Lisää huolintapalvelu

Voit käyttää huolintapalvelua Shopifylla edellyttäen, että käyttämäsi varasto voi käsitellä tilauksia sähköpostitse. Jos varasto tarvitsee enemmän yhteyksiä, voit työskennellä Shopify Expert API -kehittäjän kanssa räätälöidyn sovelluksen kehittämiseksi.

Aktivoi huolintapalvelu

Vaiheet:

1. Napauta Muut toimitustavat > Mukautettu tilauksen täyttäminen ja sitten Lisää huolintapalvelu.

2. Kirjoita lomakkeeseen:

- räätälöidyn huolintapalvelun tarjoajan nimi - räätälöidyn huolintapalvelun tarjoajan sähköpostiosoite.

Kun merkitset tuotteen tai tilauksen huolituksi Shopify adminissa, huolintapalveluun lähetetään sähköposti, jossa on kaikki tilaustiedot, jotta huolinta voidaan tehdä puolestasi.

1. Napauta Lisää huolintapalvelu.

Aseta tuotteillesi huolinta räätälöidyllä palvelulla

Jos käytät tuotteelle kolmannen osapuolen huolintapalvelua, et voi varastoida tuotetta hallitsemissasi sijainneissa.

Vaiheet:

1. Valitse räätälöidyllä palvelulla huolittava tuote kaupan Tuotteet-sivulla.

2. Valitse käytettävä palvelu Varasto-kohdan Varastonhallintaa hoitaa -alasvetovalikosta.

3. Tallenna muutokset napauttamalla Tallenna.

Lähetä myydyt rivikohdat räätälöityyn huolintaan

Huolintapalvelu ei toimita tuotetta, ennen kuin merkitset tilauksen huolituksi Shopify adminissa.