Seurantatietojen lisääminen

Voit lisätä tekemääsi saapuvaan siirtoon seurantanumeron ja arvioidun saapumisajan Shopify Fulfillment Network -sovelluksessa. Jos toimittaja lähettää siirron suoraan jakelukeskukseen, saat seurantanumeron ottamalla yhteyttä jakelukeskukseen. Jos sinulla ei ole seurantanumeroa, sinun on lisättävä muita seurantatietoja. Jos lähetyksesi on osakuormalähetys (LTL), lisää pro-numero. Jos lähetys on täyskuormalähetys (FTL), lisää rahtikirja (BOL).

Ilmoita jakelukeskukselle, milloin keskus voi odottaa saapuvaa siirtoasi lisäämällä siihen seurantatiedot sen jälkeen, kun olet pakannut, merkinnyt ja lähettänyt tuotteesi.

Lisää seurantatiedot

Seurantanumero tai tiedot näkyvät yksittäisten saapuvien siirtojen sivulla.

Muista lisätä arvioitu saapumispäivä heti kun tiedät, milloin jakelukeskus voi odottaa lähetyksesi saapuvan.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa Sovellus > Shopifyn jakeluverkosto -kohtaan.
  2. Klikkaa Saapuvat siirrot ja avaa lähetetty siirto.
  3. klikkaa Seurantatiedot-osiossa Lisää seurantanumero -valintaa.
  4. Anna seurantanumero, pro-numero tai BOL.
  5. Valitse Kuljetusliike-alasvetovalikosta kuljetusliikkeesi. Jos kuljetusliikettä ei ole luettelossa, valitse muu ja anna seurannan URL-osoite.
  6. Klikkaa Tallenna seurantanumero -valintaa.

Arvioidun saapumispäivän lisääminen

1. Siirry Shopify adminissa Sovellus > Shopifyn jakeluverkosto -kohtaan.
  2. Klikkaa Saapuvat siirrot ja avaa lähetetty siirto.
  3. klikkaa Seurantatiedot-osiossa Lisää arvioitu saapumispäivä -valintaa.
  4. Valitse päivä, jolloin odotat siirron saapuvan jakelukeskukseen.
  5. Klikkaa Tallenna päivä -valintaa.