Verkkokaupan määrittäminen

Kun olet määrittänyt Shopify-palvelun, suurin osa työstä on jo tehty.

• Verkkokauppasi kassa ja tilausten huolinta käyttävät automaattisesti Shopify-asetuksia.
  • Tuotteesi näkyvät automaattisesti verkkokaupassasi.
  • Verkkokaupallesi annetaan automaattisesti ainutkertainen .myshopify verkkosivuston osoite, josta asiakkaasi löytävät sen.

Ennen julkistusta sinun pitää suorittaa muutamia työvaiheita, jotta verkkokauppa on varmasti valmiina vastaanottamaan asiakkaita.

Teeman oletusarvojen muokkaaminen

Verkkokaupassasi on käytössä oletusarvoinen Debut-teema sisällön määrittämistä varten. Voit valita toisen teeman, mutta joka tapauksessa teeman oletusosioita pitää muokata teemaeditoria käyttäen:

Shopify - muokkaa teeman oletusarvoja

Voit myös muuttaa teeman yleisiä asetuksia mukauttamalla värejä ja fontteja yrityksesi mukaisiksi.

Linkki kaupan käytäntöihin

Sinun pitää lisätä verkkokaupan navigointiin linkki kaupan käytäntöihin, jotta asiakkaat tietävät, miten tilauksen huolinta ja maksun palautus tapahtuvat.

Mukauta verkkokauppaa ja julkaise se

Julkaise verkkokauppa asiakkaita varten poistamalla salasana. Voit edelleen muokata verkkokauppaa, mutta myynti on parasta aloittaa mahdollisimman pian. Jos julkaiset verkkokaupan, voit aloittaa tuotteiden mainostamisen ja työn kaupan liikenteen kasvattamiseksi. Tämän jälkeen voit seurata raporteista ja analyyseistä miten asiakkaat toimivat verkkokaupassasi ja parantaa kaupan toimivuutta saamiesi tietojen perusteella.

Voit muokata verkkokauppaa eri tavoin:

Shopify Lite -sopimuksen päivittäminen

Verkkokaupan myyntikanava lisätään automaattisesti Shopify adminin myyntikanavien luetteloon, paitsi jos käytössä on Shopify Lite -sopimus. Jos päivität Shopify Lite -sopimuksen johonkin korkeampaan Shopify-sopimukseen, voit lisätä verkkokaupan myyntikanavan.

Työvaiheet:

1. Napauta Shopify adminissa Myyntikanavat-otsikon vieressä olevaa +-painiketta.
  2. Valitse käytettävissä olevien kanavien luettelosta Verkkokauppa-kohdan vierestä Lisätietoja.
  3. Napauta Lisää kanava.