Saapuvan siirron luominen

Kun olet lisännyt tarvittavat tuotetiedot, aloita saapuvan varastosi siirtäminen johonkin Shopifyn jakelukeskukseen seuraavasti.

Muista lisätä seurantatiedot siirron luonnin yhteydessä. Jos sinulla ei ole seurantatietoja siirron luonnin yhteydessä, varmista, että muokkaat siirtoa ja lisäät tiedot, kun sinulla on. Voit periä ylimääräisiä käsittelykuluja, jos lähetys saapuu Shopifyn Jakeluverkon varastoon ilman seurantatietoja.

Voit siirtää enintään 500 rivikohtaa kerrallaan.

Saapuvan siirron luominen

1. Siirry Shopify ylläpitäjä -sivulta valintaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Saapuvat siirrot > Luo saapuva siirto.
  3. Valitse siirron lähtöpaikka.
  4. Valinnainen: Jos haluat muuttaa lähtöpaikan varastotasoja, poista valinta kohdasta Vähennä tuotteet tämän sijainnin varastosta.
  5. Valitse siirron kohde.
  6. Lisää tuotteet siirtoon. Jos haluat lähettää tuotteet CSV-tiedostoa käyttämällä, tutustu kohtaan Tuotteiden lähettäminen CSV-tiedoston kautta.
  7. Klikkaa Lähetä saapuva siirto.

Pakkaa sitten saapuvat siirrot ja merkitse ne tarroilla.

Toimittajan lisääminen

Sen sijaan, että valitsisit jonkin omista sijainneistasi siirron lähtöpaikaksi, voit luoda toimittajaprofiileja, joita voit käyttää lähtöpaikkana. Kun olet luonut toimittajan, voit valita toimittajan lähtöpaikassa tulevia siirtoja varten.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify ylläpitäjä -sivulta valintaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Saapuvat siirrot > Luo saapuva siirto.
  3. Klikkaa Lähtöpaikka-alasvetovalikosta Lisää toimittaja ja lisää toimittajan tiedot.
  4. Klikkaa Tallenna toimittaja.

Kun olet luonut toimittajan, voit joko poistaa uuden siirron tai jatkaa uuden saapuvan siirron luomista.

Toimittajan tietojen muokkaaminen

Voit muokata toimittajan tietoja lisäämällä toimittajan uuteen saapuvaan siirtoon ja muuttamalla sitten toimittajan tietoja. Tämän jälkeen voit poistaa uuden siirron tai jatkaa uuden saapuvan siirron luomista.

Kun olet lähettänyt siirron, toimittajan osoitetta ei voida muokata eikä se muutu, jos muokkaat toisen siirron osoitetta.

Toimittajan nimen muuttaminen muuttaa toimittajan nimen kaikissa olemassa olevissa siirroissa.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify ylläpitäjä -sivulta valintaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Saapuvat siirrot > Luo saapuva siirto.
  3. Valitse toimittaja alasvetovalikosta kohdassa Lähtöpaikka.
  4. Klikkaa Näytä toimittajan tiedot > Muokkaa.
  5. Tee tarvittavat muutokset ja klikkaa sitten Tallenna toimittaja.

Tuotteiden lähettäminen CSV-tiedoston kautta

Voit lähettää tuotteita saapuvaan siirtoon CSV-tiedoston avulla sen sijaan, että ne lisättäisiin manuaalisesti. Kun luot saapuvan siirron, voit klikata Lisää tuotteita CSV-tiedoston kautta ja lähettää muotoillun CSV-tiedoston. Voit joko ladata CSV-tiedoston mallin kaupasta tai luoda CSV-tiedoston manuaalisesti.

CSV-tiedoston mallin lataaminen

CSV-mallitiedosto sisältää kaikki tuotteet, jotka ovat oikeutettuja Shopifyn jakeluverkostoon. Jokaisen tuotteen varastomäärä on oletusarvoisesti 0.

Kun olet ladannut mallin, muokkaa sitä varastoa, jonka haluat sisällyttää siirtoon. Tuotteita, joiden varastomäärä CSV-tiedostossa on 0, ei lisätä saapuvaan siirtoon.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify ylläpitäjä -sivulta valintaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Saapuvat siirrot > Luo saapuva siirto.
  3. Klikkaa Tuo CSV-tiedostosta.
  4. Klikkaa Lataa valmiiksi muotoiltu CSV-tiedoston malli.

CSV-tiedoston luominen manuaalisesti

Voit luoda CSV-tiedoston käyttämällä taulukkolaskentaohjelmaa, kuten Google Sheets -ohjelmaa. Tiedosto vaatii vain SKU- ja Quantity-otsikot. Lisää jokaiselle riville otsikoiden jälkeen SKU-koodi ja tuotteen varastomäärä, jonka haluat lisätä varaston siirtoon. Kaikkien SKU-koodien on oltava Shopifyn jakeluverkostoon oikeutettujen tuotteiden koodeja. Kun olet lisännyt tuotteesi, varmista, että olet tallentanut taulukkolaskentatiedoston CSV-tiedostoon.