URL-osoitteiden uudelleenohjaukset

URL-uudelleenohjauksia voidaan käyttää liikenteen ohjaamiseen verkkosivulta toiselle. Kun vaihdat URL-osoitteen Shopify-kaupassasi, voit luoda URL-osoitteen uudelleenohjauksen, jotta asiakkaat edelleen löytävät etsimänsä sivun.

Jos esimerkiksi poistat tuotteen, voit määrittää URL-osoitteen uudelleenohjauksen niin, että kun asiakkaat syöttävät kyseisen tuotteen URL-osoitteen, heidän ohjataan kaupassasi olevan samankaltaisen tuotteen sivulle.

URL-osoitteen uudelleenohjauksen tekeminen

Työvaiheet:

1. Valitse Shopify adminissa Verkkokauppa > Navigointi.

2. Napauta URL-osoitteiden uudelleenohjaukset:

URL-osoitteiden uudelleenohjaukset -sivu

3. Napauta Lisää URL-osoitteen uudelleenohjaus.

4. Syötä Uudelleenohjaus osoitteesta -kohtaan vanha URL-osoite, josta haluat ohjata kävijät. Vain virheelliset URL-osoitteet kannattaa uudelleenohjata. Jos vanha URL-osoite lataa edelleen verkkosivun, URL-osoitteen uudelleenohjaus ei toimi.

1. Kirjoita Uudelleenohjaa osoitteeseen -kohtaan uusi URL-osoite, johon haluat ohjata kävijät. Jos haluat uudelleenohjauksen osoittavan kaupan kotisivulle, syötä /.
  1. Valitse Lisää.

Hallitse URL-osoitteiden uudelleenohjauksia

Voit hallita URL-osoitteiden uudelleenohjauslistaa seuraavilla tavoilla:

• URL-osoitteiden uudelleenohjausten suodattaminen päivämäärän mukaan
  • URL-osoitteiden uudelleenohjausten muokkaaminen
  • URL-osoitteiden uudelleenohjausten vieminen
  • URL-osoitteiden uudelleenohjausten tuominen
  • URL-osoitteiden uudelleenohjausten poistaminen yksi kerrallaan
  • Useiden URL-osoitteiden uudelleenohjausten poistaminen yhdellä kertaa

URL-osoitteiden uudelleenohjausten suodattaminen päivämäärän mukaan

Työvaiheet:

1. Napauta Suodatin.
  2. Valitse alasvetovalikosta Valitse suodatin. Valitse sen jälkeen Lisäyspäivämäärä.
  3. Napauta Valitse arvo ja valitse, haluatko hakea ajanjaksoa päivämäärää ennen vai sen jälkeen.
  4. Syötä päivämäärä.
  5. Napauta Lisää suodatin.

URL-osoitteiden uudelleenohjausten muokkaaminen

Työvaiheet:

1. Napauta URL-osoitteen uudelleenohjausta, jota haluat muokata.
  2. Tee muutokset.
  3. Napauta Tallenna uudelleenohjaus.

URL-osoitteiden uudelleenohjausten vieminen

Työvaiheet:

1. Napauta Vie.
  2. Valitse, mitä uudelleenohjauksia haluat viedä.
  3. Valitse, minkä tyyppisen CSV-tiedoston haluat viedä.
  4. Napauta Vie kohteet.

URL-osoitteiden uudelleenohjausten tuominen

Olemassa olevien URL-osoitteiden uudelleenohjausten tuominen:

1. Napauta Tuo.
  2. Napauta Valitse tiedosto ja valitse CSV-tiedosto.
  3. Valitse Lähetä tiedosto.
  4. Tarkastele tuotua tiedostoa.
  5. Napauta Tuo uudelleenohjaukset.

URL-osoitteiden uudelleenohjausten poistaminen yksi kerrallaan

Työvaiheet:

1. Valitse URL-osoitteiden uudelleenohjaus, jonka haluat poistaa.
  2. Napauta Toiminnot.
  3. Napauta Poista valitut uudelleenohjaukset.
  4. Vahvista päätös napauttamalla Poista.

Useiden URL-osoitteiden uudelleenohjausten poistaminen yhdellä kertaa

Voit poistaa useita URL-osoitteiden uudelleenohjauksia yhdellä kertaa käyttämällä Toiminnot-painiketta. Lisätietoja joukkotoimintojen käytöstä.