URL-osoitteiden uudelleenohjaukset

URL-uudelleenohjauksia voidaan käyttää liikenteen ohjaamiseen verkkosivulta toiselle. Kun vaihdat URL-osoitteen Shopify-kaupassasi, voit luoda URL-osoitteen uudelleenohjauksen, jotta asiakkaat edelleen löytävät etsimänsä sivun.

Jos esimerkiksi poistat tuotteen, voit määrittää URL-osoitteen uudelleenohjauksen niin, että kun asiakkaat syöttävät kyseisen tuotteen URL-osoitteen, heidän ohjataan kaupassasi olevan samankaltaisen tuotteen sivulle.

URL-osoitteen uudelleenohjauksen tekeminen

Työvaiheet:

1. Valitse Shopify adminissa Verkkokauppa > Navigointi.

2. klikkaa URL-osoitteiden uudelleenohjaukset:

URL-osoitteiden uudelleenohjaukset -sivu

3. klikkaa Lisää URL-osoitteen uudelleenohjaus.

4. Syötä Uudelleenohjaus osoitteesta -kohtaan vanha URL-osoite, josta haluat ohjata kävijät. Vain virheelliset URL-osoitteet kannattaa uudelleenohjata. Jos vanha URL-osoite lataa edelleen verkkosivun, URL-osoitteen uudelleenohjaus ei toimi.

1. Kirjoita Uudelleenohjaa osoitteeseen -kohtaan uusi URL-osoite, johon haluat ohjata kävijät. Jos haluat uudelleenohjauksen osoittavan kaupan kotisivulle, syötä /.
  1. Valitse Lisää.

Hallitse URL-osoitteiden uudelleenohjauksia

Voit hallita URL-osoitteiden uudelleenohjauslistaa seuraavilla tavoilla:

• URL-osoitteiden uudelleenohjausten suodattaminen päivämäärän mukaan
  • URL-osoitteiden uudelleenohjausten muokkaaminen
  • URL-osoitteiden uudelleenohjausten vieminen
  • URL-osoitteiden uudelleenohjausten tuominen
  • URL-osoitteiden uudelleenohjausten poistaminen yksi kerrallaan
  • Useiden URL-osoitteiden uudelleenohjausten poistaminen yhdellä kertaa

URL-osoitteiden uudelleenohjausten suodattaminen päivämäärän mukaan

Työvaiheet:

1. Klikkaa Suodata.
  2. Valitse alasvetovalikosta Valitse suodatin. Valitse sen jälkeen Lisäyspäivämäärä.
  3. klikkaa Valitse arvo ja valitse, haluatko hakea ajanjaksoa päivämäärää ennen vai sen jälkeen.
  4. Syötä päivämäärä.
  5. klikkaa Lisää suodatin.

URL-osoitteiden uudelleenohjausten muokkaaminen

Työvaiheet:

1. klikkaa URL-osoitteen uudelleenohjausta, jota haluat muokata.
  2. Tee muutokset.
  3. klikkaa Tallenna uudelleenohjaus.

URL-osoitteiden uudelleenohjausten vieminen

Työvaiheet:

1. Klikkaa Vie.
  2. Valitse, mitä uudelleenohjauksia haluat viedä.
  3. Valitse, minkä tyyppisen CSV-tiedoston haluat viedä.
  4. klikkaa Vie kohteet.

URL-osoitteiden uudelleenohjausten tuominen

Olemassa olevien URL-osoitteiden uudelleenohjausten tuominen:

1. Klikkaa Tuo.
  2. klikkaa Valitse tiedosto ja valitse CSV-tiedosto.
  3. Valitse Lähetä tiedosto.
  4. Tarkastele tuotua tiedostoa.
  5. klikkaa Tuo uudelleenohjaukset.

URL-osoitteiden uudelleenohjausten poistaminen yksi kerrallaan

Työvaiheet:

1. Valitse URL-osoitteiden uudelleenohjaus, jonka haluat poistaa.
  2. Klikkaa Toiminnot.
  3. klikkaa Poista valitut uudelleenohjaukset.
  4. Vahvista päätös napauttamalla Poista.

Useiden URL-osoitteiden uudelleenohjausten poistaminen yhdellä kertaa

Voit poistaa useita URL-osoitteiden uudelleenohjauksia yhdellä kertaa käyttämällä Toiminnot-painiketta. Lisätietoja joukkotoimintojen käytöstä.