Tuotteiden etsiminen

Voit etsiä tuotteita toimittajilta hakemalla avainsanoja tai selaamalla tuoteluokkia. Kun olet kirjoittanut hakusanan tai valinnut luokan, voit rajata tuloksia ottamalla käyttöön suodattimia. Jos haluat nähdä tuotehinnat ja ottaa yhteyttä toimittajiin, sinun on rekisteröitävä Handshake-tili.

Haun käyttäminen

Voit etsiä tiettyjä tuotteita tai toimittajia. Kun haet avainsanoja, hakutuloksissa näytetään sekä tähän avainsanaan liittyvät tuotteet että toimittajat.

Kun olet kirjoittanut avainsanan hakukenttään, näytetään joitakin olemassa oleviin tuotteisiin ja toimittajiin liittyviä hakuehdotuksia. Jos klikkaat jotakin tuotetta, sinut ohjataan kyseisen tuotteen sivulle. Jos klikkaat toimittajaa, sinut ohjataan kyseisen toimittajan profiiliin.

Tuoteluokkien selaaminen

Voit selata tuotteita klikkaamalla tiettyä tuoteluokkaa Handshake-valikossa. Kun olet valinnut luokan, voit tarkentaa hakusi alaluokkaan vasemmalla olevasta valikosta.

Tuotteiden ja toimittajien suodattaminen ja lajitteleminen

Kun olet etsinyt tuotetta tai valinnut tuoteluokan, voit määrittää ja tarkentaa hakua suodattimien ja lajittelun avulla. Kaikki tuotehinnat ovat Yhdysvaltain dollareina (USD).

Voit valita, sisällytetäänkö hakutuloksiin vain toimittajat vai vain tuotteet.