Ilmaiset toimituskulut

Ilmaisen toimituksen tarjoaminen on yleinen liiketoiminta- ja markkinointikäytäntö, koska se vakuuttaa asiakkaat siitä, ettei heiltä veloiteta yllättävän korkeita toimituskuluja tilauksen yhteydessä.

Voit määrittää, että ilmainen toimitus on kauppasi ainoa toimituskulu tai että ilmaista toimitusta tarjotaan vain tiettyjen kriteerien perusteella. Nämä kriteerit voivat perustua tiettyyn tilausarvoon tai tietyn painon ylitykseen.

Ilmainen toimitus oletusarvoisena toimituskuluna

Voit määrittää ilmaisen toimituksen oletusarvoiseksi toimituskuluksi kaikille tilauksille. Tämä tapa helpottaa toimituskulujesi hallintaa, ja samalla voit silti lisätä tietyille tuotteille tai tietyn arvo- tai painorajan ylittäville tilauksille ylimääräisiä maksullisia toimituskuluja.

Kun siirryt vaiheesta toiseen, poista kaikki ei-toivotut toimituskulut klikkaamalla hinnan vieressä olevaa ...-painiketta ja valitsemalla sitten Poista.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa Yleiset toimituskulut ‑kohdan vierestä kohtaa Hallinnoi.

3. Lisää ilmaiset toimituskulut kullekin toimitusalueelle:

1. Klikkaa Lisää hinta.
    2. Anna hinnalle nimi.
    3. Varmista, että Hinta-kentän arvo on 0.
  4. Klikkaa Valmis ja sitten Tallenna.

Ilmainen toimitus tietyn arvon ylittäville tilauksille

Jos haluat, että ilmainen toimitus on saatavilla vain tilauksille, jotka ylittävät tietyn arvon, kuten 50 USD, 75 EUR tai 8 000 JPY, voit lisätä ilmaisiin toimituskuluihin hintaan perustuvan ehdon.

Jos haluat hintaperusteisen toimituskulun olevan oletusarvoinen toimituskulu, lisää se Yleiset toimituskulut ‑toimitusprofiiliisi. Jos haluat käyttää sitä vain tietyille tuotteille, lisää se silloin mukautettuun toimitusprofiiliin.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa kohtaa Hallinnoi sen toimitusprofiilin vieressä, jossa haluat lisätä ilmaiset toimituskulut.

3. Lisää toimituskulu jokaiselle toimitusalueelle, jossa haluat ottaa käyttöön ilmaiset toimituskulut:

1. Klikkaa Lisää hinta.
    2. Anna hinnalle nimi.
    3. Varmista, että Hinta-kentän arvo on 0.
    4. Klikkaa Lisää ehtoja.
    5. Valitse Tilauksen hinnan perusteella.
    6. Anna vähimmäishinta.
    7. Klikkaa Valmis.
  4. Napauta Tallenna.

Ilmainen toimitus ostosten ylittäessä tietyn painon

Jos haluat, että ilmainen toimitus on saatavilla vain tilauksille, jotka ylittävät tietyn painon, kuten 10 lb tai 50 kg, voit lisätä ilmaisiin toimituskuluihin painoon perustuvan ehdon.

Jos haluat painoon perustuvien ilmaisten toimituskulujen olevan oletusarvoinen toimituskulu, lisää se silloin Yleiset toimituskulut ‑toimitusprofiiliisi. Jos haluat, että ilmaisia toimituskuluja sovelletaan vain tiettyihin tuotteisiin, lisää se silloin mukautettuun toimitusprofiiliin.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa kohtaa Hallinnoi sen toimitusprofiilin vieressä, jossa haluat lisätä ilmaiset toimituskulut.

3. Lisää toimituskulu jokaiselle toimitusalueelle, jossa haluat ottaa käyttöön ilmaiset toimituskulut:

1. Klikkaa Lisää hinta.
    2. Anna hinnalle nimi.
    3. Varmista, että Hinta-kentän arvo on 0.
    4. Klikkaa Lisää ehtoja.
    5. Valitse Tuotteen painon perusteella.
    6. Syötä vähimmäispaino.
    7. Klikkaa Valmis.
  4. Napauta Tallenna.

Ilmainen toimitus tietyille tuotteille

Voit lisätä ilmaiset toimituskulut, joita sovelletaan vain tiettyihin tuotteisiin. Luo ensin toimitusprofiili, joka sisältää tuotteet, joille haluat tarjota ilmaista toimitusta.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa kohtaa Hallinnoi sen toimitusprofiilin vieressä, jossa haluat lisätä ilmaiset toimituskulut.

3. klikkaa Lisää hinta sen alueen vieressä, johon haluat lisätä ilmaisen toimituksen.

4. Anna hinnalle nimi.

5. Varmista, että Hinta-kentän arvo on 0.

6. Valinnainen: Lisää painoon tai arvoon perustuvia ehtoja.

1. Klikkaa Lisää ehtoja.
    2. Valitse, perustuuko ehto tilauksen painon vai arvon mukaan.
    3. Anna ehdolle vähimmäis- ja enimmäisarvo.
  7. Klikkaa Valmis ja sitten Tallenna.

Ilmainen toimitus tietyille asiakkaille

Luomalla ilmainen toimitus ‑alennuksen voit tarjota ilmaista toimitusta tietyille asiakkaille. Alennukseen oikeutetut asiakkaat voivat syöttää alennuskoodin kassalla, jolloin heidän tilauksiinsa sovelletaan ilmaista toimitusta.

Jos haluat, että asiakas saa sekä rahallisen alennuksen että ilmainen toimitus ‑alennuksen, luo tilausluonnos asiakkaalle.