Varastoilmoitukset

Shopify käyttää tuoteversion myyntihistoriaa ja jakelukeskuksessa käytettävissä olevaa määrää arvioidessaan, kuinka monen päivän varaston olet jättänyt tietylle tuoteversiolle.

Varaston tarkastelu

klikkaa Shopifyn jakeluverkkosovelluksessa Varasto-valintaa, jolloin näet, monenko päivän tuoteversiovarasto sinulla on jakelukeskuksessa.

Varaston päivien määrä näkyy taulukon viimeisessä sarakkeessa.

Varastoilmoitusten asettaminen

Voit määrittää ilmoituksia, jotka muistuttavat sinua täyttämään jakelukeskusten varastot, kun varaston arvioituun loppumispäivään on tietty määrä päiviä jäljellä. Sinulle ilmoitetaan, kun minkä tahansa tuoteversion varastopäivien määrä alittaa asettamasi vähimmäismäärän. Varaston ilmoitukset näkyvät Shopifyn jakeluverkostosovelluksen Yhteenveto ja Varasto -välilehdissä.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Asetukset-valintaa Shopifyn jakeluverkostosovelluksessa.
  2. Aseta tuotteiden tarvitsemat varastopäivien vähimmäismäärät Varastoilmoitukset-kohdassa.