

2. Jos et luonut kokoelmia lisäämällä sarakkeen tuotteiden CSV-tiedostoon, voit luoda ne manuaalisesti uudessa kaupassa.

3. Asenna sovellukset uudelleen.

4. Määritä manuaalisesti kaupan asetukset, kuten verot, toimituskulut, kassalla maksu ja maksut.

5. Valinnainen toimenpide: kopioi ja liitä blogijulkaisut ja verkkokaupan sivut.

6. Valinnainen toimenpide: luo verkkokaupan navigointi uudelleen.

Varmuuskopion tuottaminen kaupasta sovelluksella

Jos haluat luoda varmuuskopion kaupan tiedoista, voit käyttää Shopify App Storessa saatavana olevaa sovellusta.