Aktivoi toimitus Canada Postilla

Jos käytät Shopify Shippingiä toimituksiin Yhdysvalloissa ja Kanadassa sijaitsevista huolintapaikoista, voit näyttää lasketut hinnat asiakkaillesi. Et tarvitse Canada Post -tiliä, ja hinnat lisätään oletuksena Shopify adminissa.

Jos sinulla on räätälöity Canada Post -tili, voit näyttää lasketut toimitusmaksut asiakkaillesi kassalla.

Käytä omaa Canada Post -tiliäsi

Jos olet neuvotellut alennettuja toimitusmaksuja Canada Postin kanssa, voit näyttää neuvotellut maksut kassalla yhdistämällä Canada Postin Ratkaisut pienyritykselle -tilisi Shopify-tiliisi.

Kun olet yhdistänyt tilin, neuvoteltavat hinnat tarjotaan asiakkaillesi kassalla. Nämä hinnat eivät korvaa Shopify adminissa Shopify Shippingin avulla ostettavien lähetystarrojen hintoja.

Vaiheet:

1. Kirjaudu Canada Postin kehittäjäohjelman verkkosivustoon käyttämällä Canada Post Solutionsin pienyritystilin käyttäjätunnusta ja salasanaa. Jos sinulla on jo tili, valitse tilinumerosi pudotusvalikosta. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, napauta Liity nyt.

2. Kopioi Aloitus-sivulla käyttäjätunnus ja salasana, jotka näkyvät API-avaimet-taulukon Tuotanto-kohdassa. Ne sisältyvät Avaimen numeroon:

Avaimen numero sisältää kaksi osaa, jotka erotetaan merkillä :. Ensimmäinen osa on käyttäjätunnuksesi ja toinen osa salasanasi. Varmista, että et sisällytä :-merkkiä, kun kopioit käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

1. Napauta Kuljetusliikkeiden tilit -kohdasta Yhdistä kuljetusliikkeen tili.

2. Napauta Yhdistä tili Canada Post -kohdan vierestä.

3. Syötä Yhdistä Canada Post -valintaikkunassa tilisi tiedot (mukaan lukien käyttäjätunnus ja salasana, jotka olet kopioinut Canada Postin kehittäjäohjelman tililtäsi).

Asiakasnumero Canada Post Solutionsin pienyritystilien asiakasnumerosi.
Tuotannon salasana Avaimen numeroosi sisältyvä salasana. Se on Canada Postin kehittäjäohjelman tilin API-avaimet-taulukossa.
Tuotannon käyttäjätunnus Avaimen numeroon sisältyvä salasana. Se on Canada Postin kehittäjäohjelman tilin API-avaimet-taulukossa.
Sopimuksen numero (valinnainen) Sopimuksen toimitustilin numero (valinnainen).
  1. Jos haluat lisätä neuvotellut hinnat olemassa oleville toimitusalueille, napauta Lisää hinnat olemassa oleville toimitusalueille. Tämä korvaa nykyiset Canada Postin hinnat ja lisää ne kaikille lähetysalueille; myös sellaisiin, joita et tällä hetkellä käytä Canada Postin maksuille.

2. Napauta Tallenna.

3. Jos kaupassasi käsitellään suuri määrä tilauksia, pyydä API-hintarajan nosto Canada Postilta. Oletusarvoisesti Canada Post API tekee tarjouksia vain enintään 20 toimitusmaksusta minuutissa. Jos Canada Post hyväksyy API-hintarajan korotuspyynnön, tilisi voi noutaa jopa 400 toimitusmaksua minuutissa.