Kaupan sulkeminen loma-ajaksi

Shopifyssa ei ole loma-asetusta, mutta voit silti sulkea kaupan väliaikaisesti yleisöltä kahdella eri tavalla sen mukaan, kuinka pitkäksi aikaa aiot keskeyttää myynnin.

Lyhytaikainen ratkaisu: lisää kauppaan salasanasuojaus

Jos haluat tilapäisesti estää kävijöitä käyttämästä verkkokauppaasi, voit suojata sen salasanalla. Salasanasuojaus tarkoittaa sitä, että ilman salasanaa asiakkaat eivät voi:

• Päästä verkkokauppasi sivustoon
  • Näytä tuotteet
  • näyttää sivuja
  • Tehdä tilauksia

Kun asiakas tulee sivustoosi, salasanasivu avautuu ja siinä näkyy viesti, jossa selitetään kaupan väliaikaisen sulkemisen syy.

Opi verkkokaupan salasanasuojaus -sivulla miten salasanasivu otetaan käyttöön ja miten sitä mukautetaan.

Pitkäaikainen ratkaisu: Pause and Build

Pause and Build ‑sopimus pitää kauppasi verkossa ja kävijöiden käytettävissä, mutta poistaa kassan käytöstä. Voit käyttää Shopify Adminiisi ja muokata tuotteitasi tai verkkokauppaasi, mutta asiakkaat eivät voi tehdä ostoksia. Voit keskeyttää kauppasi toiminnan Shopify Adminin Sopimus-sivulla, joka löytyy Asetukset-osiosta. Kauppasi toiminnan keskeyttäminen pienentää tilausmaksuasi 9 USD:hen kuukaudessa.

Opi keskeyttämään kaupan toiminta sivulla Kaupan toiminnan keskeyttäminen tai deaktivoiminen olevien ohjeiden mukaan.