Pinterestin myyntikanavan käyttöä koskevat parhaat käytännöt

On olemassa joitain asioita, joita voit tehdä auttaaksesi uusia asiakkaita löytämään tuotepinnauksesi. Voit kerätä tuotepinnaukset Pinterest-tauluihin. Voit myös auttaa asiakkaita löytämään tuotteitasi käyttämällä avainsanoja tuotenimikkeissäsi ja -kuvauksissasi optimoidaksesi tuotepinnaustesi Pinterest-hakuja sekä rakentamalla yleisösi Pinterestissä olemalla vuorovaikutuksessa muiden Pinterestin käyttäjien kanssa.

Lisätietoja yrityksiä koskevista parhaista käytännöistä Pinterestissä Pinterestin Ohje- ja tukikeskuksessa.

Tuotepinnausten kerääminen Pinterest-tauluihin

Kun asetat tuotteet Pinterest-myyntikanavaan saataville, ne synkronoidaan automaattisesti Pinterestiin tuoteniminä. Voit lisätä asiakkaiden mahdollisuuksia löytää tuotteesi Pinterestistä keräämällä tuotepinnaukset Pinterest-tauluihin.

Avainsanojen käyttäminen tuoteotsikoissa ja kuvauksissa

Sen lisäksi, että Pinterest on sosiaalisen median alusta, se on hakukone. Pinterest-käyttäjät mukauttavat syötteessään näkemiä pinnauksia valitsemalla heitä kiinnostavista kategorioista, ja he voivat myös etsiä kiinnostuksen kohteisiinsa liittyviä pinnauksia. Pinterest näyttää käyttäjän kiinnostuksen kannalta merkitykselliset pinnaukset yksityiskohtaisten tietojen ja jakamismäärien perusteella.

Paranna asiakkaiden mahdollisuuksia tutustua tuotteisiisi Pinterestissä lisäämällä avainsanoja tuotenimikkeisiin ja -kuvauksiin. Yritä lisätä avainsanoja, jotka liittyvät seuraaviin tuoteominaisuuksiin:

• materiaali
  • väri
  • kuvio
  • brändi

Jopa kuvatiedostotunnuksesi voivat vaikuttaa pinnausten hakujärjestykseen. Jos etsit samankaltaisia tuotteita Pinterestistä, voit kerätä ideoita avainsanoista, jotka voisivat parhaiten auttaa Pinterestin käyttäjiä löytämään tuotepinnauksesi.

Kohderyhmän luominen Pinterestiin

Jos rakennat Pinterest-yhteisöäsi ja rohkaiset käyttäjiä jakamaan pinnauksiasi, pinnaustesi asema hauissa paranee Pinterestissä. Voit lisätä sitoutumista pinnauksiisi muutamalla tavalla:

• Lisää PIN-koodin kuvaukseen kutsu toimintoon (CTA), kuten "Jaa tämä PIN-koodi!"
  • Blogijulkaisut tai muu sisältö Shopify-verkkokaupastasi
  • jaa Pinterestissä muiden Pinterest-käyttäjien taulut, jotka liittyvät tuotemerkkiisi

Lisätietoja Pinterest-yleisön rakentamisesta Shopify-blogissa.

Valitse tuotetyyppejä, jotka myyvät Pinterestissä

Tietyt tuotetyypit myyvät paremmin Pinterestissä, ja yleisösi tunteminen voi auttaa sinua valitsemaan tuotteita, jotka houkuttelevat Pinterestin käyttäjiä. Pinterest-myyntikanavan myydyimmät tuotetyypit ovat järjestyksessä:

• Muoti ja vaatteet
  • Lahjat ja keräilyesineet
  • Paperi- ja toimistotarvikkeet
  • Koti ja huonekalut
  • Taide ja valokuvaus

Markkinoi Pinterestissä

Voit markkinoida tuotteitasi Pinterestissä käyttämällä mainostettuja pinnauksia. Jos tarvitset apua Pinterestin markkinoinnissa, ota yhteyttä Pinterestin Ohje- ja tukikeskukseen.

Mainostetut pinnaukset

Jos olet Yhdysvaltain dollareissa myyvä kauppias, joka käyttää yhdysvaltalaista luottokorttia, voit mainostaa Pinterestissä Mainostetulla pinnauksella. Mainostetut pinnaukset näkyvät lähellä hakutuloksia ja kohdeyleisön syötteitä. Voit luoda mainostettuja pinnauksia Pinterest Ads Managerilla. Lisätietoja mainostetuista pinnauksista löytyy Pinterestin ohjekeskuksesta.