Asiakkaiden luominen

Luo tukkuasiakas määrittämällä heidät hinnastoon. Kun olet määrittänyt heidät hinnastoon, voit luoda tilauksia heidän puolestaan. Jos haluat, että he kirjautuvat tukkukauppaasi ja luovat omat tilauksensa, sinun on pyydettävä heitä luomaan tukkukauppatilit. Voit myös antaa asiakkaille mahdollisuuden rekisteröityä omilla tukkukauppatileillä.

Ennen kuin aloitat

Sinulla on oltava:

• tukkuhinnasto, johon on liitetty tunniste.
  • asiakas. Asiakkaalle on oltava sähköpostiosoite, joka on liitetty hänen tiliinsä. Sähköpostiosoite on tarpeen, jos haluat, että asiakas kirjautuu tukkukauppaasi. Se on tarpeen myös, jos haluat lähettää heille laskuja tai ilmoituksia tilauspäivityksistä tukkukanavalta.

Vaihe 1: Määritä asiakkaat hinnastoon

1. Valitse Shopify Administa Asiakkaat.
  2. Klikkaa sen asiakkaan nimeä, jonka haluat kutsua tukkukauppaan.
  3. Valitse asiakastietojen sivulta tunniste, jonka olet liittänyt yhteen tukkuhinnastoihin.
  4. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna.

Jos asiakkaan ei tarvitse kirjautua tukkukauppaasi, ohita seuraava vaihe. Voit nyt luoda tukkutilauksia asiakkaalle.

Jos asiakkaan on kirjauduttava tukkukauppaasi, hän tarvitsee tukkukauppatilin. Siirry seuraavaan vaiheeseen, jossa heitä kehotetaan luomaan tämä tili. Jos asiakkaalla on tukkukauppatili, hänellä on nyt pääsy tähän hinnastoon, kun hän kirjautuu tukkukauppaasi.

Vaihe 2: Tukkuasiakkaiden kutsuminen tukkukauppaan

Jos haluat kutsua asiakkaita tukkukauppaasi, lähetä heille kutsulinkki. Kukin kutsulinkki luodaan tietylle asiakkaalle. Näitä linkkejä ei voi jakaa tai käyttää uudelleen.

Helpoin tapa lähettää kutsulinkkejä on käyttää tukkukaupan sisäänrakennettua sähköpostikutsua. Jos joudut lähettämään räätälöityjä sähköposteja, voit viedä linkit CSV-tiedostoon ja tuoda ne ulkoiseen sähköpostijärjestelmään. Molemmat vaihtoehdot ovat saatavana joukkotoimina Tukku > Asiakkaat -sivulla.

Tukkukauppa-asiakkaan kutsuminen tukkukauppaan:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Wholesale.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Asiakkaat.

5. Klikkaa sen asiakkaan nimen vieressä olevaa valintaruutua, jonka haluat kutsua.

6. Valitse jokin seuraavista toiminnoista:

• Jos haluat lähettää kutsuviestin, klikkaa Joukkotoiminto ja valitse Lähetä kutsu.
    • Jos haluat viedä kutsulinkin linkin CSV-tiedostoon, klikkaa Joukkotoiminto ja valitse Vie kutsulinkki.

Kun olet kutsunut asiakkaan, hänen tilaksi muuttuu Kutsuttu ja hän näkyy Kutsuttu-välilehdessä Asiakkaat-sivulla.

Kun asiakas on luonut tilinsä, hänen tilansa muutetaan arvoksi Käytössä ja he näkyvät Asiakkaat-sivun Käytössä-välilehdessä.

Seuraavat vaiheet

Voit estää verojen veloittamisen tukkuasiakkailtasi asettamalla ne verosta vapautetuiksi asiakkaan sivulla Shopify Adminissa.

Aiheeseen liittyvät linkit