Shopkey

Shopkey on näppäimistölaajennus iPhonelle, iPadille ja iPod touchille. Sen avulla voit lisätä nopeasti linkkejä tuotteisiisi viestisovelluksissa, sosiaalisessa mediassa ja muualla verkossa. Kun olet jakanut tuotelinkin Shopkeyn avulla, voit seurata sen tuottamaa myyntiä Shopifyn Tilaukset-alueella.

Vaatimukset

Ennen kuin aloitat Shopkeyn käytön, varmista, että seuraavat vaatimukset täyttyvät:

Ota Shopkey käyttöön

Sinun on määritettävä laiteasetukset, jotta Shopkey on käytettävissä näppäimistön vaihtoehdoissa.

Jos sähköpostiosoitteeseesi on liitetty useampi kuin yksi Shopify-kauppa, sovellus pyytää sinua myös antamaan haluamasi kaupan .myshopify.com-URL-osoitteen.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopkey-kuvaketta avataksesi sovelluksen.

2. Kirjoita samat tilitiedot, joita käytät kirjautumiseesi Shopify-kauppaan, ja napauta sitten LOG IN.

1. Napauta laitteesi Asetukset-kohdassa Yleiset, napauta Näppäimistö ja napauta sitten Näppäimistöt. Näet näppäimistöt, jotka olet ottanut käyttöön.

2. Napauta Lisää uusi näppäimistö... ja napauta sitten Shopkey.

3. Napauta näppäimistöluettelossa Shopkeyta ja sitten Salli täysi pääsy -vipua.

Huomaa: Täysi käyttöoikeus on iOS-käyttöoikeus, jota Shopkey vaatii toimiakseen oikein. Voit tarkistaa Shopifyn tietosuojakäytännön saadaksesi lisätietoja tietosuoja-asetuksista.

1. Napauta Salli salliaksesi täyden pääsyn Shopkeyhin. Voit nyt käyttää Shopkeyta viestisovelluksissa tai sosiaalisessa mediassa.

Käytä Shopkeyta

Kun olet ottanut Shopkeyn käyttöön, voit käyttää sitä päästäksesi tuoteluetteloosi muista iOS-laitteen sovelluksista.

Toimintovaiheet:

1. Avaa sovellus, jota haluat käyttää.

2. Kun olet valmis lisäämään linkin tuotteeseen, napauta ja pidä maapallokuvaketta painettuna ja valitse käytettävissä olevista näppäimistöistä Shopkey.

3. Napauta sen tuotteen kuvaa, jonka haluat jakaa, tai etsi se käyttämällä hakutoimintoa.

1. Jos haluat lisätä seurantatietoja Shopkey-linkkiisi, napauta ...-painiketta ja valitse alusta, jossa haluat jakaa linkin.

2. Lähetä viestisi (tai julkaise some-sovellukseesi). Asiakkaasi voivat klikata URL-osoitetta ja nähdä kaupassa jakamasi tuotteen.

Jos asiakas päättää ostaa tuotteen Shopkey-linkin kautta, viittauslähde ilmestyy hänen tilauksen tietosivulle Shopify adminissa.