Aktivoi UPS:lle lasketut toimituskulut

Voit näyttää kassalla UPS:n laskemat toimitushinnat. Sinun on määritettävä UPS-tilisi ja yhdistettävä se sitten Shopify Adminiin.

Kun olet yhdistänyt UPS-tilisi Shopify adminiin, voit ottaa UPS:n laskemat hinnat käyttöön.

Jos kauppasi sijaitsee Yhdysvalloissa, voit:

UPS:n laskettujen toimituskulujen aktivoimisen vaatimukset

Jotta voisit aktivoida UPS:n lasketut hinnat kassalla, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Sinulla on oltava UPS-tili, jolla on tilinumero (jota kutsutaan myös lähettäjän numeroksi.
  • Kauppasi käytössä on oltava Advanced Shopify- tai Plus-sopimus. Jos käytät Shopify-sopimusta, voit lisätä tämän ominaisuuden kuukausimaksua vastaan tai siirtyä kuukausilaskutuksesta vuosilaskutukseen. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä Shopify-tukeen.

Vaihe 1: UPS-tilin rekisteröiminen

Jos sinulla ei vielä ole UPS-tiliä, voit rekisteröidä sellaisen.

Tee näin:

1. Siirry UPS:n verkkosivulle.
  2. Rekisteröi tili käyttämällä jotakin kumppanisivustoa tai täyttämällä lomake tarpeen mukaan.
  3. Hyväksy UPS-teknologiasopimus ja klikkaa Rekisteröidy.
  4. Viimeistele rekisteröityminen vahvistamalla sähköpostiosoitteesi.

Vaihe 2: UPS-tilinumeron hankkiminen

Sen mukaan milloin ja miten loit UPS-tilisi, siihen ei välttämättä ole vielä liitetty tilinumeroa (jota kutsutaan myös lähettäjän numeroksi). Voit tarkistaa, onko tililläsi jo tilinumero, vai rekisteröidäänkö sellainen.

Tilinumeron etsiminen

Jos sinulla on jo tilinumero, voit etsiä sen UPS-laskun kopiosta tai kirjautumalla UPS-tilillesi. Jos sinulla ei ole tilinumeroa, voit rekisteröidä sellaisen verkossa.

Tee näin:

1. Kirjaudu tilillesi UPS:n verkkosivuilla.
  2. Valitse sivun oikean yläkulman tilivalikosta Maksuvaihtoehdot.

Tilinumerosi näkyy Omat maksutavat -kohdan Numero-sarakkeessa (tilinumerosi on samanlaisessa muodossa kuin 123AB4). Jos tilinumeroa ei näy siellä, rekisteröi sellainen verkossa.

UPS:n tilinumeron rekisteröiminen

Jos UPS-tiliisi ei ole vielä yhdistetty tilinumeroa, rekisteröi sellainen.

Tee näin:

1. Kirjaudu tilillesi UPS:n verkkosivuilla.
  2. Valitse sivun oikean yläkulman tilivalikosta Maksuvaihtoehdot.
  3. Valitse Lisää maksutapa -valikosta Lisää uusi tili ja klikkaa Lisää.
  4. Valitse osoite, jolla haluat rekisteröityä, ja klikkaa Seuraava.
  5. Anna vastaukset toimitusprofiiliisi liittyviin kysymyksiin.

Nyt voit kirjoittaa UPS-tiliin yhdistettävän tilinumerosi.

Vaihe 3: Osoitteen vahvistaminen

Sinun on vahvistettava tilisi osoitteella, joka on liitetty tilinumeroosi.

Tee näin:

1. Kirjaudu tilillesi UPS:n verkkosivuilla.
  2. Valitse sivun oikean yläkulman tilivalikosta Maksuvaihtoehdot.
  3. Etsi Omat maksutavat -kohdassa oikea tili ja klikkaa sitten Muokkaa.
  4. Avaa kohta Sijainnin osoite.
  5. Valtuuta tili käyttämällä tämän kohdan maa- ja postinumero-syötteitä.

Vaihe 4: Laskun vahvistaminen

Jos olet saanut laskun viimeisten 90 päivän aikana (tai viimeisten 45 päivän aikana tileille, jotka eivät ole Yhdysvalloissa tai Kanadassa), sinun on valtuutettava tilisi jollakin kolmesta viimeisestä laskustasi. Jos et ole saanut laskua kyseisenä aikana, sinun ei tarvitse suorittaa tätä vaihetta.

Jos olet kirjautunut UPS-laskutuskeskukseen, voit katsella laskujasi verkossa.

