Usein kysyttyä toimituksesta

Etsi vastauksia yleisiin kysymyksiin, jotka koskevat Lähetys ja toimitus -asetuksia Shopifyssa.

Miten voin tarjota asiakkaille ilmaista toimitusta?

Voit tarjota asiakkaille ilmaista toimitusta monilla eri tavoilla:

Miten poistan toimituksen digitaalisista tuotteista?

Jos myyt digitaalista lataustuotetta tai palvelua, poista toimitus käytöstä kyseisen tuotteen kohdalla poistamalla valinta kohdasta Tämä on fyysinen tuote tuotteen tietosivulta.

Miten voin lisätä käsittelymaksut toimituskuluihin?

Voit korottaa toimituskuluja tai lisätä käsittelymaksun seuraavilla tavoilla:

Voinko lisätä tuotekohtaisia toimituskuluja?

Voit lisätä tuotekohtaisia toimitussääntöjä käyttämällä toimitusprofiileja. Tuotteiden lisääminen mukautettuun toimitusprofiiliin mahdollistaa tuotekohtaisten toimitusalueiden ja -hintojen luomisen. Saat lisätietoja tutustumalla kohtaan Toimitusprofiilit.

Miten voin lisätä räätälöidyn kuljetusliikkeen omilla kirjautumistunnuksillani?

Jos kaupallasi on Advanced Shopify- tai Shopify Plus -sopimus, tai sillä on kuljetusliikkeen laskemat toimitushinnat -ominaisuus, voit lisätä mukautettuja kuljetusliikkeiden tilejä. Voit näyttää neuvotellut hintasi kassalla käyttämällä räätälöityjä USPS:n, Canada Postin, UPS:n ja FedExin kirjautumistunnuksia.

Miten testitarra tulostetaan?

Voit tulostaa testilähetystarran Shopify-ylläpitäjän tai Shopify-sovelluksen Lähetys ja toimitus -sivulla. Testitarran tulostamisesta ei veloiteta.

Miten voin peruuttaa tai mitätöidä lähetystarran?

Voit mitätöidä lähetystarran tilaussivun Jakelut-osassa.

Miten Shopify veloittaa lähetystarrat minulta?

Lähetystarran hinta laskutetaan Shopify-tililtäsi säännöllisen laskutusjakson mukaan. Jos saavutat lähetystarrojen päivittäisen laskutusrajasi, voit jatkaa lähetystarrojen ostamista summalla, joka vastaa 10:ä prosenttia raja-arvostasi, kun laskua luodaan. Kaikki tänä aikana tehdyt ostokset sisältyvät seuraavaan laskuusi.

Jos peruutat lähetystarran, sen hinta hyvitetään luottona tuleville tarraostoille. Kuluja ei korvata suoraan Shopify-tilillesi.

Voinko tarjoaa asiakkailleni paikallisen noudon tai toimituksen vaihtoehtoa?

Jos haluat tarjota asiakkaille paikallisen noudon vaihtoehtoa, määritä nouto.

Noutovaihtoehdolla asiakkaat voivat noutaa verkkotilauksensa vähittäiskaupastasi, kadunvarresta tai muusta valitsemastasi paikasta.

Jos haluat tarjota asiakkaille paikallisen toimituksen vaihtoehtoa, määritä paikallinen toimitus lähetys- ja toimitusasetuksistasi.

Voit luoda kullekin sijainnillesi oman toimitusalueen. Tällöin asiakkailla näkyy paikallisen toimituksen vaihtoehto kassalla, jos heidän osoitteensa on jonkin toimitusalueesi sisällä.

Paljonko maksaa lähetystarran ostaminen Shopify Shippingin kautta?

Lähetystarrojen ostoissa ei ole tarrakohtaista maksua. Sen sijaan sinulta veloitetaan Shopify Shippingin kautta ostetun alennetun tarran hinta. Toimitusmaksut vaihtelevat, mutta voit katsoa esimerkkihintoja saadaksesi paremman käsityksen toimituskuluista.

Miten voin tehdä toimitusmaksut houkuttelevammiksi asiakkailleni?

Voit tehdä toimitusmaksusi houkuttelevammaksi asiakkaillesi kolmella tavalla:

• ilmainen toimitus – voit tarjota ilmaisen toimituksen tietyn rahasumman ylittävissä tilauksissa ja kannustaa näin asiakkaita viimeistelemään ostoksen.
  • laskettu toimitus – voit veloittaa tarkat toimituskulut välttääksesi asiakkaiden yliveloittamisen.
  • kiinteä toimitushinta – voit tarjota kotimaan asiakkaille kiinteähintaista toimitusta kannustaaksesi viimeistelemään ostoksen.

Mikä ero on Shopify Shippingin ja laskettujen kulujen välillä?

Jos kauppasi sijaitsee Yhdysvalloissa tai Kanadassa, voit käyttää Shopify Shippingiä, näyttääksesi lasketut hinnat asiakkaille ja saadaksesi alennettuja toimitusmaksuja USPS:ltä tai Canada Postilta.

Jos et ole oikeutettu Shopify Shippingiin, voit tarjota asiakkaillesi laskettuja hintoja kassalla käyttämällä henkilökohtaisia kirjautumistunnuksia USPS:n, Canada Postin, UPS:n tai FedExin kautta, jos kaupallasi on Advanced Shopify- tai sitä laajempi sopimus tai tililläsi on kuljetusliikkeen laskema hinta -toiminto.

Onko olemassa palveluita, jotka lähettävät tilaukset puolestani?

Kyllä. Jos suoratoimitat tai myyt tarvetulostustuotteita, kyseiset palvelut todennäköisesti lähettävät tuotteitasi puolestasi.

Jos myyt omia tuotteitasi, voit tutustua eri varasto- ja jakeluvaihtoehtoihin, kuten Shopifyn jakeluverkostoon, Fulfillment by Amazon ‑palveluun tai muihin paikallisiin varastoihin. Voit lähettää tuotteesi näille palveluntarjoajille, jolloin ne käsittelevät ja lähettävät tilauksesi asiakkaillesi.

Shopifyn jakeluverkostolla on varastoja ympäri Yhdysvaltoja ja Kanadaa, ja se hoitaa tilaustesi lähettämisen puolestasi ylläpitäen samalla brändiäsi ja viestintääsi.

Miksi lähetystarra ladataan tietokoneelleni, kun klikkaan Tulosta tarra?

Jos käytät Google Chromea, lähetystarrat voivat latautua automaattisesti tietokoneeseen tulostusikkunan avautumisen sijasta.

Voit tulostaa lähetystarran näillä asetuksilla seuraavasti:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.

2. Klikkaa tilauksen numeroa, jolle olet jo ostanut tarran.

3. Valitse Jakelut-kohdassa Tulosta tarra. Tämä lataa tarratiedoston tietokoneellesi, jotta voit tulostaa sen.

4. Kun lataus on valmis, etsi ja avaa tiedosto tietokoneeltasi.

5. Avattuasi tiedoston klikkaa Tulosta.

6. Valitse tulostusvalintaikkunassa tulostin, jota haluat käyttää tarran tulostamiseen.

7. Valitse paperikoko, joka vastaa tarran tulostukseen käyttämääsi tulostinta. Jos käytät tarratulostinta, valitse 4" x 6". Jos käytät pöytätulostinta, valitse 8.5" x 11".

8. Kun olet valinnut oikean tulostimen ja paperikoon, klikkaa Tulosta.