Varastoilmoitukset

Shopify käyttää tuoteversion myyntihistoriaa ja jakelukeskuksessa käytettävissä olevaa määrää arvioidessaan, kuinka monen päivän varaston olet jättänyt tietylle tuoteversiolle.

Varaston tarkastelu

klikkaa Shopifyn jakeluverkkosovelluksessa Varasto-valintaa, jolloin näet, monenko päivän tuoteversiovarasto sinulla on jakelukeskuksessa.

Varaston päivien määrä näkyy taulukon viimeisessä sarakkeessa.

Varastoilmoitusten asettaminen

Voit määrittää ilmoituksia, jotka muistuttavat sinua täydentämään jakelukeskuksissa olevaa varastoasi.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Asetukset-valintaa Shopifyn jakeluverkostosovelluksessa.
  2. Aseta tuotteiden tarvitsemat varastopäivien vähimmäismäärät Varastoilmoitukset-kohdassa.

Saat ilmoituksen, kun tuoteversion varastopäivien määrä laskee tämän vähimmäismäärän alle. Varastoilmoitukset näkyvät Kotisivu- ja Varasto-sivulla.