Usein kysyttyjä kysymyksiä toimituksesta

Etsi vastauksia yleisiin kysymyksiin, jotka koskevat Shopifyn Toimitus-asetuksia.

Miten voin tarjota asiakkaille ilmaista toimitusta?

Voit tarjota asiakkaille ilmaista toimitusta monilla eri tavoilla:

Miten poistan toimituksen digitaalisista tuotteista?

Jos myyt digitaalista lataustuotetta tai palvelua, poista toimitus käytöstä kyseisen tuotteen kohdalla poistamalla valinta kohdasta Tämä on fyysinen tuote tuotteen tietosivulta.

Miten voin lisätä käsittelymaksut toimituskuluihin?

Voit korottaa toimituskuluja tai lisätä käsittelymaksun seuraavilla tavoilla:

Voinko lisätä tuotekohtaisia toimituskuluja?

Voit lisätä tuotekohtaisia toimitussääntöjä käyttämällä toimitusprofiileja. Tuotteiden lisääminen mukautettuun toimitusprofiiliin mahdollistaa tuotekohtaisten toimitusalueiden ja -hintojen luomisen. Saat lisätietoja tutustumalla kohtaan Toimitusprofiilit.

Miten voin lisätä räätälöidyn kuljetusliikkeen omilla kirjautumistunnuksillani?

Jos kaupallasi on Advanced Shopify- tai Shopify Plus -sopimus, tai sillä on kuljetusliikkeen laskemat toimitushinnat, voit lisätä mukautettuja kuljetusliikkeiden tilejä. Voit näyttää neuvotellut hintasi kassalla käyttämällä räätälöityjä kirjautumistunnuksiasi USPS:n, Canada Postin, UPS:n ja FedExin kanssa.

Miten testitarra tulostetaan?

Voit tulostaa testilähetystarran Shopify adminin tai Shopify-sovelluksen Toimitus-sivulla. Testitarran tulostamisesta ei veloiteta.

Miten voin peruuttaa tai mitätöidä lähetystarran?

Voit mitätöidä lähetystarran tilaussivun Huolinnat-osassa.

Miten Shopify veloittaa lähetystarrat minulta?

Lähetystarran hinta laskutetaan Shopify-tililtäsi säännöllisen laskutusjakson mukaan. Jos saavutat lähetystarrojen päivittäisen laskutusrajasi, voit jatkaa lähetystarrojen ostamista summalla, joka vastaa 10:ä prosenttia raja-arvostasi, kun laskua luodaan. Kaikki tänä aikana tehdyt ostokset sisältyvät seuraavaan laskuusi.

Jos peruutat lähetystarran, sen hinta hyvitetään luottona tuleville tarraostoille. Kuluja ei korvata suoraan Shopify-tilillesi.

Voinko tarjota asiakkailleni paikallisen noutovaihtoehdon?

Jos haluat tarjota asiakkaille paikallisen noutovaihtoehdon, lisää ilmainen toimitus ja anna nimi, joka selkeästi osoittaa vaihtoehdon olevan paikallinen nouto:

Shopify Shipping - paikallinen noutohinta 1

Kassalla asiakkaat näkevät esimerkiksi seuraavaa:

Shopify Shipping - paikallinen noutohinta 2

Paljonko maksaa lähetystarran ostaminen Shopify Shippingin kautta?

Lähetystarrojen ostoissa ei ole tarrakohtaista maksua. Sen sijaan sinulta veloitetaan Shopify Shippingin kautta ostetun alennetun tarran hinta. Toimitusmaksut vaihtelevat, mutta voit katsoa esimerkkihintoja saadaksesi paremman käsityksen toimituskuluista.

Miten voin tehdä toimitusmaksut houkuttelevammiksi asiakkailleni?

Voit tehdä toimitusmaksusi houkuttelevammaksi asiakkaillesi kolmella tavalla:

• ilmainen toimitus — voit tarjota ilmaisen toimituksen tilauksille, jotka ylittävät tietyn rahamäärän, kannustaaksesi asiakkaita viimeistelemään maksunsa.
  • laskettu toimitus — voit veloittaa tarkat toimituskulut välttääksesi asiakkaiden yliveloittamista.
  • kiinteä toimitusmaksu — voit tarjota kotimaan asiakkaille kiinteää toimitusmaksua kannustaaksesi viimeistelemään maksun.

Mikä ero on Shopify Shippingin ja laskettujen kulujen välillä?

Jos kauppasi on perustettu Yhdysvalloissa tai Kanadassa, voit käyttää Shopify Shippingiä näyttämään lasketut kulut asiakkaille ja saada alennettuja toimitusmaksuja USPS:ltä tai Canada Postilta.

Jos et ole oikeutettu Shopify Shippingiin, voit tarjota asiakkaillesi laskettuja hintoja kassalla käyttämällä henkilökohtaisia kirjautumistunnuksia USPS:n, Canada Postin, UPS:n, tai FedExin kautta, jos sinulla on Advanced Shopify- tai sitä korkeampi sopimus tai tililläsi on kuljetusliikkeen laskema hinta -toiminto.

Miksi lähetystarrani ladataan tietokoneelleni, kun napautan Tulosta tarra?

Jos käytät Google Chromea, lähetystarrat voivat latautua automaattisesti tietokoneeseen tulostusikkunan avautumisen sijasta.

Voit tulostaa lähetystarran näillä asetuksilla seuraavasti:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.

2. Napauta tilauksen numeroa, jolle olet jo ostanut tarran.

3. Valitse Huolinnat-kohdassa Tulosta tarra. Tämä lataa tarratiedoston tietokoneellesi, jotta voit tulostaa sen.

4. Kun lataus on valmis, etsi ja avaa tiedosto tietokoneeltasi.

5. Avattuasi tiedoston napauta Tulosta.

6. Valitse tulostusvalintaikkunassa tulostin, jota haluat käyttää tarran tulostamiseen.

7. Valitse paperikoko, joka vastaa tarran tulostukseen käyttämääsi tulostinta. Jos käytät tarratulostinta, valitse 4" x 6". Jos käytät pöytätulostinta, valitse 8.5" x 11".

8. Kun olet valinnut oikean tulostimen ja paperikoon, napauta Tulosta.