Testikuljetusliikkeen laskemat toimituskulut

Jos sinulla on Canada postin, FedExin tai UPS:n tili, voit testata tilisi integroinnin ja tarkastella laskettuja toimitusmaksuja Shopify Adminissa.

Sinulla on oltava kuljetusliikkeen laskema toimitusominaisuus Shopify-sopimuksessasi, jotta voit yhdistää omat kuljetusliikkeiden tilisi Shopifyhin. Tämä ominaisuus sisältyy Advanced Shopify- ja Shopify Plus -sopimuksiin, ja se voidaan lisätä mihin tahansa sopimukseen kuukausimaksua vastaan.

Jos kuitenkin käytössäsi on Shopify-sopimus tai sitä alempi sopimus ja siirryt kuukausilaskutuksesta vuosilaskutukseen, voit pyytää, että kolmannen osapuolen lasketut toimituskulut -ominaisuus lisätään sopimukseesi ilmaiseksi. Lisätietoja asiasta saat Shopify-tuelta.

Näytä esimerkkikuljetusliikkeen laskemat toimitusmaksut

Kun olet yhdistänyt Canada postin, FedExintai UPS:n tilisi Shopify Adminissa, voit tarkastella esimerkkitoimitusmaksuja tiettyjen pakettityyppien, kokojen ja kohteiden osalta.

1. klikkaa Tilit ja integroinnit ‑osassa Hallinnoi integrointeja.
  2. Avaa testityökalu klikkaamalla Testitili.
  3. Valitse paketin tyyppi ja syötä koko ja paino. "Lähetysosoite-" ja "Toimitus" -kenttiin täytetään oletusarvoiset sijaintitiedot. Muuta lähettäjän ja vastaanottajan osoitetietoja, jotta voit tarkastella kohteen toimitusmaksuja.
  4. Näytä esimerkkihinnat klikkaamalla kohtaa Testihinnat.
  5. Sulje ikkuna klikkaamalla Sulje tai X, tai syötä eri paketin tiedot klikkaamalla Tiedot-välilehteä.