Tukkuostoksen vähimmäissumma

Voit määrittää tukkukaupallesi vähimmäistilausmäärän Asetukset-sivulla, jotta voit varmistaa, että asiakkaasi käyttävät tietyn summan aina, kun he tekevät tukkutilauksen. Yksittäisille asiakkaille voit määrittää tämän määrän asiakkaan sivulta. Tukkuasiakkaalle asetettu vähimmäistilausmäärä on ensisijainen kaupalle asetettuun vähimmäistilausmäärään nähden.

Olet esimerkiksi voinut asettaa tukkukauppasi tilauksen vähimmäissummaksi 150 euroa. Sen jälkeen olet määrittänyt 200 euron vähimmäistilaussumman asiakkaallesi Joelle. Kaikki muut asiakkaat paitsi Joe voivat tehdä tilauksia, joiden arvo on vähintään 150 euroa. Joen tekemien tilausten arvon on oltava vähintään 200 euroa.

Hinnastoa luodessasi voit myös asettaa yksittäisille tuotteille ja tuoteversioille vähimmäis- ja enimmäismääriä. Lue lisää tukkuhinnastoista.

Määritä tilauksen vähimmäissumma tukkukauppaasi varten

Jos tukkuasiakkaalle ei ole määritelty omaa vähimmäistilaussummaa, tukkuasiakkaan täytyy tehdä tilauksia, jotka täyttävät vähintään tukkukauppaa varten määritetyn vähimmäissumman.

Tukkukaupan tilauksen vähimmäissumman asettaminen:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Wholesale.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Asetukset.

5. Valitse Aseta vähimmäisostos -vaihtoehto ja anna se määrä, joka tukkukauppatilausluonnoksissa on vähintään oltava.

6. Klikkaa Tallenna.

Määritä tilauksen vähimmäissumma tukkuasiakkaita varten

Tukkuasiakkaalle asettamasi tilauksen vähimmäissumma on summa, joka tukkutilauksen on vähintään täytettävä (riippumatta siitä, onko kaupalle asetettu tilauksen vähimmäissumma).

Voit määrittää asiakkaan ostoksen vähimmäissumman seuraavasti:

1. Avaa tukkukauppakanava ja klikkaa sitten Asiakkaat.
  2. klikkaa asiakkaan nimeä taulukossa.
  3. Valitse Aseta vähimmäisostos -vaihtoehto ja anna sitten se määrä, joka tämän asiakkaan tilauksissa on vähintään oltava.
  4. Klikkaa Tallenna.

Aiheeseen liittyvät linkit