Odotetut tilaukset

Voit varmistaa, että Shopifyn jakeluverkosto on valmis jakelemaan tilauksiasi syöttämällä tulevat odotetut tilaukset seuraavien 90 päivän ajalta. Voit myös tarkastella aiempia odotettuja tilauksia ja toteutuneita tilauksia, jotta sinun on helpompi asettaa odotuksia.

Päivitä viikoittain sen viikon odotetut tilaukset, johon on aikaa kolme maanantaita senhetkisestä päivästä. Tätä viikkoa kutsutaan "kohdeviikoksi" tai "tämänhetkiseksi säätöjaksoksi". Jos esimerkiksi syötät odotetut tilaukset keskiviikkona 2. syyskuuta, tämänhetkinen säätöjaksosi alkaisi maanantaista 21. syyskuuta. Ajanjaksoa tämänhetkisen säätöjakson lopusta 90 päivän päähän tästä päivästä kutsutaan "tuleva säätöjaksoksi".

Milloin säätöjä tehdään

Aina, kun tarkastelet odotettuja tilauksia ja ne näyttävät virheellisiltä, säädä odotetut tilaukset tarkemmiksi. Varmista, että odotetuissa tilauksissasi otetaan huomioon mahdolliset tapahtumat, alennusmyynnit tai tarjoukset, joita yrityksesi suunnittelee tarjoavansa.

Nykyisen säätöjaksosi tarkasteleminen

1. Siirry Shopify ylläpitäjä -sivulta valintaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Odotetut tilaukset -kohdassa Säädä.
  3. Tee tarvittavat säädöt odotettujen tilausten määriin ja lisää tarvittavat tiedot.
  4. Klikkaa Tallenna.

Tulevan säätöjaksosi tarkasteleminen

1. Siirry Shopify ylläpitäjä -sivulta valintaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Odotetut tilaukset -kohdassa Säädä.
  3. Säädä päivämääräalueeksi tarkasteltava ajanjakso.
  4. Tee Tulevat säätöjaksot -kohdassa tarvittavat säädöt odotettujen tilausten määriin ja lisää tarvittavat tiedot.
  5. Klikkaa Tallenna.

Säädä odotettuja tilauksia joukkotoimintona

Voit muuttaa kaikkia odotettuja tilauksiasi tiettynä ajanjaksona käyttämällä prosentuaalista muutosta tai kiinteää yksikkömäärän muutosta. Voit esimerkiksi muuttaa kaikkia odotettuja tilauksia, jotka on tehty ajalla 12.–28. elokuuta vähentämällä niiden määrää 5 prosentilla tai lisäämällä niiden määrä 50:llä.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify ylläpitäjä -sivulta valintaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Odotetut tilaukset -kohdassa Säädä.
  3. Klikkaa Käytä säädön joukkotoimintoa.
  4. Valitse päivämääräalue.
  5. Syötä säädön tyyppi ja määrä.
  6. Valinnainen: Lisää tarvittavat tiedot säätöön.
  7. Klikkaa Tallenna.

Aiempien säätöjaksojen tarkasteleminen

Voit tarkastella aiempia säätöjaksoja, jotta voit tarkistaa, miten tarkkoja ne olivat. Odotettu tilausmäärä näkyy päivän toteutuneen tilausmäärän vieressä. Tarkastelemalla aiempien odotettujen tilausten tarkkuutta voit tehdä tarkempia tilauksia jatkossa, mikä auttaa jakelukeskuksia varautumaan riittävillä resursseilla, jotta ne voivat käsitellä tilauksesi asianmukaisesti.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify ylläpitäjä -sivulta valintaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Odotetut tilaukset -kohdassa Säädä.
  3. Valitse päivämääräalue, jonka ajalta haluat näyttää aiemmat odotetut tilaukset.