Tuotteiden hinnoittelu ja hallinnointi

Jos haluat julkaista tuotteitasi Handshakessa, sinun täytyy määrittää jokaiselle tuotteelle tukkuhinta. Nämä hinnat näkyvät tuotteidesi vieressä, kun vähittäiskauppiaat selailevat Handshakea.

Sinun täytyy myös valita jokaiselle tuotteelle tuoteluokka Handshaken ennalta määritetyistä luokista. Jos esimerkiksi myyt naisten T-paitoja, voit valita Apparel & Footwear > Women's Apparel. Jos haluat, että sama tuote näkyy kahdessa eri luokassa, sinun täytyy monistaa tuote Shopify-ylläpitäjässä ja liittää kopiot eri tuoteluokkiin Handshakessa.

Lisää tukkuhinnat ja tuotetiedot

Voit määrittää tuotteen hinnat ja tiedot yksitellen tai joukkomuokkauksella.

Määritä tiedot yksitellen

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Tuotteet.
  2. Valitse tuote.
  3. Valitse Luokka-kohdasta tuotteelle parhaiten sopiva luokka.
  4. Valinnainen: Jos haluat, että kaikilla tuoteversioilla on samat hintatiedot, klikkaa Hinnoittelu-kohdassa Sovella kaikkiin versioihin.
  5. Syötä hintatiedot jokaiseen versioon: - Tukkuhinta – vähittäiskauppiaan maksama yksikköhinta, jos hän ostaa tuotteen tukkumyynnistä.

• Vähittäismyyntihinta – suositushinta, jolla vähittäiskauppiaat voivat myydä tuotetta.
    • Vähimmäistilaus – Tuotteiden versioiden vähimmäismäärä, joka vähittäiskauppiaan on ostettava tilauksessa. Tämä ei näy vähittäiskauppiaille.
    • Tuotteet pakkausta kohden – Version kappalemäärä yksittäisessä vähittäismyyjille lähetettävässä pakkauksessa. Jos esimerkiksi tietyn version pakkaus sisältää 50 kappaletta kyseistä versiota, anna 50. Tämä ei näy vähittäiskauppiaille.
  6. Klikkaa Tallenna.

Jos haluat muokata tuotteen tietoja, siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Tuotteet ja klikkaa muokattavaa tuotetta. Jos haluat, että samasta tuotteesta on eri olemassa eri tuotetietoja, monista tuote Shopify-ylläpitäjässä ja muokkaa eri versioiden tietoja.

Aseta tiedot joukkotoimintona

Kun määrität hinnat ja yksityiskohdat joukkona, niitä sovelletaan kaikkiin eri tuotteiden versiotietoihin. Jos haluat muuttaa tietyn tuoteversion hintaa tai tietoja, katso kohtaa Asetettavien tietojen yksilöllinen määrittäminen.

Kun muokkaat tuotteita joukkona, voit muuttaa tuoteluokkia, tuotteiden hintoja, tapauskohtaisia tuotteita ja vähimmäistilausmääriä.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Tuotteet.
  2. Valitse muokattavat tuotteet ja klikkaa sitten Muokkaa.
  3. Valinnainen: Valitse Luokka-kohdasta tuotteille parhaiten sopiva luokka.
  4. Valinnainen: Valitse, miten haluat määrittää tuotteen hinnat: - Jos haluat määrittää tietyn hinnan, joka koskee eri tuotteita, kuten 10 USD, valitse Kiinteä tukkuhinta ja syötä sitten hinta.

• Jos haluat antaa hinnat prosenttiosuuksina kunkin tuotteen alkuperäisestä hinnasta, kuten esimerkiksi 15 prosentin alennus alkuperäisestä hinnasta, valitse Prosenttialennus ja anna prosenttimäärä. Oletetaan esimerkiksi, että olet muokannut kolmea tuotetta, joiden hinnat olivat 50 USD, 75 USD ja 100 USD. Jos annoit 15 prosentin alennuksen, tukkuhinnoiksi tulee yhteensä 42,50 USD, 63,75 USD ja 85 USD.
  5. Valinnainen: Lisää lisätiedot: - Tapauskohtaiset tuotteet - Tuotteen vakiosäiliössä olevien tuotteiden määrä.

• Minimitilaus - Pienin määrä, jonka asiakas voi tilata yhtä tuotetta.
  6. Klikkaa Valmis ja sitten Tallenna.

Julkaise ja poista tuotteita

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Tuotteet.
  2. Klikkaa tuotetta.
  3. Valitse Tila-osiossa, haluatko julkaista tuotteen vai poistaa sen julkaisun.
  4. Klikkaa Tallenna.

Seuraavat tuotetilat näkyvät Handshake > Tuotteet -sivulla:

• Julkaistu – tuote on julkaistu Handshakessa ja se näkyy vähittäiskauppiaille.
  • Odottaa – tuote on valmis julkaistavaksi, mutta et ole vielä julkaissut Handshake-toimittajan profiiliasi.
  • Julkaisematta – tuotteella ei ole kaikkia tarvittavia tietoja tai olet poistanut tuotteen Handshakesta.

Hallinnoi tuotteiden saatavuutta

Kun lisäät Handshake-myyntikanavan Shopify-kauppaasi, oletuksena on, että kaikki tuotteet asetetaan saataville Handshakessa. Jos haluat muuttaa saatavuutta, voit säätää tuotteen saatavuutta Shopify-ylläpitäjässä. Handshaken Tuotteet-sivulla näet yleiskatsauksen kaikista lisättävistä tuotteista varten ja voit muokata tuotteita yksitellen tai erissä.