Tee näin:

1. Kirjaudu UPS-laskutuskeskukseen.
  2. klikkaa Pikalinkit-kohdassa Näytä lasku.
  3. Valitse käytettävä lasku klikkaamalla laskun numeroa.
  4. Klikkaa Näytä/lataa laskun tiedot.

UPS-lasku sisältää seuraavat tiedot:

• Laskun päivämäärä, laskun numero ja ohjaustunnus näkyvät laskun oikeassa yläkulmassa kohdassa Toimituspalvelun lasku.
  • Laskun summa näkyy sen alaosassa kohdan Maksettava summa tämän jakson aikana vieressä. Jos tämä summa on 0, käytä Tämän jakson veloitukset -summaa, joka näkyy kohdassa Veloitusten yhteenveto.

Vaihe 6: UPS-tilin yhdistäminen

Sinun täytyy rekisteröidä UPS-tili ja saada UPS-lasku, ennen kuin voit yhdistää UPS-tilisi Shopifyihin.

Kun yhdistät tilisi, voit valita, käytetäänkö UPS:n määrittämiä jälleenmyynnin toimituskuluja vai toimitushintoja, jotka yrityksesi on neuvotellut UPS:n kanssa. Neuvoteltujen hintojen tuleminen näkyviin kassallasi voi kestää kolme arkipäivää. Jos ne eivät näy kolmen arkipäivän kuluttua, ota yhteyttä Shopify-tukeen.

Tee näin:

Kun olet yhdistänyt UPS-tilisi Shopifyhin, UPS-tilisi tilisivun Lisäkäyttäjät-osioon tulee uusi merkintä. Tämä on UPS-tiliisi yhdistetty Shopify-tili. Se sisältää tilin tunnuksen, jota et välttämättä tunnista, ja Shopify-tiliisi yhdistetyn sähköpostiosoitteen. Tämä tili on pakollinen. Jos poistat sen, menetät UPS- ja Shopify-tiliesi välisen yhteyden, ja sinun on otettava yhteyttä Shopify-tukeen ratkaistaksesi ongelman.

Vaihe 6: Kuljetuspalvelun laskemien toimituskulujen testaaminen

Kun olet yhdistänyt kolmannen osapuolen kuljetuspalvelun Shopify adminiin, voit testata tilisi integraatiota ja esikatsella Shopify adminissa tiettyjen pakettityyppien ja eri kokoisten pakettien ja määränpäiden laskettuja toimituskuluja.

Testauksen aikana näytettävät toimituskulut ovat esimerkkihintoja, ja ne saattavat poiketa asiakkaille kassalla näytettävistä toimituskuluista.

Vaihe 7: Kuljetuspalvelun laskemien toimituskulujen asettaminen

Aseta UPS:n Postin laskemat toimituskulut, jotta ne näkyvät asiakkaillesi kassalla.

Tuen saaminen

Jos sinulla on ongelmia UPS-tilin määrityksessä, voit käydä UPS:n ohje- ja tukikeskuksessa tai ottaa yhteyttä UPS:n asiakastukeen:

Tukea UPS-tilin määritystä varten
Maa Yhteysnumero
Yhdysvallat 1-800-742-5877
Kanada 1-800-742-5877
Yhdistynyt kuningaskunta 03457 877 877

Jos sinulla on ongelmia UPS-tilisi yhdistämisessä Shopifyhin, ota yhteyttä Shopify-tukeen.

UPS:n laskemien toimituskulujen poistaminen käytöstä

Jos et enää halua käyttää UPS:n laskemia toimituskuluja asiakkaillesi kassalla, sinun on katkaistava tilisi yhteys Shopify Administa kuljetuspalveluun.

UPS-tilityypit

Erilaisten UPS:n tilityyppien kuvaus
Tilin tyyppi Tapa Kuvaus
Päivittäinen nouto Nouto UPS-kuljettaja pysähtyy sijainnissasi kerran arkipäivän aikana aikataulun mukaisesti. Voit ajoittaa päivittäiset noudot osoitteessa UPS.com. Saat lisätietoja tästä palvelusta tutustumalla kohtaan Päivittäinen nouto.
Kertanouto Nouto Pyydät UPS:ää noutamaan pakettisi ajoittamalla noudon verkossa tai puhelimitse tarpeen mukaan. Saat lisätietoja tästä palvelusta tutustumalla kohtaan UPS On-Call Pickup.
Asiakaslaskuri Drop-off Jätät paketit UPS-asiakaskeskukseen (UPS-kauppa, toimipaikat, valtuutetut toimituspisteet ja UPS:n toimipaikat).
Jakelukeskus Drop-off Voit jättää paketteja UPS-itsepalvelupisteeseen.
Lentorahtikeskus Drop-off Voit jättää paketteja lentorahtikeskukseen.