Erityishankkeiden lähettäminen

Voit pyytää jakelukeskusta tekemään tuotteidesi varastoimisen ja toimittamisen ylittäviä lisätöitä. Tällaisia lisätöitä ovat esimerkiksi viivakoodien liittäminen tuotteisiisi. Jos haluat lähettää pyynnön, luo erityishanke Shopify-ylläpitäjäsi Shopifyn jakeluverkoston sovelluksessa.

Voit pyytää erityisprojekteja kaikkeen saapuviin siirtoihin ja tilauksiin tarvittavan normaalin työn ylittävään työhön:

• tuotteen kokoaminen
  • tuotteen muokkaus
  • varustelu
  • laadunvalvonta.

Erityishanketta koskeva pyyntösi lähetetään Merchant Experience ‑koordinaattorille, joka hyväksyy tai hylkää pyyntösi tiettyjen vaatimusten perusteella.

Erityishanketta koskevat vaatimukset

Jotta voit ajoittaa ja arvioida erikoisprojektin, Shopifyn jakeluverkostotiimin on tiedettävä pyydetyn työmäärän yksityiskohdat. Sisällytä valokuvia ja videoita prosesseista tarkkuuden varmistamiseksi. Merkintää lukuun ottamatta jokaisella erikoisprojektilla on tunnin minimiveloitus. Tämä tarkoittaa, että jos tilaat projektin, jonka kokonaiskesto on alle tunti, sinulta veloitetaan tunnin työ.

Jokaiseen erityishankepyyntöön on sisällytettävä seuraavat tiedot:

• kaikki asiaan liittyvät SKU-koodit
  • kaikki tarvittavat SKU-koodittomat tarvikkeet
  • yksityiskohtaiset kokoamisohjeet (tarvittaessa valokuvia ja videoita)
  • vaaditut määrät
  • hankkeen määräpäivä
  • tarvittaessa kaikki asiaan liittyvät hankkeet tai saapuvat siirrot
  • tarvittaessa kaikki mahdollisesti luotavat uudet SKU-koodit
  • tarvittaessa ensisijainen jakelukeskus.

Erityishankeprosessi

Pyydä erityishanketta ensin Shopify-ylläpitäjäsi Shopifyn jakeluverkoston sovelluksessa. Merchant Experience ‑koordinaattori tarkistaa pyyntösi 48 tunnin kuluessa.

Jos pyyntösi hyväksytään, se näkyy Shopifyn jakeluverkoston sovelluksessasi kohdassa Erityishankkeet > Edellyttää toimenpiteitä. Pyynnössä kaikki aika- ja kustannusarviot ovat tarkasteltavissa milloin tahansa. Hyväksyntäsi jälkeen hanke lähetetään jakelukeskuksiin.

Jos pyyntösi hylätään, se näkyy Shopifyn jakeluverkoston sovelluksessa kohdassa Erityishankkeet > Hylätty. Mahdollisia syitä voivat olla seuraavat:

• puutteellinen varasto
  • pyynnön katsotaan olevan varaston kapasiteetin tai osaamisen ulkopuolella
  • tarvittavia työkaluja tai laitteita ei ole käytettävissä.

Erityishankkeen pyytäminen

Kun pyydät hanketta, varmista, että kirjoitat hankkeelle erittäin yksityiskohtaiset ohjeet.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto > Erityishankkeet.
  2. Klikkaa Pyydä hanketta.
  3. Valitse hankkeen tyyppi ja klikkaa sitten Vahvista hankkeen tyyppi.
  4. Anna hankkeelle nimi. Jos valitsit Kokoamishankkeen, kirjoita Tuote-kenttään kokoamista vaativien tuotteiden SKU-koodit.
  5. Anna Ohjeet-kohdassa erityishankkeesi yksityiskohtaiset ohjeet. Varmista, että sisällytät kaikki tarvittavat tiedot.
  6. Valinnainen: Lisää erityishankkeeseen liitetiedostoja, kuten valokuvia tai videoita.
  7. Klikkaa Pyydä hanketta.