Tuotteita tuodaan

Tuo tuotteita tukkukauppasi käyttöön CSV-tiedoston avulla ja aseta ne sen jälkeen saataville tukkukanavassa.

Ennen kuin aloitat

CSV-tiedostossa on hyödyllisiä tunnisteita, joiden avulla voit hallita tuotteita tuonnin jälkeen. Tunnisteiden lisääminen tuotteisiin on nopeampaa ennen CSV-tiedoston tuontia kuin sen jälkeen. Esimerkki:

• Jos automatisoit kokoelmien ylläpidon ja sinulla on suodattimia, jotka käyttävät tuotetunnisteita, lisää nämä tunnisteet tuotteisiin CSV-tiedostossa.
  • Merkitse tukkutuotteesi tunnisteella, joka identifioi tuonnin niin, että löydät tuotteet myöhemmin ja voit asettaa ne saataville tukkukanavassa.

Tuo tuotteita

Tuotteiden tuonti:

1. Käytä CSV-tiedoston luontiin tuotteen CSV-mallia, jolla voit tuoda tukkukauppasi tuotteita. Tutustu tuotteiden tuontiin CSV-tiedoston avulla.

• Jos käytät tuotteissasi tunnisteita, lisää ne CSV-tiedostoon, jotta tuotteesi merkitään tuonnin yhteydessä.
    • Merkitse tukkutuotteesi tunnisteella, joka identifioi tuonnin. Tämän tuotetunnisteen avulla voit löytää äskettäin tuotuja tuotteita Shopify Adminissa, jotta voit asettaa ne saataville tukkukanavassa. Tunnisteessa voi olla esimerkiksi päivämäärä ja aikaleima tai se voi sisältää tiedon tuotteen alkuperästä.
  2. Tuo tuotteet.

3. Julkaise äskettäin tuodut tuotteet tukkukauppakanavassa:

1. Klikkaa Shopify Adminissa Tuotteet.
    2. Klikkaa Suodata tuotteita.
    3. Valitse Näytä kaikki tuotteet, joissa -alasvetovalikosta Merkitty ja syötä vaiheessa 1 luomasi tuontitunniste.
    4. Klikkaa Lisää suodatin. Tämä valinta ottaa käyttöön suodattimen, joka näyttää äskettäin tuodut tuotteet.
    5. Valitse kaikki taulukon tuotteet ja klikkaa Joukkomuokkaus. Klikkaa sen jälkeen Aseta tuotteet saataville ja aktivoi sitten Tukkukauppa-valinta.

Tuotteesi on tuotu Shopify Adminiin, ja ne ovat nyt saatavilla tukkukanavassa.

Voit varmistaa, että tuote on julkaistu ja että se on saatavilla tukkukanavan tuotesivulla.

Aiheeseen liittyvät linkit