Mukautetut jakelupalvelut

Voit käyttää jakelupalvelua Shopifylla edellyttäen, että käyttämäsi varasto voi käsitellä tilauksia sähköpostitse. Jos jakelupalvelu tarvitsee muunlaisia yhteyksiä, voit palkata Shopify Partnerin kehittämään mukautetun sovelluksen.

Aktivoi jakelupalvelu

Tee näin:

Määritä tuotteillesi jakelu mukautetulla palvelullasi

Tee näin:

1. Valitse mukautetulla palvelulla jaeltava tuote kaupan Tuotteet-sivulta.
  2. Valitse käytettävä jakelupalvelu Varasto-kohdan Varastoa tullaan täydentämään sijainnissa -pudotusvalikosta.
  3. Tallenna muutokset klikkaamalla Tallenna.

Lähetä jakelupyyntö mukautettuun jakelupalveluusi

Kun tilaus on valmis lähetettäväksi mukautetulla jakelupalvelulla, merkitse tilaus jaelluksi Shopify Adminissa.

Poista mukautettu jakelupalvelu

Jos et enää halua käyttää tiettyä jakelupalvelua, varmista ettet tarjoa sen hintoja asiakkaille kassalla. Jos tilisi on moitteettomassa kunnossa jakelupalvelun kanssa, voit ottaa palvelun uudelleen käyttöön milloin tahansa.