Osta lähetys- ja palautustarroja Shopifyssa käyttämällä omaa UPS-tiliäsi

Shopify tarjoaa hinnoiltaan ja sopivuudeltaan parhaat saatavilla olevat palvelut UPS:n toimitusaikatietoihin pohjautuen. Jos liität oman UPS-tilisi Shopifyhin, voit ostaa UPS:n lähetystarroja suoraan Shopify-ylläpitäjässä käyttämällä UPS-tiliisi yhdistettyjä hintoja ja maksamalla ne UPS:n laskulla. UPS-tilisi kautta ostetut tarrat voidaan jaella vain Yhdysvalloissa.

Käytä omaa UPS-tiliäsi vain, jos et halua ostaa UPS-lähetystarroja Shopify Shippingin kautta tarjottuun alennettuun hintaan

Lisää oma UPS-tili toimitusasetuksiin

Kun käytät omaa UPS-tiliäsi UPS:n lähetys- ja -palautustarrojen ostamiseen, saat UPS-tiliisi yhdistetyt toimituskulut, ja sinua laskutetaan UPS:n (ei Shopifyn) kautta.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Kuljetusliikkeiden tilit -osiossa jokin seuraavista vaihtoehdoista: - Jos olet jo lisännyt UPS-tilin, klikkaa Hallinnoi kuljetusliikkeitä -painiketta.

2. klikkaa Hallinnoi kuljetusliikkeitä -valintaikkunassa Muokkaa UPS:n vierestä.

3. Klikkaa Muokkaa UPS®-tiliäsi -valintaikkunassa UPS-tilisi Tili tarrojen ostamista varten -kohdassa.

1. Klikkaa Lähetä.

Kun lähetystarra on veloitettu, summa näkyy UPS-laskun Internet-tilit-kohdassa. Sinua ei veloiteta palautustarroista, ennen kuin ne on skannattu.

Jos sinulla on ongelmia UPS-tilisi kanssa, tai jos sinulla on kysyttävää ostamistasi UPS-lähetystarroista, ota yhteyttä suoraan UPS:ään. Lue lisää kohdassa Keneen voin ottaa yhteyttä tukiasioissa?

Osta UPS:n lähetys- tai palautustarra tilaukselle

Kun olet määrittänyt UPS-tilisi, voit ostaa UPS:n lähetystarroja kahdella eri tavalla Shopify-ylläpitäjässä:

Voit myös luoda UPS-palautustarran kaikkiin kotimaan tilauksiin.

Mitätöi lähetys- tai palautustarra

Joissakin tapauksissa sinun on peruutettava lähetystarra sen ostamisen jälkeen. Voit tehdä sen tilauksen sivulla Shopify-ylläpitäjässä. Kun olet mitätöinyt lähetystarran, sitä ei veloiteta UPS-laskussa. Saat lisätietoja toimintatavasta tutustumalla kohtaan Mitätöi lähetystarra.

Voit myös peruuttaa UPS-lähetystarran UPS-tililtäsi osoitteessa UPS.com. Jos teet sen, siihen liittyvää tilausta ei päivitetä vastaamaan kyseistä muutosta Shopify-ylläpitäjässä.

Palautustarrat eivät vanhene, eikä niitä voi mitätöidä. Sinua ei kuitenkaan veloiteta käyttämättömistä tarroista.

Keneen voin ottaa yhteyttä tukiasioissa?

Jos tarvitset apua UPS-tilin määrittämiseksi Shopify-ylläpitäjässä, ota yhteyttä Shopify-tukeen.

Jos tarvitset apua UPS-tiliisi ja ostamiisi UPS-lähetystarroihin liittyvissä asioissa, ota yhteyttä UPS:n asiakastukeen. Voit ottaa tukeen yhteyttä numeroon 1 800 742 5877 (Yhdysvallat ja Kanada), numerossa 03457 877 877 (Yhdistynyt kuningaskunta) tai käymällä UPS:n ohje- ja tukikeskuksessa.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?