Osta lähetys- ja palautustarroja Shopifyssa käyttämällä omaa UPS-tiliäsi

Shopify tarjoaa hinnoiltaan ja sopivuudeltaan parhaat saatavilla olevat palvelut UPS:n toimitusaikatietoihin pohjautuen. Jos liität oman UPS-tilisi Shopifyhin, voit ostaa UPS:n lähetystarroja suoraan Shopify Adminissa käyttämällä UPS-tiliisi yhdistettyjä hintoja ja maksamalla ne UPS:n laskulla. UPS-tilisi kautta ostetut tarrat voidaan jaella vain Yhdysvalloissa.

Käytä omaa UPS-tiliäsi vain, jos et halua ostaa UPS-lähetystarroja Shopify Shippingin kautta tarjottuun alennettuun hintaan

Lisää oma UPS-tili toimitusasetuksiin

Kun käytät omaa UPS-tiliäsi UPS:n lähetys- ja -palautustarrojen ostamiseen, saat UPS-tiliisi yhdistetyt toimituskulut, ja sinua laskutetaan UPS:n (ei Shopifyn) kautta.

Tee näin:

1. Valitse Kuljetusliikkeiden tilit -osiossa jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Jos olet jo lisännyt UPS-tilin, klikkaa Hallinnoi kuljetusliikkeitä -painiketta.
    • Jos näet Yhdistä kuljetusliikkeiden tilit -valinnan, yhdistä UPS-tilisi näiden ohjeiden mukaisesti, ennen kuin jatkat.
  2. klikkaa Hallinnoi kuljetusliikkeitä -valintaikkunassa Muokkaa UPS:n vierestä.

3. Klikkaa Muokkaa UPS®-tiliäsi -valintaikkunassa UPS-tilisi Tili tarrojen ostamista varten -kohdassa.

1. Klikkaa Lähetä.

Kun lähetystarra on veloitettu, summa näkyy UPS-laskun Internet-tilit-kohdassa. Sinua ei veloiteta palautustarroista, ennen kuin ne on skannattu.

Jos sinulla on ongelmia UPS-tilisi kanssa, tai jos sinulla on kysyttävää ostamistasi UPS-lähetystarroista, ota yhteyttä suoraan UPS:ään. Lue lisää kohdassa Keneen voin ottaa yhteyttä tukiasioissa?

Osta UPS:n lähetys- tai palautustarra tilaukselle

Kun olet määrittänyt UPS-tilisi, voit ostaa UPS:n lähetystarroja kahdella eri tavalla Shopify Adminissa:

Voit myös luoda UPS-palautustarran kaikkiin kotimaan tilauksiin.

Mitätöi lähetys- tai palautustarra

Joissakin tapauksissa sinun on peruutettava lähetystarra sen ostamisen jälkeen. Voit tehdä sen tilauksen sivulla Shopify Adminissa. Kun olet mitätöinyt lähetystarran, sitä ei veloiteta UPS-laskussa. Saat lisätietoja toimintatavasta tutustumalla kohtaan Mitätöi lähetystarra.

Voit myös peruuttaa UPS-lähetystarran UPS-tililtäsi osoitteessa UPS.com. Jos teet sen, siihen liittyvää tilausta ei päivitetä vastaamaan kyseistä muutosta Shopify Adminissa.

Palautustarrat eivät vanhene, eikä niitä voi mitätöidä. Sinua ei kuitenkaan veloiteta käyttämättömistä tarroista.

Keneen voin ottaa yhteyttä tukiasioissa?

Jos tarvitset apua UPS-tilin määrittämiseksi Shopify Adminissa, ota yhteyttä Shopify-tukeen.

Jos tarvitset apua UPS-tiliisi ja ostamiisi UPS-lähetystarroihin liittyvissä asioissa, ota yhteyttä UPS:n asiakastukeen. Voit ottaa tukeen yhteyttä numeroon 1 800 742 5877 (Yhdysvallat ja Kanada), numerossa 03457 877 877 (Yhdistynyt kuningaskunta) tai käymällä UPS:n ohje- ja tukikeskuksessa.