Tukkuhintojen tarkastelu

Voit tarkastella tukkukaupan tuotteita ja hintoja, jotka asiakas voi ostaa Asiakkaat-sivulta tukkukauppakanavassa.

Tukkuhintojen tarkastaminen asiakkaille

Kun haluat tarkastaa tukkuhinnat, jotka olet tarjoutunut tukkuasiakkaalle, voit etsiä nämä hinnat tukkukanavan tililtä.

Tukkukauppahintojen tarkistaminen:

1. Klikkaa Tukkukauppa-kanavalla Asiakkaat.
  2. Klikkaa asiakkaan nimeä taulukossa avataksesi hänen tilisivun.
  3. klikkaa Näytä hinnat, jos haluat nähdä tuotteet, joita asiakas voi ostaa, ja hinnat, joita asiakas voi käyttää:

Ruutukaappaus, joka näyttää Hintahaku-painikkeen

Aiheeseen liittyvät linkit